»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

Ai mikä "joko nappaa"?

Joko nappaa? -sivuston perustamiseen liittynyt perimmäinen syy on halu jatkaa ideaa blogien esilletuomisesta edustavin esittelyiden kera, sekä auttaa potentiaalisia lukijoita löytämään toivomansalaisia blogeja tästä valtavan laajaksi kasvaneesta kohtalaisen samantyyppisten blogien valikoimasta.

Esimakua tämäntyyppisistä sivustoista ollaan saatu Blogiyhteisössä sekä Blogiesittelyssä (eli en ota kunniaa ideasta itselleni), mutta koska blogien esittely (tai niiden linkkien spämmääminen) vaikuttaa nykyään keskittyneen lähinnä keskustelupalstoille (kuten Demiin), tuskin yhdestä vain tähän aiheeseen keskittyneestä sivustosta on haittaa.

Blogien arkistoinnista
Esitellyt blogit jaetaan eri aihepiireihin ja kategorioihin, joiden tarkoitus on helpottaa tätä etsintää.
etsi -hausta voi myös etsiä blogeja suoraan jollain tietyllä hakusanalla.

Jotta lukijoille olisi tästä sivustosta mitään hyötyä, tarvitaan oletettavasti myös blogeja. Sivusto toimii siis samalla tietynlaisena mainostussivustona, jossa huomiota ja näkyvyyttä voivat kalastella niin silakat, kampelat kuin muutkin tässä suuressa blogimeressä räpiköivät olennot.

Miten saan esittelyn?
Kirjoita haluamasi mittainen ja haluamasi verran informaatiota ja houkuttelulauseita sisältävä esittely, kuten raakaversio esimerkissä: 
"Pieni varpunen -nimistä blogia kirjoittaa syksyllä abivuotensa aloittava etelä-suomalainen tyttö, joka kertoo toiveikkaiden tulevaisuudensuunnitelmien, iänikuisen matkakuumeen sekä arjen kommellusten täyteisestä elämästään valokuvien, tekstin ja muiden lisämausteiden kera."
Tarvittaessa korjailen esittelyteksteistä pois pahimmat kirjoitusvirheet.

Kannattaa olla esittelytekstiä kirjoittaessaan kaukokatsoinen ja ottaa huomioon, että esittelyn julkaisuun saattaa mennä aikaa jopa kuukausia.

► Älä unohda liittää mukaan toimivaa linkkiä blogiisi sekä nimimerkkiäsi, jolla esiinnyt esim. omassa blogissasi.

Luettele kategoriat, joihin koet blogisi osuvan. Voit myös tahtoessasi ehdottaa uusia kategorioita. Kategorioita ovat mm.
alle 12-vuotias, 12-15-vuotias, 15-18-vuotias, 18-25-vuotias, yli 25-vuotias, DIY, eläimet, erilaisuus, huumori, ihmissuhteet, instagram, kauneus, kengät, kirjoittaminen, kynnet, käsityöt, leipominen, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, piirtäminen, rakkaus, raskaus, ruoka, sekalaiset, taide, terveys, tyyli, valokuvat, valokuvaus, vanhemmuus            

► Blogiesittelyysi voidaan lisätä kirjoittamasi esittelytekstin lisäksi blogisi kuvista koottu pieni ja siisti kollaasi, mikäli kerrot viestin lopussa, että kuviasi saa käyttää esittelykuvan tekemiseen. Jos haluat esittelykuvaksi jonkun tietyn kuvan, muista linkittää se.
Vaihtoehtoisesti esittelykuvana voidaan käyttää blogisi banneria yms... Mikäli tahdot repäistä oikein kunnolla, voit kuvata blogiesittelysi videolle ja lähettää sen linkkinä niin, että esittelykuva ja/tai -teksti korvataan kohtuu lyhyellä, napakalla ja mielellään hyvälaatuisella videolla.

► Huomatkaa kuitenkin, että kaikki julkaisut tehdään täällä hyvän maun rajoissa - ihan minkä tahansa laista materiaalia sisältäviä (esim. järkisyistä vain yli 18-vuotiaille suunnattuja) blogeja ei julkaista.

► Mikäli jaksoit tänne asti, ota toki ideasta kaikki irti ja linkitä blogisi!

Muuta huomioitavaa
Vain tämän kirjoituksen alle kommenttilootaan laitetut esittelypyynnöt ovat päteviä ja vain niistä tehdään esittely. Jonnekin toisaalle tänne sivustolle linkitettyjä esittelypyyntöjä ei edes julkaista.

Kaikista ohjeiden mukaan linkitetyistä blogeista tehdään esittely, mutta siihen menee oma aikansa ja jono on pitkä. Esittelyjä tehdään sillä tahdilla kuin aikaa ja intoa riittää, joskus useammin, joskus harvemmin.

Lopuksi
Kuten huomata saattaa, tämä sivusto on vielä aika tuntematon. Jotta niin luettavaa etsivät kuin esittelyä toivovat ihmiset löytäisivät tänne, toivoisin esittelyä pyytäneitä liittymään tämän sivuston lukijoiksi (kyseessä ei siis ole välttämätön pakkopulla) - kuka ties, jos uusien lukijoiden lisäksi löytäisittekin myös itse uutta luettavaa! :)

Huom! Esittelyjonon selvittäminen raahaa siis reippaasti jäljessä, ja lienee sanomattakin selvää, etteivät julkaistut esittelyt ole aina ajantasalla. Ei kuitenkaan ole esittelijöiden vastuulla selvittää blogin uusia tietoja, mikäli jokin on ehtinyt esittelyn kirjoittamisesta sen julkaisuun mennessä muuttua. Tiedot kuitenkin päivitetään, kun ajantasalla olevat tiedot vinkataan kyseiseen esittelyyn.

