»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

Ai mikä "joko nappaa"?

Joko nappaa? -sivuston perustamiseen liittynyt perimmäinen syy on halu jatkaa ideaa blogien esilletuomisesta edustavin esittelyiden kera, sekä auttaa potentiaalisia lukijoita löytämään toivomansalaisia blogeja tästä valtavan laajaksi kasvaneesta kohtalaisen samantyyppisten blogien valikoimasta.

Esimakua tämäntyyppisistä sivustoista ollaan saatu Blogiyhteisössä sekä Blogiesittelyssä (eli en ota kunniaa ideasta itselleni), mutta koska blogien esittely (tai niiden linkkien spämmääminen) vaikuttaa nykyään keskittyneen lähinnä keskustelupalstoille (kuten Demiin), tuskin yhdestä vain tähän aiheeseen keskittyneestä sivustosta on haittaa.

Blogien arkistoinnista
Esitellyt blogit jaetaan eri aihepiireihin ja kategorioihin, joiden tarkoitus on helpottaa tätä etsintää.
etsi -hausta voi myös etsiä blogeja suoraan jollain tietyllä hakusanalla.

Jotta lukijoille olisi tästä sivustosta mitään hyötyä, tarvitaan oletettavasti myös blogeja. Sivusto toimii siis samalla tietynlaisena mainostussivustona, jossa huomiota ja näkyvyyttä voivat kalastella niin silakat, kampelat kuin muutkin tässä suuressa blogimeressä räpiköivät olennot.

Miten saan esittelyn?
Kirjoita haluamasi mittainen ja haluamasi verran informaatiota ja houkuttelulauseita sisältävä esittely, kuten raakaversio esimerkissä: 
"Pieni varpunen -nimistä blogia kirjoittaa syksyllä abivuotensa aloittava etelä-suomalainen tyttö, joka kertoo toiveikkaiden tulevaisuudensuunnitelmien, iänikuisen matkakuumeen sekä arjen kommellusten täyteisestä elämästään valokuvien, tekstin ja muiden lisämausteiden kera."
Tarvittaessa korjailen esittelyteksteistä pois pahimmat kirjoitusvirheet.

Kannattaa olla esittelytekstiä kirjoittaessaan kaukokatsoinen ja ottaa huomioon, että esittelyn julkaisuun saattaa mennä aikaa jopa kuukausia.

► Älä unohda liittää mukaan toimivaa linkkiä blogiisi sekä nimimerkkiäsi, jolla esiinnyt esim. omassa blogissasi.

Luettele kategoriat, joihin koet blogisi osuvan. Voit myös tahtoessasi ehdottaa uusia kategorioita. Kategorioita ovat mm.
alle 12-vuotias, 12-15-vuotias, 15-18-vuotias, 18-25-vuotias, yli 25-vuotias, DIY, eläimet, erilaisuus, huumori, ihmissuhteet, instagram, kauneus, kengät, kirjoittaminen, kynnet, käsityöt, leipominen, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, piirtäminen, rakkaus, raskaus, ruoka, sekalaiset, taide, terveys, tyyli, valokuvat, valokuvaus, vanhemmuus            

► Blogiesittelyysi voidaan lisätä kirjoittamasi esittelytekstin lisäksi blogisi kuvista koottu pieni ja siisti kollaasi, mikäli kerrot viestin lopussa, että kuviasi saa käyttää esittelykuvan tekemiseen. Jos haluat esittelykuvaksi jonkun tietyn kuvan, muista linkittää se.
Vaihtoehtoisesti esittelykuvana voidaan käyttää blogisi banneria yms... Mikäli tahdot repäistä oikein kunnolla, voit kuvata blogiesittelysi videolle ja lähettää sen linkkinä niin, että esittelykuva ja/tai -teksti korvataan kohtuu lyhyellä, napakalla ja mielellään hyvälaatuisella videolla.

► Huomatkaa kuitenkin, että kaikki julkaisut tehdään täällä hyvän maun rajoissa - ihan minkä tahansa laista materiaalia sisältäviä (esim. järkisyistä vain yli 18-vuotiaille suunnattuja) blogeja ei julkaista.

► Mikäli jaksoit tänne asti, ota toki ideasta kaikki irti ja linkitä blogisi!

Muuta huomioitavaa
Vain tämän kirjoituksen alle kommenttilootaan laitetut esittelypyynnöt ovat päteviä ja vain niistä tehdään esittely. Jonnekin toisaalle tänne sivustolle linkitettyjä esittelypyyntöjä ei edes julkaista.

Kaikista ohjeiden mukaan linkitetyistä blogeista tehdään esittely, mutta siihen menee oma aikansa ja jono on pitkä. Esittelyjä tehdään sillä tahdilla kuin aikaa ja intoa riittää, joskus useammin, joskus harvemmin.

Lopuksi
Kuten huomata saattaa, tämä sivusto on vielä aika tuntematon. Jotta niin luettavaa etsivät kuin esittelyä toivovat ihmiset löytäisivät tänne, toivoisin esittelyä pyytäneitä liittymään tämän sivuston lukijoiksi (kyseessä ei siis ole välttämätön pakkopulla) - kuka ties, jos uusien lukijoiden lisäksi löytäisittekin myös itse uutta luettavaa! :)

Huom! Esittelyjonon selvittäminen raahaa siis reippaasti jäljessä, ja lienee sanomattakin selvää, etteivät julkaistut esittelyt ole aina ajantasalla. Ei kuitenkaan ole esittelijöiden vastuulla selvittää blogin uusia tietoja, mikäli jokin on ehtinyt esittelyn kirjoittamisesta sen julkaisuun mennessä muuttua. Tiedot kuitenkin päivitetään, kun ajantasalla olevat tiedot vinkataan kyseiseen esittelyyn.

457 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   401 – 457 / 457
Petra kirjoitti...

Esittely: Kirjoittaja on 19-vuotias taiteilijalusmu, joka piirtää, maalaa sekä valokuvaa ja aloittaa opinnot Lahden kansanopiston kuvataidelinjalla.

Kategoriat: 18-25-vuotias, taide, valokuvaus, piirtäminen, maalaaminen

Osoite: http://dunwichchild.blogspot.fi/

Nimimerkki: Petra

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa!

iina Pietikäinen kirjoitti...

http://lifeis-popcorn.blogspot.fi/

Esittelyä vailla tämäkin bloggaaja/blogi! elikkäs.

Täysikäinen nuorinainen kirjottaa elämästä, sen ylä ja alamäistä, haaveista rakkaudesta, sekä omista ajatuksista ja unelmista. Rankat vuodet takana, jotka jättäneet jälkensä sydänmeen. Kärsin masennuksesta, mielialojen vaihtelusta, unihäiriöistä, sekä sosiaalisesta fobiasta. Toivon että edes yksi ihminen voi hyötyä kirjotelmistani. Kirjotan enimmäkseen lifestylea, mutta myös erilaisia blogitempauksia ja postauksia löytyy. Räiskyvää & suorasanaista, sekä syviä tunteit kuvaavaa tekstiä. tervetuloa joukkoon !

kuvia saa käyttää oman mielen mukaan ! Nimimerkkinäni on nyt ollut Iina-lotta. Blogi kuuluisi varmaan ikägenreen tuohon 18-25v kohdalle, sekä lifestyle kohtaan, sekä ehkä myös tuohon erillaisuus, mielenterveyshäiriöihin :)

terv. Iina (innspi@gmail.com)

Anniina kirjoitti...

heips! http://aurrrevoir.blogspot.fi/
Blogia kirjoittelee 16 vuotias Media assari opiskelija Forssasta. Blogiini kuuluu valokuvausta, vaatteita, kirppistä,päivän asuja ynnä muuta kivaa. :)
Kategoriat: Valokuvaus,Muoti,Päivän asu,Shoppailu,kirppis,DIY

Kuviani sää käyttää kuvakollasissa:)

ttau kirjoitti...

Mmoi :3

Esittely: 19 vuotiaan tytön blogi, joka sisältää niin syvällistä pohdintaa kuin lifestylen tyyppisiä kirjoituksia. Yritän kasata blogia positiivisella otteella ja löytää sinne inspiroivia asioita ympäriltäni.

Kategoriat: 18-25-vuotias, kirjoittaminen, kynnet, lifestyle, tyyli, valokuvaus

http://inspira-ationi.blogspot.fi/
Nimimerkillä Tau

Blogin kuvia saa käyttää esittelyssä :3

Kikki kirjoitti...

http://kikkels.blogspot.fi/

Esittely:

21-vuotias nuori nainen kirjottelee kuulumisiaan kunhan jaksaa ja ehtii. Tällä hetkellä valmistaudutaan syyskuussa alkavaan Australian matkaan.

Nimimerkkini: Kikki

Kategoriat: 18-25-vuotias, kirjoittaminen, matkustus, sekalaiset

Kuviani saa käyttää kollaasiin.

aïno kirjoitti...

http://obscuropicturis.blogspot.fi/

Esittely: Valokuvaukselle ja kuvankäsittelylle sielunsa antaneen kuvablogi täynnä kauniita sävyjä, upeita malleja ja erikoisia ideoita, tervetuloa!

Nimimerkki: aïno
Kategoriat: 18-25-vuotias, taide, valokuvat, valokuvaus, ihmiskuvaus, photoshop, kuvankäsittely

Kuvia saa käyttää kuvakollaasissa. :)

Papurika kirjoitti...

Moi! Ihana idea tämä.

Esittely: Parikymppinen vaatetusompelijaopiskelija postailee omasta värikkäästä tyylistään, diy -jutuista ja elämästä. Mukana seikkailee kissaneiti.

Kategoriat: 18-25-vuotias, DIY, eläimet, erilaisuus, lifestyle, muoti, ruoka, sekalaiset, tyyli, valokuvaus

Blogin nimi: Telluurinen teehetki
Linkki: http://www.telluurinenteehetki.blogspot.fi/
Nimimerkki: Papurika

Tottakai olisi upeaa saada blogin kuvista kollaasi. :)

Kat kirjoitti...

Vihdoin löysin tieni tänne :)

Blogin nimi: KatKettu
Esittely: Etelä-suomalaisen lukiolaistytön blogi elämän kulusta matkalla kohti unelmien tulevaisuutta. Vuonna 2014 alkaa kauan odotettu vaihtovuosi puoliksi Australiassa ja puoliksi Uudessa-Seelannissa. Pidän erityisesti valokuvaamisesta, kirjoittamisesta, matkailemisesta ja sen mukana uusiin - ja omaan kulttuuriin tutustumisesta sekä tietenkin haaveilusta. Määrätietoisena, perfektionistina sekä lukiointoilijana elämä on niin ala- kuin ylämäkeä.