457 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 400 / 457   Uudempi›   Uusin»
Elina kirjoitti...

http://koalaseverywhere.blogspot.com.au/

Suomen talvea pakoon rinkka selässä ystävällisten ihmisten keskelle? Yes please! Yksin reissaava seikkailijanalku toteutti viimein pitkäaikaisen unelman ja lentää liihotti Australiaan yhdeksäksi kuukaudeksi reissaamaan, työskentelemään ja tutustumaan maailman ystävällisimpiin ihmisiin!

Käytän omaa nimeäni Elina :---)

Kategoriat: 18-25-vuotias,matkustus

Blogin kuvia saa käyttää, niitä tosin on aika paljon eli jos oot kiireinen tai et muuten vaan jaksa niin en tule puremaan päätä irti jos käytät pelkkää banneria! Kiitos jo etukäteen, tämmöinen blogi on tosi hyvä idea :----)

Jonna kirjoitti...

Esittely: Olen 16-vuotias tyttö salosta ja pidän valokuvaus painoitteista lifestyleblogia. Blogissani puhun kaikesta maan ja taivaan väliltä mitä tulee milloinkin mieleen.
Kategoriat: valokuvat, valokuvaus, 15-18vuotias, lifestyle.
Osoite:http://jonnaaan2.blogspot.com/
Nimimerkki: Jonna
Sähköposti: heikkinen.jonna@gmail.com
Banneri kuva esittelyyn :)

Heli kirjoitti...

http://heli-urlovesadrug.blogspot.fi/

15-vuotias lukiolaistyttö Oulusta. Intohimona on liikkuvat kuvat eli videot ja musiikki. Tietysti myös kaikki kauniit asiat.

Nimimerkki on omanimeni eli Heli

Kategoriat: musiikkiuutiset, musiikkivideot, 15-18vuotias, valokuvaus, elämä, ylenpalttinen tunteilu

Blogin kuvia saa käyttää kollaasin tekemiseen, mutta joutuu hieman kelaamaan postauksia taaksepäin, jotta löytää kuvia.

Sara kirjoitti...

www.chillingtogether.blogspot.com

kaks 14 vuotiasta tyttöä läheltä oulua kirjottelee yhteisblogia. vasta alotettu mutta kovasti yritetään panostaa että blogi pyörähtäs käyntiin.

Nimimerkkinä voi käyttää Sara tai Julia tai Sara ja Julia

Kategoriat: 12-15vuotias, valokuvaus, lifestyle

Kollaasiin voi käyttää ensimmäisen postaukset kuvat ja banneria :)

Henri kirjoitti...

Taas ois yksi tarjolla, if interested:

20-vuotias poika Lahdesta, blogissa kuviani tapahtumista, bileistä ja ihmisistä ympärilläni, välillä jopa minustakin. ;)

Kategorioita vois olla ainakin: 18-25-vuotias, DIY, instagram, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, sekalaiset, taide, tyyli, valokuvat, valokuvaus.

Blogistani voi nappailla kuvia kollaasiin, toki bannerinkin voi ottaa niin pääsee helpommalla, annan tässä vapaat kädet.

- Henri

Essi kirjoitti...

Tässä päivitetty versio esittelyyn.

Blogi: on the end of comfort zone
Osoite: http://viismiljardii.blogspot.com
Nimimerkki: Essi
Esittely: Lifestyleblogi jota kirjoittaa 17-vuotias tyttö fiiliksen mukaan. Asuu Vaasassa, haaveilee Vanseista ja taistelee köyhä opiskelija-stereotypiaa vastaan ostelemalla vaatteita ja itkemällä myöhemmin kun ei ole rahaa. Vastapainoksi paljon kirpparijuttuja ja välillä randomvalitusta elämästä. Juhliminen on myös ihan fine.
Kategoriat: Lifestyle, tyyli, 15-18-vuotiaat, opiskelu, vaatteet
Voit käyttää kuvia :) Ei mielellään banneria, kriiseilen siitä aika pahasti tällä hetkellä :D

Johanna kirjoitti...

Esittely: Kaksi vantaalaistyttöä, amis ja lukiolainen, kirjoittavat omasta elämästään sekä pohdinnoistaan isojen kuvien kera.

Keep calm and follow us
http://johannaleila.blogspot.fi/

Esiinnyn blogissani, toisena ylläpitäjänä, nimellä Johanna (:

Kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, sekalaiset, erilaisuus, kirjoittaminen ja valokuvaus.

Kuviamme voi käyttää esittelykuvan tekemiseen :)

jessica kirjoitti...

http://everythingbetweenheavenearth.blogspot.fi/

18-vuotias torniolaistyttö kirjoittelee milloin mistäkin, eli siis aika ligestyle tyylinen blogi.

kategoriat: lifestyle, 15-18vuotias, 18-25vuotias, sekalaiset, vaatteet, kirjoittaminen, ihmissuhteet

Kuvia saa käyttää esittelyn kollaasissa:)

Tiina kirjoitti...