Kategoriat: 15-18-vuotias, matkustus, valokuvaus, (lukio, vaihto)

osoite: http://katkettu.blogspot.fi/
nimimerkki: Kat

blogin kuvia voi käyttää vapaasti esittelyssä :)

Kia kirjoitti...

Tää blogi on tosi hyvä idea ! :)

Esittely: 16-vuotiaan tytön elämää ulkomailla, Belgiassa. Blogini sisältää paljon kuvia ja kertoilua normaalista elämästäni, jossa on vahvasti mukana esimerkiksi matkustelu, urheilu, kuvailu ja ystävät.

Kategoriat: 15-18-vuotias, valokuvaus, lifestyle, matkustelu, vaatteet, liikunta, ulkomaat

http://kiiaablog.blogspot.be/
Kia
kia.mango50@hotmail.com
Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa. (:

Katja kirjoitti...

Olisi mahtavaa saada blogini tänne esille!

Esittely: 17-vuotias opiskelijatyttönen kirjoittaa lifestyleblogia, joka sisältää mm. ostospostauksia, teemapostauksia, videoita etc.

Kategoriat: lifestyle, tyyli, vaatteet, valokuvaus, 15-18-vuotias, sekalaiset.

Osoite: http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/
Nimimerkki: Katja
Sähköposti: Jossuliini@gmail.com

Blogini kuvia saa käyttää kollaasissa! (:

Kristi kirjoitti...

Olisi loistavaa saada blogi tänne esittelyyn :)

Tässäpä siis omani:

- http://ajaviagem.blogspot.fi/

- Kuvaus: 25-vuotias Helsinkiläistynyt nainen tavallisen arjen keskellä. Mukana juhlimista, kavereita, musiikkia, kotia sekä tietenkin materiaonnea.

- Kategoriat: yli 25-vuotias, elämä, instagram, kaverit, lifestyle, musiikki, sekalaiset, sisustus, vaatteet, vapaa-aika

Jos esittelyyn asti pääsee, niin kuvia saa aivan vapaasti käyttää!

T: Kristi <3

Elli Takalo kirjoitti...

Ois kiva saada oma blogi tänne! :) Elikkäs:

Esittely: Believe In Yourself blogi on 15-vuotiaan Oululaistytön lifestyle- sekä hevosblogi. Aiheina mm. urheilu, ratsastus, valokuvaus, media, eläimet, ajatukset ja unelmat.

Kategoriat: 15v, valokuvaus, elämä, hevoset, ratsastus, intohimo, vaatteet, rakkaus, liikunta ja media

Osoite: http://ellis-forever-together.blogspot.fi/
Nimimerkki: Ellii
Sähköposti; Ellit98@gmail.com

Blogini kuvia saa tottakai käyttää kuvakollaasissa!

Jenna ~ kirjoitti...

En tiennytkään, että Suomessakin on tälläisia blogin esittelypaikkoja ^^

Esittely: .loving on blogi, jossa kirjoitan kaikesta minulle rakkaista aiheista ihonhoidosta musiikkiin ja valokuvaukseen. Aiemmin blogi on kulkenut nimellä "State of Mind", mutta se ei enää tuntunut "minulta", joten rakensin blogini uusiksi. Vanhat postaukset toki ovat luettavissa vieläkin.

Kategoriat: 18-25 vuotias, arvostelu, eläimet, kauneudenhoito, kynnet, lifestyle, musiikki, sekalaiset, tyyli, valokuvaus, vaatteet (lisäehdotus: aasialainen kosmetiikka)

Osoite: http://lovingdot.blogspot.fi/
Nimim: Jenna ~
Sähköposti: havarava1994(at)gmail.com

Lisätietoja: Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa :)

Larz Vialexx kirjoitti...

Blogi: Dollipop Luxury
Osoite:
http://dollipopluxury.blogspot.fi/
Kirjoittaja: Larz Vialexx

Esittely: Tätä blogia ylläpitää 18-vuotias goottikulttuuria ihannoiva poika. Aiheet pomppivat mieleni mukaan, mutta tyylikästä synkkyyttä riittää aina.

Kategoriat: Gootti, valokuvaus, musiikki, tyyli, vaatteet

Sähköposti: lassi942@hotmail.com

Blogin kuvia voi käyttää, mutta tarvittaessa voin lähettääkkin niitä.

Jenna kirjoitti...

Esittely: 16 vuotiaan tytön ihan uusi lifestyle blogi! Kerron elämästäni suht. aktiivisesti, valokuvaan Canonin digijärkkärillä. Rakastan kuvien muokkaamista ja lisäilen kuvia lähes jokaiseen postaukseen parhaani mukaan.
Postauksissa tulevat esille tatuoinnit, jotka ovat lähellä sydäntäni. Piirrän ja suunnittelen tatuointeja. Olen siin sinihiuksinen, elämän mutkatilanteista kertova, Media alan ekaa vuotta opiskeleva tyttö!

Kategoriat: Tatuointitaide, Valokuvaus, Piirtäminen, Hiukset, Lähipiiri (?), Tunteet.

Osoite: http://meidansiivilla.blogspot.fi/
Nimimerkki: jenna
Sähköposti: j.raittonen97@gmail.com

Lisätietoja: Postauksien tunneskaala vaihtelee paljon, kerron suoraan blogissani fiiliksistäni.. Eli minulle todettu ahistuneisuushäiriö ja masennuskohtaukset voivat selventää hiukan blogini rohkeaa tunneskaalaa.

Ida kirjoitti...

OLis tosi kiva saada omasta blogista esittely tänne :)

Esittely: 17-vuotiaan tytön blogi jossa on paljon kuvia ja blogin aiheisiin kuulu enimmäkseen valokuvaus, ratsastus ja sitten juttua tulee vaan ihan arkipäivän asioista sekä välillä jotain kokkaamiseen liittyvää tekstiä/kuvia ja silloin tällöin jotain kauneuteenkin liittyvää. :)
Unelmana olisi joskus olla ammatiltaan valokuvaaja.

Kategoriat: 15-18-vuotias,eläimet,leipominen,lifestyle,musiikki,ratsastus,ruoka, sekalaiset,valokuvat, valokuvaus.

Osoite: http://idasofias-dream.blogspot.fi/
Nimimerkki: Ida
Sähköposti: ida.ahlfors@windowslive.com

Lisätiedot: Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :) !

noxu kirjoitti...

14-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle blogia, joka on hieman muotipainoitteinen. Harrastuksiini kuuluu lentopallo ja ratsastus.

osoite: http://me-myself-and-iii.blogspot.fi/

nimimerkki: noxu


Kuviani saa käyttää kollaasissa (:

em kirjoitti...

Esittely:
Kirjoitan elääkseni. Elän kirjoittaakseni.

Kategoriat:
18-25 -vuotias, elämä, erilaisuus, kirjoittaminen, päiväkirjat, sanataide, runous, syvällisyys, taide

Osoite: www.a-satellite-mind.blogspot.fi
Nimim.: Em

[x] kuvia saa käyttää esittelykuvan tekemiseen, paitsi ettei ne ole omiani koska olen anonyymi, joten mietinkin että kuvien sijaan/kanssa voisi käyttää tekstipätkiä ..?

Peppi kirjoitti...

Blogin päätähtinä toimii 2,5-vuotias länsisiperianlaika Vinski sekä lapinporokoiravauva Ketku. Agility-,toko- ja muiden harrastusjuttujen lisäksi postauksista löytyy paljon kuvia ja joskus mukana on myös videomateriaalia.

Osoite: http://harrastushaukut.blogspot.fi/

Nimimerkki: Peppi
Kategoriat: eläimet, valokuvat, valokuvaus

Esittelyssä voisi käyttä banneria : http://i.imgur.com/rOZuhFe.jpg

Tiina kirjoitti...

Blogilleni esittelyä kaipaisin, vanhalle se sujui oikein näppärästi.

Esittely: 19-vuotias oman elämänsä metsänpeikko otti menolipun Kainuun korvesta länsirannikolle. Kissatätiys ja opiskelijaelämä. Tulevaisuus kallonkutistajana. Huonoa huumoria ja eksistentiaalikriisejä.

Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, huumori, elämä, opiskelu, sekalaiset, syvällisyys?, eläimet

Osoite: http://kohkessa.blogspot.fi/
Nimimerkki: Tiina

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa, esim. välilehdeltä Kuka? löytyvää materiaalia voi hyödyntää.

Satanica kirjoitti...

Tässä tarjolla oman blogini esittelyä:

Esittely: Gothic Chic on goottihenkinen blogi, jota kirjoittaa 21-vuotta täyttävä neitokainen aiheinaan hyvinkin aihepiiriin sopivat aiheet, mm. goottius, goottivaatteet, erilaiset mielipidepostaukset aiheesta kuin aiheesta, keikkailu, musiikki, kauneudenhoito ja hiukset. Kirjoittelen myös rakkaasta tanssiharrastuksestani. Vaikka blogi onkin hyvin goottihenkinen, se sopii myös muun tyylin edustajillekin.

Osoite: http://gothsatanica.blogspot.com
Nimimerkki: Satanica
Sähköposti: raisanen.satu@gmail.com

Lisätietoja: Blogin kuvia saa käyttää, kunhan mainitsee niiden alkuperän.

Emilia kirjoitti...

Tässä esittelyyn :-)

18-vuotiaan lukiolaistytön blogi, joka painottuu valokuvaukseen mutta mukana on myös välillä lifestyleä, esim. ostoksia ja vaatejuttuja. Tervetuloa seurailemaan! :--)

Kategoriat: 15-18-vuotias, valokuvat, valokuvaus, lifestyle

Osoite: http://the-real-riddle.blogspot.fi/
Nimimerkki: Emilia

Blogin kuvia voi käyttää kollaasiin :-)

katri koli kirjoitti...

Tätä olisi tosi kiva kokeilla! :) Eli:

Esittely: 14-vuotias Katri niminen tyttö Heinolasta, Etelä-Suomesta kirjoittaa lifestyleblogia. Harrastuksina salibändy ja valokuvaus. Kesä, liikunta ja ystävät ovat kiinnostuksen kohteita. Katri kirjoittaa blogissaan elämästään, ja kertoo sen myös kuvilla. Hän kertoo myös elämänsä ylä- ja alamäistä.

Kategoriat: 12.-15. vuotiaat,lifetlyle,sekalaiset, valokuvaus,liikunta,maikit,vaatteet

osoite: http://my-wonderful-life-katri.blogspot.fi/
Nimimerkki: Katri Koli
Sähköposti: katjuska.koli@hotmail.com

lisätietoa: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Saida kirjoitti...