Step by Step

http://tiina-steps.blogspot.com

23-vuotias oululainen toimittaja bloggaa elämästään Pohjois-Suomessa. Arkea, juhlaa, kevyttä hömppää ja vakavampaakin pohdintaa. Leffa- ja musiikkivinkkejä, plussakokoista tyyliä, kokkailuja, liikuntaa. Mukana kuvioissa myös avomies, kaksi kissaa ja koira. Elämässä niitä tärkeimpiä asioita ovat usein ne pienet, onnelliset hetket.

Kategoriat: 18-25-vuotias, Lifestyle, ruoka, liikunta, terveys, muoti, kauneus, valokuvaus, matkailu

Tiina kirjoitti...

Edelliseen kommenttiin lisäyksenä, kuviani saa käyttää blogissa! :)

Heidi kirjoitti...

http://hevosvoimiapieniaunelmia.blogspot.fi

Hevosvoimia ja pieniä unelmia- blogia kirjoittelee autopuolta käyvä, raskaana oleva 21-vuotias nuori nainen. Hevosvoimia parissa eri muodossa, arkea ja elämää, unelmia ja toiveita. Leppoisia ja kevyitä tekstejä, mutta myös syvällisempiä pohdintoja.

Nimimerkki on oma nimeni eli Heidi.

kategoriat: 18-25 vuotias, ihmissuhteet, eläimet, vaatteet ja raskaus

Blogin kuvia saa käyttää kollaasiin.

nahi kirjoitti...

Blogin nimi: Palapelin palaset

Osoite: http://palapelinpalaset.blogspot.co.uk/

Esittely: Kohteliaiden Englantilaisten keskellä asuvan 19 vuotiaan au pairin blogi. Päivittäistä päivitystä niin au pair ajan ylä- kuin alamäistäkin. Maailman paras hostperhe ja parhaimmat au pair kaverit tekee tästä ajasta entistä kokemusrikkaamman! Kuvia löytyy joka postauksesta enemmän kuin tarpeeksi.

Nimimerkki: Nahi

Kategoriat: 15-18 vuotias, 18-25 vuotias, matkustus, ihmissuhteet

Vlokuviani saa käyttää esittelyyn!

marpsu kirjoitti...

usein***

Katja kirjoitti...

Esittely:
19-vuotias helsinkiläistyttö kirjoittaa lifestyletyylistä blogia pääaiheinaan muoti, taide ja DIY-projektit. Kaulassa mulla roikkuu usein kamera ja jalassa on korkokengät. Edellämainittujen lisäksi intohimojani ovat tanssi, lukeminen ja shoppailu.

Kategoriat: 18-25-vuotias, DIY, lifestyle, muoti, taide, tyyli, valokuvaus

Osoite: http://cloudsinmy.blogspot.fi/
Nimimerkki: Katja

Blogini kuvia saa käyttää valokuvakollaasissa (ensimmäisellä sivulla ei ole juurikaan kuvia itsestäni, joten kannattaa selailla myös vanhempia postauksia)

Maija kirjoitti...

Ihan sika hyvä blogi-idea sulla! Täältä onki hyvä metsästää itelleen sopivaa luettavaa C:

- - -

www.my-paradisecircus.blogspot.fi
Nimim: Maija
Kategoriat: kirjoittaminen, syvällisyys, rakkaus, erilaisuus, musiikki, taide, valokuvaus, 15-18-vuotias

Kaunista, outoa, ihmeellistä, hassua.. luettavaa laidasta laitaan 17-vuotiaalta lukiolaiselta. Lukijat puhukoot puolestani:
"pakko aina kommentoida, mä niin tykkään sun blogista. ihanan erilainen ja pysäyttävä noiden muotiblogien seassa kohteessa"
"Oon stalkannu sua jo pitkään. Nyt aattelin, et I'm 100% sure, et sä oot paras ja liityin lukijaksesi."
"mitä tekstii, hei oot mahtava!"
"Sä oot maija loistava kirjottaa. Ihan oikeesti kylmänväreitä selkärangassani!"
"i just loved it!!! yksi parhaimpia tekstejäsi ikinä!"
"Ihana, niin kaihoinen. Osaat sanailla niin kauniisti!"
"Jotenkin pystyn samaistuun sun teksteihisi. tai oikeastaan tunnen aina jotain kummallista sisälläni näitä lukiessa. oot ihana <3"
"Ihan mielettömän kaunis teksti, pakko myöntää :) Kuvailet niin nätisti ja mieleen syntyy niin selvä kuva kaikesta, aaah! Kiitos tästä!"
"Sinulla on ihana tyyli kirjoittaa! tekstejäsi on niin kiva lukea. :)"

Kuvaksi voisit ottaa ton bannerin (:

Mirre kirjoitti...

19-vuotias liiketalouden opiskelija kirjoittelee elämänsä arjesta, villeistä viikonlopuista, avartavasta matkailusta, shoppaluista, (useimmiten heräte semmoisista), päivän asuista ja musiikista. Blogin aihepiiri ei suinkaan rajoitu vain edellä mainittuihin aiheisiin vaan juttua tulee laidasta laitaan yleensä kuvilla höystettynä.

Blogin osoite: http://my-littletalks.blogspot.fi/
Nimimerkki: Mirre

Kategoriat: 18-25-vuotias, kauneus, kengät, kirjoittaminen, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, sekalaiset, tyyli, valokuvat, valokuvaus

Blogin kuvia voi vapaasti käyttää kuvakollaasissa.:)

Maija kirjoitti...

niin ja ainiin, toki noita mun blogin muitakin ottamia kuvia saa käyttää kollaasiin. niitä vaan on niin niukassa! tietty voi tehdä noin olevasti kuin tossa viimeisimmässä valokeilaan päässessä blogissa eli heittelee noita tekstipätkiä "kuviksi", haha

Jenna kirjoitti...