Esittely: Parikymppinen äiti sisustaa, koluaa kirpputoreja, kokkaa ja pohdiskelee maailmaa luonnonuskovan (wicca) näkökulmasta. Blogissa näkyy rakkaus luontoa ja eläimiä kohtaan, ekologinen elämäntapa ja arjen onnenhetket.

Kategoriat: 18-25 vuotias, lapset, lifestyle, rakkaus, sisustus, erilaisuus

Osoite http://korpienkuiske.blogspot.fi/
Sähköposti: sammalakaattti@gmail.com (huom. kolmella t:llä, hankalaa!)
Nimimerkki Saida

Kuvia saa käyttää esittelyyn.

Anna kirjoitti...

Olen 18-vuotias ex-vaihtari ja lukiolainen Kuopiosta. Blogissa käsitellään elämää vaihtovuoden jälkeen ja kaikenlaista haaveilua ulkomaille muuttamisesta. Välillä pitää myös panikoida jatko-opintoja, välillä hehkuttaa urheilusta ja välillä taas pohdiskella syvällisiä.
Harrastuslistasta löytyy saleilu ja ratsastus, mutta blogi ei silti ole mikään treeni-/heppablogi.

Osoite: http://d-you.blogspot.fi/
Nimimerkki: Anna
Sähköposti: annnavou@gmail.com
Kategoriat: 18-25-vuotias, elämä, lukio, matkustus, vapaa-aika

Blogin kuvia voi käyttää kuvakollaasissa :)

katin kirjoitti...

Osoite: brothersletskeeptogether.blogspot.fi
Blogin nimi ja nimimerkkini: Bros lets keep together & Katin


Esittely: 16-vuotiaan, tempperamenttisen ja positiivisen leidin lifestyleblogi, joka koostuu valokuvauksesta, jokapäiväisestä elämästä ja unelmista. Ja unelmat on tehty rikottaviksi, eikö niin?

Kategoria: 15-18-vuotias, lifestyle, valokuvaus, laskettelu, matkustaminen, valokuvaus

Kuvien käyttö kollaasissa tähän blogiin luvallista! :--)

Johanna kirjoitti...

http://johannnieee.blogspot.fi/

"Blogia kirjottelee yläastetta käyvä tyttö Kouvolasta. Blogini käsittelee kaikkea lifestyleen liittyvää! :) Kuvat ovat isokokoisia ja laadukkaita, postaan yleensä noin 2 kertaa viikossa sekä olen panostanut blogini ulkoasuun :)"

Nimimerkki: Johanna

Kategoriat: lifestyle, muoti, valokuvaus, liikunta

Kuvia saa käyttää esittelyyn!

Katri kirjoitti...

My Luxury Life, http://emotytto.blogspot.com
kirjoittaja Katri

My Luxury Life on blogi jota aloitin kirjoittamaan täytettyäni 20-vuotta ja olen muotoillut blogini näyttämään minulta. Juuri nyt on pinnalla aikuislukiossa käynti töiden ohella, matkustaminen esimerkiksi jo julkaistuilla Itävallan kirjoituksilla ja nyt olen kiintynyt pinnallisiin asioihin ja esillä parhaillaan on lifestyleä. Olen todellinen jouluihminen ja olen suunnitellut paljon ihania jouluaiheisia kirjoituksia kaikille juhlapyhien rakastajille. Blogissani kerron melko kirjakielimäisellä tekstillä ja itseottamilla valokuvilla ja myös videoilla elämästäni ja sen keskeisistä asioista, omilla rehellisillä ajatuksilla ja mielipiteillä.

18-25-vuotias, elämä, kaverit, lifestyle, lukio, matkustus, meikit, vaatteet, valokuvat, videokuvaus

Blogissa olevia valokuvia voi käyttää esittelyä varten tälle sivustolle.

wemmu kirjoitti...

Täältä olen itsekin löytänyt jo muutaman kivan blogin, joten taidan nyt itsekin jättää jälkeni tänne!

Esittely: Nuoren emo/gootti/rock henkisen naisen alun lifestyle tyylinen blogi! Sisältää paljon suuria kuvia, mielipiteitä, ajatuksia sekä ihan vain kuulumisia ja tekemisiä. Sydäntä lähellä kavereiden, perheen ja poikaystävän lisäksi ovat mm. shokkivärit, musiikki, kuvaaminen sekä synkemmän tyylin vaatteet!

Kategoriat: erilaisuus,valokuvat,tyyli ja 15-18 vuotias

Osoite: http://ifyouwemmu.blogspot.fi/
Nimimerkki: wemmu

Blogin kuvia saa käyttää esittelyssä! :)

Sonja kirjoitti...

15vuotias tyttö kirjoittelee Pomarkusta lifestyle blogia.

Kategoriat: valokuvaus, liikunta, 15-18, lifestyle, matkustus, valokuvat

osoite: http://sonjasonjasonjasonja.blogspot.fi/
Nimimerkki: Sonja

Blogini kuvia saa käyttää (-:

mocoma kirjoitti...

Täähän on kätsy blogi, meikä myös~

Esittely: 20-vuotias pubifludju ja pahemman luokan ristiriitapukari narisemassa vanhan hetekan lailla asiasta kuin asiasta. Siitä on tämä blogi tehty.

Kategoriat: erilaisuus, huumori, ihmissuhteet, kirjoittaminen, sekalaiset, taide

Osoite: http://laamatar.blogspot.fi/
Nimimerkki: mocoma

Nennu kirjoitti...

http://tarsiercircus.blogspot.fi/

Esittely: 20 vuotias graafista suunnittelua opiskeleva kummituseläin pikkukaupungista. Blogissani vilahtelee vaatteita, hiuksia, kissoja, meikkejä ja kaikensorttisia ihania pääasiassa netistä ostettuja härpäkkeitä!