Hei ihan loistava sivusto! :)

19-vuotias välivuotta viettävä tyttö Turusta kirjoittelee vaatteista, shoppailusta, kengistä ja muusta mukavasta. Kaverit, tanssi, pikkuinen chihu-vauvani, matkustelu ja sisustaminen ovat myöskin usein blogissa näkyviä aiheita.

Kategoriat: 18-25vuotias, muoti, kauneus, kengät, matkustus, instagram.

Nimimerkkini on Jenna, sähköpostiosoitteeni j-ensu@hotmail.com ja tärkeimpänä tietenkin blogini osoite http://j-ennas.blogspot.fi/

Kuviani saa käyttää blogin esittelyssä :)

Noora Vanity kirjoitti...

http://vanityclouds.blogspot.fi/ <- klick!

Esittely: Kirjoittajana toimii 19-vuotias rokkimimmi, jonka pään on vallannut lävistykset, seeprakuosi ja auttamaton turhamaisuus. Kyseessä siis ulkonäkö- ja materiapainotteinen lifestyle-blogi barbeja ja poneja ihannoivalta "my way or highway"-ihmiseltä. Panostan kuvien ja tekstin laadukkuuteen. Sisältää paljon ostoksia, asuja, meikkijuttuja, "photoshooteja", videoita, ja ajoittaisia pohdintoja.

Nimimerkki: Noora Vanity
Kategoriat: 18-25-vuotias, erilaisuus, hiukset, huumori, kauneus, lifestyle, meikit, tyyli, vaatteet, materia, ulkonäkö, valokuvaus, kuvankäsittely

Kuvana saa käyttää banneria, jonka saa tallennettua tästä: https://lh6.googleusercontent.com/-u9Cu0E78ho0/UCZxDi35sRI/AAAAAAAADfw/cguN1rTB0Nk/s911/banneripng.png

Tää on hyvä idea, kiitos sulle kun jaksat julkaista näitä! :)

Ynnä kirjoitti...

http://blogdonationi.blogspot.fi/
Nimimerkki sama kuin Google-tilissäni.

16-vuotias kymppiluokkaa levottomana käyvä tyttö Oulusta/Haukiputaalta kirjottelee pääosaksi ulkonäköjutuista, normi arkipäivästä ja viikonloppujen maailmanvalloituksista.
Kategoriat: 15-18-vuotias, elämä, hiukset, vaatteet

Kuviani saa käyttää kollaasin tekemiseen!

Haluaisin myös ilmoittaa tähän mun toisenkin blogin. http://ynnapiirtaa.blogspot.fi/ ja sama nimimerkki täälläkin.

Piirustuksia millon mistäkin.
Kategoriana piirtäminen.

Tästäkin blogista saa käyttää kuvia kollaasin tekemiseen!

Kiitos :--)

s&v kirjoitti...

ja tosiaan kyllähän sen nyt blogin banneristakin tajuaa mutta blogin nimi on: Under a Starry

(mulla on kaksi eri googletiliä eli toi vuokkko on sama henkilö kuin tämä s&v) toivottavasti tajusit ! :)

Helli Pippanen kirjoitti...

http://www.hellipippanen.blogspot.fi/

Esittely: Elämästä nauttiva 21-vuotias turkulainen avautuu mielipiteistään huumorin voimalla ja kuvaa asujaan. :) Matkustelen välillä, sisustan kotiani uudelleen ja napsin kivoja kuvia. Harrastan salilla käymistä ja jumppaamista tavoitteena kesäkunto. Kirjoittelen siis toisinaan myös siitä!

Nimimerkki: Helli Pippanen

Kategoriat: 18-25-vuotias, avoliitto, kirjoittaminen, liikunta, matkustus, mielipiteet, parisuhde, ruoka, tyyli, vaatteet, valokuvaus

Blogini kuvia voi käyttää kollaasin tekemiseen. :)

Sandra kirjoitti...

http://sandracristel.blogspot.fi

15-vuotias tyttö Etelä-Suomesta joka kirjottelee lifestyleblogia. Kerron harrastuksistani, kavereistani, viimeisimmistä ostoksista ja kaikesta itseäni kiinnostavasta!:--)

Nimimerkkinä oma nimi eli Sandra

Kategorioina ovat valokuvat, valokuvaus, lifestyle, harrastukset & 15-18vuotias

Blogini kuvia saa käyttää kollaasissa! :--)

Saara Hannula kirjoitti...

http://reason-i-smile.blogspot.fi/

Esittely: Positiivista asennetta ja elämän iloa täynnä oleva kohta puolin 15 vuotias tyttö Turusta kirjoittelee itselleen tärkeistä ja itselleen kiinnostavista asioista. Harrastan valokuvausta, joten blogi sisältää paljon kuvia. Kuvaamisen lisäksi elämäni on liikuntapainotteista ja tapahtumarikasta. Joku voisi sanoa, että elämäni on kuin vaaleanpunaista hattaraa. Blogista löytyy omia mielipide kirjoituksia, kuulumisia, kuvia, videoita ja paljon kaikkea muuta!

Kirjoitan omalla nimelläni eli Saara Hannula

Kategoriat: 12-15 vuotias, elämä, harrastukset, huumori, kauneus, kirjoittaminen, lifestyle, liikunta, mielipiteet, päiväkirjat, sekalaiset, syvällisyys, valokuvat, valokuvaus, videokuvaus.

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa!

Kiitos ihan hirmupaljon jo näin etu käteen! :)

Marty kirjoitti...

blogin osoite: findbeautyabouteverything.blogspot.fi/
blogin nimi: Find beauty about everything
nimimerkki: Marty

Olen 16-vuotias Hyvinkääläinen lukiolaistyttö. Kirjoitan lifestyle-tyylistä blogia ja intohimoni on shoppailu ja kosmetiikka esimerkiksi teen paljon itse geelikynsiä jne. Harrastan myös paljon urheilua. Vietän paljon aikaa kavereideni kanssa milloin missäkin. Matkustelen paljon.

Kategoriat: 15-18-vuotias, huumori, ihmissuhteet, kauneus, kengät, kynnet, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, ruoka, terveys, tyyli

Blogini kuvista saa tehdä kollaasin! :)

Kiitos jo etukäteen :3

Heli kirjoitti...

Olen laittanut tänne edellisenkin kerran, mutta poistin kyseisen blogin. Joten uutta putkeen vain!
BLOGI: Music makes me high
OSOITE: http://musicmakesmehigh-heli.blogspot.fi/

ESITTELY: Musiikkilöytöjä uusista ja vanhoista teoksista, ripaus mun elämää, pääsääntöisesti blogia kuvittaa Youtubevideot, sekä keikkakuvat.

KATEGORIAT: musiikki, 15-18vuotias, valokuvaus, inspiraatio.

Niitä harvoja valokuvia joita blogissani esiintyy saa käyttää kollaasin tekemiseen :--)!

Siiri kirjoitti...

Olisi ihanaa saada oma blogini tälle listalle. :) Kiitos jos sen teette!

Esittely: Kohta 15-vuotiaan tytön valokuvaus ja lifestyleblogi. Haaveammattina olisi valokuvaaja, ja suuntana peruskoulun jälkeen lukio, ja sitten oopiskelemaan valokuvaajaksi.

kategoriat: valokuvaus, lifestyle, vaatteet, taide

Osoite: http://siiritakepics.blogspot.fi/

Nimimerkki: Siiri

Sähköposti: siituliini@gmail.com


Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaaseissa:)

Mellu kirjoitti...

Harrastatko ollenkaan sellaista että keksit itse oman näkemyksesi mukaan jonkinlaisen esittelyn tms. blogeista?
Olisi hauska nähdä :)

http://maalaaminut.blogspot.fi/

Helmi kirjoitti...

Mellu: En, haluan että kaikki kirjoittavat itse esittelyn oman makunsa ja kykynsä mukaan. Jos esittäisin oman näkemykseni, en voisi olla samaan aikaan puolueeton ja rehellinen, sillä minullakin on kuitenkin oma blogimakuni. :) Korjaan kuitenkin tarvittaessa kirjoitusvirheitä, lausejärjestystä ja muita pieniä tyylillisiä juttuja.

Bloggaajat voisivat ajatella tämän vähän niinkuin työhakemuksena, joissa blogiesittelyjen tapaan erottuu parhaiten joukosta omaperäisyydellä ja kertomalla parhaita puolia, mutta rehellisyydessä on pysyttävä (tarkkasilmäiset huomaavat kyllä, jos blogiesittelyyn on ladottu ihan puuta heinää).

Ja on vielä sekin, että jos tekisin kaikki esittelyt itse alusta loppuun (eli kollaasien teon lisäksi kirjoittaisin vielä esittelytkin alusta loppuun) en ehtisi tekemään näitä kovin tiheään tahtiin.

Satua kirjoitti...

esittely:

kirjoitan blogia nimeltä "signed by satua". blogin aihepiirit käsittelevät anoreksiasta toipumista, onnelliseksi kasvamista ja on samalla tarina matkasta minuksi. paljosti tyttöilyä, semisti kissailua ja ripaus puhdasta elämisen taikaa.

kategoriat:

yli 25-vuotias, DIY, eläimet (kissa), valokuvaus, opiskelu, piirtäminen, terveys, vaatteet, käsityöt

osoite:
www.signedbysatua.blogspot.com

nimimerkki:
Satua

s-posti:
signedbysatua@hotmail.com

lisätietoja:
blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa!

Iida kirjoitti...

Oi, olisi tosi kiva saada blogiesittely tänne!

osoite: http://ii-daa.blogspot.com
nimimerkki: Iida
sähköposti: iida@iidalehtinen.com

Esittely: Blogintäydeltä 20-vuotias graafisen suunnittelun opiskelijan valokuvia, piirroksia ja elämää tarjolla! Kirjoittaja on kauniista asioista viehättyvä kulttuurin sekakäyttäjä, jonka sydäntä lähellä ovat tee, kirpputorit, tatuoinnit, söpöt mekot, kaupunkiseikkailut, elokuvat ja ystävät. Iida on myös mielipiteikäs jos sille päälle sattuu, joten arvioita ihastuttavista ja vihastuttavista leffoista, levyistä tai kirjoista on varmasti luvassa.

Kategoriat: 18-25-vuotias, DIY, lifestyle, matkustus, musiikki, piirtäminen, ruoka, taide, tyyli, valokuvat, valokuvaus, graafinen suunnittelu

Blogin kuvia saa käyttää kollaasin luomiseen oikein mielellään!