Kategoriat: Tyyli, hiukset, meikit, vaatteet, valokuvaus, lifestyle, 18-25 vuotias

Nimimerkki: Nennu

Blogikuvia saa käyttää!

Frankie Savage kirjoitti...

Esittely: Elinsiirtopotilas ja syöpäselviytyjä, joka kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan väliltä, milloin ikinä huvittaa (eli aika usein). Laihdutus, terveys ja tatuoinnit ovat oman koiran ohella tärkeitä blogissani.

Kategoriat: 18-25-vuotias
DIY, eläimet, erilaisuus,
kauneus, kengät, kirjoittaminen,
lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki,
sekalaiset, taide, terveys, tyyli.

Osoite: http://frankiesavage.blogspot.fi
Nimimerkki: Frankie Savage
Sähköposti: frankie.s.savage@gmail.com

Lisätietoja: Omia kuviani saa käyttää kollaasissa, mieluiten koirani ja minun kuviani.

Julia. kirjoitti...

Oii esittely täällä olisi huikea!

Blogi: Destination Anywhere
Osoite: http://ulzz.blogspot.fi/
Nimimerkki: Julia.
Sähköposti: juliarahikka@hotmail.com

Esittely: 18-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi opiskeleva tyttönen Keski-Pohjanmaalta. Lävistykset, hiukset, tatuoinnit, kulttuuri musiikki, bileet, festarit ja omat mietteet maailman menosta.

Kategoriat: 18-25-vuotias, erilaisuus, ihmissuhteet, instagram, kirjoittaminen, lifestyle, musiikki, sekalaiset, taide, tyyli, valokuvaus.

Blogin kuvia saa tietysti käyttää kuvakollaasiin :>

tinpe kirjoitti...

http://suomirapein.blogspot.fi/

Vähän erilaisempi, massasta poikkeava blogi kaikille räppidiggareille, tai muuten vaan keikkakuvista diggaaville. Kirjoittajana toimii 19-vuotias rento tytsky, joka kaipaa blogilleen lisää lukijoita.

Kategoriat: 18-25-vuotias, taide, musiikki

ja nimimerkki tinpe, kuvia saa käyttää esittelyssä

hannele kirjoitti...

(En tiedä tuliko aiempi viestini sinne asti, kun koneen kanssa oli vähän hämmennystä. Laittelen siis varmuuden vuoksi uudelleen, mutta jos tätä ei tarvitse huomioida, jos multa on tullut jo aiempi kommentti.)

blogi: COMMENT DIRE

osoite: http://commentdirehannele.blogspot.com

nimi: hannele

esittely: Vaihtelevan päiväkirjamainen runoblogi. Kirjoittaja hengailee jatkuvasti voimavarojensa äärirajoilla, pureskelee kynsiä ja on vakuuttunut siitä, että maihareita voi käyttää kaiken kanssa.

Kategoriat: 18-25-vuotias, elämä, mielenterveyshäiriöt, sanataide, runous, kirjoittaminen, taide, päiväkirjat, syvällisyys

jouhanna kirjoitti...

No kai nyt minäkin sitten:

Esittely:
Matsukaze on blogi, joka käsittelee japanilaisia asioita; animea ja mangaa, japanilaista kulttuuria ja paljon muuta. Satunnaisesti juttua myös matkustelusta sekä japanin kielen opiskelusta. Kirjoittajana nainen vuosimallia -89, jolla takana useampi vuosi japanin kielen opiskelua.

Kategoriat: lifestyle, sekalainen, matkustus

Osoite: http://matsukaze-jou.blogspot.fi/
Nimimerkki: jouhanna

Kuvia saa käyttää :)

noora kirjoitti...

ihan mukava ois kokeilla :)

esittely: Blogia kirjottelee 16 vuotias tyttö Lahdenseudulta.Postauksissa kuvia m. arjesta ja tekstiäkin yritän parhaani mukaan aina väsäillä.

Kategoriat: 15-18-vuotias, instagram, kauneus, lifestyle, valokuvaus, sekalaiset
nimimerkki: noora
sähköposti: noora.ruottinen@gmail.com
osoite: http://itskillingmenoora.blogspot.fi/

blogin kuvia saa käyttää kollaasiin!

Saara Helkelä kirjoitti...

Erittäin iso hatun nosto blogin ylläpitäjille! Aivan mahtava idea. Ois hienoa löytää oma blogi täältä :)

Esittely:

15- vuotiiaan raumalaistytön blogi. Blogini on sekametelisoppa ja kirjoitan vähän mitä mieleen juolahtaa. Valokuvaus ja vaatteet on aika suuressa osassa blogia. Tykkään olla persoonallinen ja se näkyykin blogista. Jos edes vähän nappasi käyppä ihmeessä kurkkaamassa !

Osoite: http://littlemagictolifee.blogspot.com/
Nimimerkki: Saara Helkelä
S.posti: saaralmtl@gmail.com

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa (:

Alina kirjoitti...

http://8flip.blogspot.fi/ on blogini Alina Sofia ja olen kohta 18 ja lukion toisella luokalla.
Kirjotan mm. tulevasta autokortista, wanhojen tansseista, 18v iän tuomista asioista, unelmista, matkailusta,lifestyle,. Kuviani saa käyttää kollaaissa:) kirjoitan siis omalla nimelläni

Anonyymi kirjoitti...