Sara kirjoitti...

Olis kyllä kiva saada blogi tänne:) elikkä nyt esittelyä!

Esittely:
Oon 16-vuotias tyttö ja opiskelen ensimmäistä vuotta hotelli-,ravintola- ja catering-alaa. Rakastan ottaa kuvia ja kuunnella musiikkia, joten niitä on aika paljonkin blogissani.

Kategoriat: Lifestyle, musiikki, valokuvaus,tunteet, ruoka, sekalaiset

Osoite: http://ssarasara.blogspot.fi
Nimimerkki:
Sara

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa:)

Krissu kirjoitti...

Tämä on ihan loistava sivusto, joten pitäähän sitä omaakin blogia tänne laittaa. :)

Esittelytekstini:
Palasia 20-vuotiaan jyväskyläläisen suomen kielen opiskelijan elämästä eli värikkäitä valokuvia, kirjavia kirjoituksia, ajelehtivia ajatuksia ja suussasulavia syötäviä.

Nimimerkkini on Krissu.

Blogin osoite on http://krissun-blogi.blogspot.fi/.

Kategoriat: 18-25 -vuotias, elämä, kirjoittaminen, valokuvaus, ruoka, tyyli, vapaa-aika.

Blogin kuvia saa mieluusti käyttää kollaasiin. :)

Annamari kirjoitti...

Blogi hakee esittelyvuoroaan:

Esittelyä: 13-veen tytön pääasiassa kuvia elämästä ja oikeastaan ihan mistä vaan, sillä kannan kameraa joka paikkaan mukana. Blogin keskeisessä osassa on valokuvaus, kaverit, oma tyyli ja arjen ilot.

Kattegoriat: lifestle, 12-15 vuotias, valokuvaus, tyyli

Osoite: http://dancing-on-roses.blogspot.fi/

Nimimerkki: Annamari

Sähköposti: annamari.nurminen3@gmail.com

Lisäinfoa: saat toki käyttää blogin laajaa kuvavalikoimaa kollaasiin :)

PS: tosi kiva idea tää, löydä jokakerta jotain luettavaa!

Lottahh kirjoitti...

Tää on ihan loistava idea!

Esittely: ♥ 15-vuotias naisenalku, joka tykkää syödä herkkuja eikä ota paineita ihonsa hoidosta. Rakastaa sitä tunnetta, kun aamulla ei joudukaan nousemaan kello 6.30. Yrittää olla hyvä koulussa, vaikka oikeasti ei voisi vähempää kiinnostaa. Ajelee valkoisella Solifer Retrolla ympäriinsä unohtaen kaikki risteyssäännöt. Omistaa maailman parhaan perheen ja parhaat ystävät, parhaan kameran ja parhaat lemmikit, mutta ei maailman parasta ulkonäköä. Tälle tytölle jokainen lukija ja jokainen kommentti on tärkeä. Kuka hän on, sen saat selville vain lukemalla! ♥

Kategoriat: 15-18-vuotias, eläimet, huumori, kengät, kirjoittaminen, kynnet, lifestyle, kauneus, muoti, musiikki, valokuvaus, tyyli

Osoite: http://glitterdusttoyou.blogspot.fi/

Nimimerkki: Lottahh

Kollaasin saat kyllä tehdä!

Prinsessa Sara kirjoitti...

Esittely: Little Princess Inside Me on ananaksiin, sieniin, emotyyliin ja jätkiin hurahtaneen 14-vuotiaan erillaisen tytön blogi. Suurin osa postauksista on erikoispostauksia, koska pelkkä oma elämäni on sen verran tylsää ja angstista, jota kukaan ei jaksaisi lukea.
Blogin nimi: Little Princess Inside Me
Blogin osoite: bitchpleasesaraisaprincess.blogspot.fi
Nimimerkki: Prinsessa Sara
Kategoriat: 12-15-vuotias, lifestyle, erillaisuus
Kuvia saa käyttää!

Ronja Virtanen kirjoitti...

Esittelyä:
Tästä valokuvausblogista löytyy paljon kuvia hyvinkin erilaisista tilanteista. Kuvia näpsitään kaikkialta ja kaikesta. Myös tynkäkynnet ovat suuressa osassa tässä blogissa.

Kategoriat: Kynnet, muoti, 12-15 vuotiaat, kauneudenhoito, meikit, vaatteet, tyyli, kauneus, sekalaiset, valokuvaus

Linkki: ronjakuvailee.blogspot.com
Nimimerkki: Ronja
sähköposti: ronjakuvaa@gmail.com

Blogin kuvia saa käyttää esittelykuvassa.

♦Jenni♦Maria♦ kirjoitti...

Todella kätevä sivusto, olen löytänyt täältä jo paljon mielenkiintoisia blogeja!

Jos yritän vaikka itsekkin sitten tätä. :)

Nimimerkki: Jenni Maria
Blogin nimi: Beyond the Time
Osoite: http://beyondxtime.blogspot.fi/

Pienimuotoinen esittely: Blogi kertoo 16-vuotiaan, Kaakkois-Suomen koleista kolkoista kotoisin olevan lukiolais-tyttösen päähänpistoista. Minkäänlaista rajaa en ole blogilleni laittanut, joten blogista löytyy origami taittelu-ohjeista asiaa kynsiin, muotiin ja kaikkeen mitä ikinä mahdankaan keksiä siltä väliltä.

Kategoriat: 15-18-vuotias, askartelu, kengät, muoti, musiikki, vaatteet, tyyli, kynnet, sekalaiset, valokuvaus, käsityöt, korut, DIY, erilaisuus, hiukset

Blogin kuvia saa käyttää vapaasti kuvakollaasin tekoon.

KikiGabriella kirjoitti...

Esittely: Kuroi Diamond on 15-vuotiaan tytön lifestyleblogi, josta löytyy enimmäkseen juttua tavallisesta elämästä. Erikoisuutena tässä blogissa kerrotaan myös bloggaajan rakkaasta anime- ja mangaharrastuksesta, johon sisältyy myös cosplay. Toisinaan blogissa on myös juttua muodista ja vaatteista, sekä ehkä tulevaisuudessa DIY-juttuja.

Kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, eläimet, erilaisuus, kengät, kirjoittaminen, lifestyle, muoti, piirtäminen, sekalaiset, tyyli, valokuvat

Osoite: http://kuroidiamond.blogspot.fi
Nimimerkki: KikiGabriella

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa (valkoiset reunukset ja alalaidan tekstit saa poistaa tätä varten).

crushingskyscraper kirjoitti...

http://crushingskyscraper.blogspot.fi/

Täysi-ikäisen jätkän kirjottelua elämästä, välillä aika flow fiiliksellä menevää kirjoittelua joskus jopa runoilua. Lisättynä mielestäni hyvillä kappaleilla. Kuva blogia tästä ei tule ikinä ^^

Sonja kirjoitti...

Esittely: 98-vuonna syntynyt tyttö satakunnasta nimeltään Sonja. Kirjoittaa lifestyleblogia. Tykkää valokuvaamisesta ja aina välillä käy kuvailemassa kavereittensa kanssa.

Kategoriat: lifestyle, kaverit, valokuvaaminen

Osoite: http://sonjasonjasonjasonja.blogspot.fi/
Nimimerkki: Sonja

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa ! <:

Maria kirjoitti...

Mahtava idea tämä blogi. :)
Ehdottomasti haluaisin omasta blogistani esittelyn! Elikkäs:

Esittely: 22-vuotias punapää kirjoittaa ajatuksistaan ja elämän pienistä yksityiskohdista. Vahvasti mukana blogissa avomies, lemmikit, materialismionnellisuus, sisustus- ja hiusjutut. Kirjoitan usein isoilla kuvilla höystettynä. Tervetuloa! :)

Kategoriat: 18-25-vuotias, erilaisuus, lifestyle, sekalaiset, tyyli, valokuvat, musiikki.

Osoite: http://therealmofmaria.blogspot.fi/
Nimimerkki: Maria
S-posti: therealmofmaria@hotmail.com

Kuviani saa käyttää kollaasin tekemiseen. Jos haluat ottaa pelkän bannerin (sekin kollaasi), käy myös. Ihan miten itse parhaaksi näet. :) Kiitos kovin jo etukäteen!

Eeva kirjoitti...

http://ievablogi.blogspot.fi/

16-vuotias media-assistentiksi ensimmäistä vuotta opiskeleva tyttö pieneltä paikkakunnalta, pitää blogia puhtaasta halusta kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja mielipiteiden jakamiseen. Tällä hetkellä taistelen masennusta vastaan ja yritän suoriutua koulusta kunnialla.

Kirjoitan omalla nimelläni, eli Eeva

15-18-vuotias, eläimet, erilaisuus, huumori, kirjoittaminen, leipominen, lifestyle, musiikki, sekalaiset, tyyli, valokuvat, valokuvaus

Sit uudeksi kategoriaksi ehdottaisin jotain biletys-/juhlinta-aiheista, oma blogini ainaki lukeutuu tähän :D

blogin kuvia saa käyttää bannerissa!

KIITOS :-------)

Ansquliini kirjoitti...

Hihii, loistava blogi tää :)
Oman blogini toivon esiteltäväksi myöskin.

Esittely:

21-vuotias tättähäärä alias Ansquliini kirjoittelee omalla tyylillään, omasta elämästään. Haaveena omakotitalo keskeltä ei mitään.
Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, tarkoituksena pitää mahdollisimman rentona meininki. Eniten kuitenki esillä viime aikoina on pyörinyt eläimet, leivonta, häät ja sisustus, eli aika peruskauraa :)

Kategoriat: Tyyli, valokuvaus, sisustus, eläimet, leivonta, kakut, Häät, kauneudenhoito,

Nimimerkki: Ansquliini
Osoite: http://ansquliini.blogspot.fi/
@: ansqu91@gmail.com

Annan luvan tähän juttuun käyttää kuviani, esim. sivun yläbanneri on aika toimiva.

Eeva kirjoitti...

http://ievablogi.blogspot.fi/

Kirjoitan omalla nimelläni, eli Eeva :)

Blogin kuvia saa käyttää kollaasiin!

16-vuotias media-assistentiksi ensimmäistä vuotta opiskeleva tyttö pieneltä paikkakunnalta, pitää blogia puhtaasta halusta kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja mielipiteiden jakamiseen. Tällä hetkellä tavoitteena on saada yliote vaikeasta masennuksesta ja suoriutua koulusta kunnialla loppuun.

Kirjoitan suorat mielipiteeni ja kerron ongelmistani avoimesti blogissa. Lisäksi blogi sisältää biletyskuvia sekä tekotaiteellisia kuvatuksia mistä milloinkin.