Kiva olisi saada tämä tänne, kun vähän hankalasti mainostettava blogi kyseessä :)

Esittely: Nuori tyttö läheltä Venäjän rajaa kirjoittaa täysin anonyyminä henkilönä tekstipainotteista tunteidenpurkaus- ja ajatuksenvirtablogia. Ikuinen pessimisti ja jotta lähes tappava yhdistelmä olisi valmis, olen myös ikuinen haaveilija. Romantikko, runotyttö, punapää. Rakkauden kohteena villapaidat, unelmat, kesä, vesi ja kahvi. Musiikki, kirjoittaminen ja metsä. Rakkauden kohteena elämä.

Kategorioita: Anonyymi, anonyymiblogi, ajatukset, tunteet, tekstiblogi.

Osoite: http://seinaruusutarha.blogspot.fi/

Nimimerkki: Seinäruusu(anteeksi, en jaksa kirjautua)
sähköposti: seinaruusutarha@gmail.com
+ banneria ja sivupalkin kuvaa saa käyttää kollaasissa, muut eivät valitettavasti anonymiteetin takia ole omiani.

Janica kirjoitti...

Olisin tosi kiitollinne jos saisin blogini tänne esittelyyn! :-)

Esittely: 18-vuotiaan tytön, Helsingissä asuvan lifestyleblogi. Olen hyvin positiivinen ja sosiaalinen, enkä pysy paikoillani kauaa. Intohimoihini kuuluu matkusteleminen, shoppailu, urheilu, valokuvaaminen ja juhliminen.
Blogissa on hyvänlaatuisia kuvia ja myös videoita silloin tällöin.
Tervetuloa seurailemaan!

Kategoriat: valokuvaus, liikunta, lifestyle, 15-18vuotias, matkustus, vaatteet, sekalaiset

Osoite: Janica-Spreadyourwings.blogspot.com
Nimimerkk: Janica

Blogin kuvia saa käyttää! :-)

Mawi kirjoitti...

http://mawigaattori.blogspot.fi/

Kategoriat: Tyyli, hiukset, vaatteet, lifestyle, 18-25 vuotias, erilaisuus, meikkaus, sekalaiset.

91-syntynyt rääväsuu pohojammaalta joka kirjoittaa blogissaan mistä milloinkin. Mielipiteitä, shoppailua, pelejä, turhaa lässytystä ja paskaa huumoria. Turha avautuminen toimii myös teemana.

Nimimerkki: Mawi
Blogin nimi: Sick Bubblegum

Kuvia saa käyttää :)

hannele kirjoitti...

http://talvinenelegia.blogspot.com

nimimerkki: hannele
blogin nimi: Talvinen elegia

esittely: Talvinen elegia syntyi runotytön tarpeesta kirjoittaa elämästä myös suoraan ja rehellisesti. Tahdon olla aidosti tekstieni takana, ja uskaltaa kirjoittaa myös niistä asioista, joista en koskaan ajatellut voivani kertoa.

kategoriat: 18-25-vuotias, elämä, ihmissuhteet, kirjoittaminen, mielenterveyshäiriöt, päiväkirjat, syvällisyys

Frankie Savage kirjoitti...

frankiesavage.blogspot.fi
23-vuotiaan elinsiirtopotilaan elämää kaikilta puolin, niin hyvässä kuin huonossakin - mukana meikkejä, asuja, eläimiä, sairauksia ja vähän räväkkyyttä.
18-25-vuotiaat, DIY, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, sekalaiset, terveys

Frankie Savage kirjoitti...

frankiesavage.blogspot.fi
Niin ja kuvia saa käyttää kollaasissa, unohtui sanoa se :)

Larz Vialexx kirjoitti...

Dollipop Luxury on 19-vuotiaan Seinäjokelaisen nuorukaisen blogi, joka sisältää erikoiseen tyyliin ja musiikkiin kietoutuneen ihmisraunion ajatukset tekstin ja kuvien muodossa.

Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, valokuvaus, musiikki, vaatteet, tyyli.

Osoite: http://dollipopluxury.blogspot.fi/
Nimimerkki: Larz Vialexx
S-posti: lassi942@hotmail.com

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa.

Kajsa kirjoitti...

Tosi kiva idea tää sivusto, hassuu etten oo ennen tänne löytänyt !

Esittely: Mittarissa ikää 18-vuotta, elämäntyyli rento ja huoleton, jalat maassa, pää pilvissä. Blogi kertoo rehellisesti mun elämästä, mielipiteistä ja oman tyylin etsimisestä. Kiinnostuksen kohteena vaatteet, kynnet, valokuvaus sekä ilmiöt ja niiden ihmettely.

Kategoriat: Lifestyle, valokuvaus, liikunta, muoti/vaatteet, kynnet, ruoka, 18-25-vuotias

Osoite: kaisamarian.blogspot.com
Nimimerkki: Kajsa(/Kaisa)

Blogin kuvia saa käyttää esittelyssä vapaasti :)

Annika kirjoitti...

Blogi on lifestyle -tyyppinen blogi, mutta pääosin ruoka- ja "myday" -painoitteinen. Pyrin tekemään postauksista mahdollisimman inspiroivia ja valikoin tarkasti postauksiin tulevat kuvat.

http://annikaamandas.blogspot.com

Kategoriat: kauneus, meikit, muoti, lifestyle, valokuvaus, matkustaminen, ruoka

Nimimerkki: Annika

Blogin kuvia saa käyttää!

Emmaliisa Kaikkonen kirjoitti...

Osoite: http://ihanaa-taistelua.blogspot.fi/
Nimimerkki: Emmaliisa
Sähköposti: emmaliisa95@gmail.com

Esittely: Blogia kirjoittaa 18-vuotias tyttö Kuopiosta rennolla asenteella. Olen kiinnostunut muodista, musiikista ja taiteesta mutta postailen myös arkipäiväisistä asioista. Blogista löytyy päivän asuja, matkustamista, tyylijuttuja ja positiivista fiilistelyä.

Kategoriat: 18-25-vuotias, tyyli, kauneus, valokuvaus, hiukset, meikit, vaatteet, lifestyle, matkustus
Kaikkia kuvia saa käyttää kollaasissa!

Maria kirjoitti...

Esittely: Lukion ensimmäistä vuotta opiskeleva naisen alku bloggaa arkensa parhaista paloista, kuumista vinkeistä ja mielenkiinnonkohteista kuvin, sanoin, kollaasein ja aforismein. Mielenkiinnonkohteina mm. sisustaminen, juokseminen, matkustaminen, kauniit kuvat ja asiat sekä mielenkiintoiset tekstit - olivatpa ne sitten romaaneja tai lyhyitä mietteitä.

Osoite: http://by-mmaria.blogspot.fi/
Nimimerkki: Maria

Kategoriat: DIY, leipominen, lifestyle, matkustus, muoti, ruoka, käsityöt, valokuvat, valokuvaus

Uudeksi kategoriaksi ehdottaisin sisustusta :)

Jelena kirjoitti...

Vähänkö hauska idea! :--) Pitääpä laittaa myös itse esittely:


Näin minä vihellän matkallani blogi keskittyy kahteen suurimmista intohimoistani; valokuvas sekä musiikki. Blogia kirjottaa päälle parikymppinen saariston kasvatti, nykyisin turkulaistunut tyttö.

Kategoriat: Valokuvaus, Musiikki, Kulttuuri, Lifestyle, Taide

Osoite: http://karhu-junassa.blogspot.fi/
Nimimerkki: Jelena

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Aqvaario kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta:

Esittely: Nuori nainen lähtee selvittämään oman elämänsä saloja ja koittaa selvitä myrskyävällä merellä kohdaten välillä tyynempääkin matkaa. Kerron omasta elämästäni välähdyksiä ja kurkataan yhdessä mitä näiden elämän pilvien takaa voikaan löytyä.

Kategoriat: livestyle, 18-25 vuotias, harrastukset, ihmissuhteet, piirtäminen, vapaa-aika, kaverit, työ,

Osoite: http://aqvaarioelamaa.blogspot.fi/2014/05/se-valmis-lahihoitaja-pohdintaa.html
Nimimerkki: Aqvaario

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :D

Roosa kirjoitti...

Esittely:

Kerron 'Heijastuksia' blogissani elämästäni pääasiassa kuvien avulla. Olen 18-vuotias Sibelius-lukiolainen tyttö ja asun pääkaupunkiseudulla. Mun valokuvien aiheet vaihtelee laidasta laitaan. Eniten kuvaan luontoa ja ihmisiä, fiiliksen ja motivaation mukaan. Käy ihmeessä kurkkaamassa, ehkä löydät jotakin mielenkiintoista tai koskettavaa.. :)

Nimimerkki: Roosa

Osoite: http://rwithcamera.blogspot.fi/

Kategoriat: valokuvaus, taide, 18-25 vuotias

Lisätietoja: Blogin kuvia saa käyttää!

Satua kirjoitti...

Osoite: http://rakkaudellasatua.blogspot.fi
Nimimerkki: Satua
Sähköposti: satumaailmasta@hotmail.fi


Esittely: Olen 28-vuotias raumalainen harrastelijavalokuvaaja. Valokuvapainoitteisesta blogistani löydät tarinoita arjessa kohtaamistani pienistä suurista iloista, oivalluksista sekä onnellisuudesta. Tervetuloa tutustumaan!


Kategoriat: yli 25-vuotias, eläimet, lifestyle, valokuvaus

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa yms.

Jokke kirjoitti...

Morjens! Tässäpä blogini tiivistettynä:

Olen kohta 20-vuotias lorvailija. Blogiini tungen sydäntäni lähenteleviä asioita, etupäässä siis taidetta. Sarjakuvia, piirustuksia, maalauksia, valokuvia, novelleja, runoja, alatyylistä huumoria ja jännittäviä sattumuksia.

Kategoriat: taide, sarjakuva, kirjoittaminen, valokuvaus, huumori

Osoite: http://hehtaarihermosto2.blogspot.com/
Nimimerkki: Jokke

Blogin kuvia saa käyttää esittelykollaasissa!

Annamari kirjoitti...

Trés cool

Http://trescoool.blogspot.fi

Nimimerkki Annamari

15 vuotiaan tytön lifestyle blogi isoilla hyvälaatuisilla kuvilla niin asuista, kavereista, harrastuksista ja mistä ikinä keksiikään!

Blogin kuvia saa käytää kuvakollaasissa

Kategoriat: lifestyle

«Vanhin ‹Vanhempi   401 – 457 / 457   Uudempi› Uusin»