Kategoriat: 15-18-vuotias, eläimet, elämä, erilaisuus, huumori, kirjoittaminen, lifestyle, mielenterveyshäiriöt, mielipiteet, musiikki, päiväkirjat, sekalaiset, syvällisyys, tyyli, valokuvat, valokuvaus, vapaa-aika, videokuvaus
(ehdottaisin uutta kategoriaa joka liittyy biletykseen/ryyppäämiseen :D)

Ihan loistava idea tämä, bongasin jo monta lukulistalle menevää täältä! Ja kiitos ylläpitäjälle hirmuisesti :--)

Amanda kirjoitti...

Esittely: Blogi kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä, kuvien ja musiikin kera.

Kategoriat: valokuvaus, lifestyle, 12-15 vuotias, musiikki, muoti, leipominen, tyyli

Kuviani saa käyttää esittelykuvaan.

-Amanda
http://palatytonelamasta.blogspot.fi

aino kirjoitti...

Blogin nimi: ainoasi
Löytyy osoitteesta: http://ainonen.blogspot.fi/
Nimimerkillä: aino

Mitäpä blogista voisi kertoa: Aino ja kamera leikkivät maailmalla. Tämä leikki sopii kaikille, ja hiekkalaatikolla on vielä tilaa. :- )

Kategoriat: 18-25 vuotias, valokuvaus, valokuvat, lifestyle ja seikkailu

Kuvia saa ja ehkä jopa kannattaa käyttää blogin esittelyssä.

sara kirjoitti...

Esittely: 14-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Asustelee tällä hetkellä Kaliforniassa, ennen kuin palaa takaisin Tampereelle. Tykkää shoppailusta, urheilusta, hyvästä ruoasta, valokuvauksesta, matkustelusta ja kauneudenhoidosta :)

Kategoriat: 12-15-vuotias, ihmissuhteet, instagram, kauneus, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, ruoka, sekalaiset, valokuvaus

Osoite: http://sara-elsewhere.blogspot.com
Nimimerkki: sara

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa:)

Ronja kirjoitti...

Esittely :
Parturi-kampaajaksi opiskelevan tytön lifestyle- ja tyyliblogi, joka sisältää paljon päivänasuja ja muita kuvia.

Kategoriat : Tyyli, kauneus, muoti, hiukset, vaatteet, kaverit, lifestyle, 15-18 vuotias

Osoite:
http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

Nimimerkki: Ronja

Blogin kuvia saa käyttää :)

kaisa kirjoitti...

NEVERMIND
osoite: http://nevermindkaisa.blogspot.fi/
nimimerkki: kaisa

Blogia kirjoittaa 12-vuotias, monen mielestä ikäistään kypsempi ja rohkea tyttö joka rakastaa unelmoimista, matkustelua, vapautta, valokuvaamista ja ilosia ihmisiä. Tekstiä kirjoitetaan rennolla otteella ja kuvat ovat hyvälaatuisia.

kategoriat: valokuvaus, lifestyle, matkustus, vaatteet, hiukset, unelmat, musiikki

> blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa ! :-)

ELSALEIJON▲ kirjoitti...

hei mahtava idea tämä. pakko kokeilla itsekkin että kertyisikö itselleni lisää lukijoita.

esittely: "harmonista, runollista, euforista, infernaalista, lohdutonta, makaaberia, elämänjanoista, julmaa, empaattista, onnellista, hetkellistä, moraalitonta, onnetonta, sekavaa, traagista, unenomaista, melodramaattista elämää, juuri teille."

kategoriat: muoti, diy, musiikki, grunge, nuoruus, sanataide, elokuvat, tyyli, trashion, proosa, helsinki, mielipide, 15-18-vuotias

osoite: http://damnhooley.blogspot.fi/
nimimerkki: ELSALEIJON▲

tee ihmeessä joku tollanen kiva kollaasi, heti kun ehdit ! jeeeaah

Miimahhh kirjoitti...

14- vuotias tyttä etelä suomest kirjottelee elämästään ja rakastaa valokuvaamista. Rakastaa K pop musiikkia, mangaa ja animea.
Blogissani olevia kuvia saa käyttää mainoksen tekemiseen :)
http://Chocolateric.blogspot.fi/

sofianna kirjoitti...

Moikka! Mulle kelpaisi esittely :)

Esittely: "Shitty days and anxious hoursin mielenvikainen nuori nainen kirjoittelee satunnaisesti vähän kaikesta, pääpaino on kuitenkin hieman pirteämmillä asioilla, kuin nimestä voisi päätellä!"

Kategoriat: 18-25-vuotias, diagnoosit (niistä en kuitenkaan suoranaisesti ole vielä avautunut), elämä, erilaisuus, ihmissuhteet, lifestyle, mielenterveyshäiriöt, opiskelu, parisuhde, rakkaus, sekalaisset

Lisäksi ehdottaisin uutta kategoriaa, johon sisältyisi "bodymodificationia", eli lävistyksiä/tatuointeja (sen voisi lisätä tuonne mun kategorialistaan, koska niistä on paljon asiaa!)

Osoite: http://neitipaavamma.blogspot.fi/
Nimimerkki: sofianna
Sähköposti: buffy.anne.summers@hotmail.com

Lisätietoja: Kuvia saa toki käyttää, ja todella mielellään!
(jos joku nyt esittelykuvalaatua vastaa :D)

Kiitos kaunis <3

huhtikuu kirjoitti...

Esittely kelpaisi paremmin kuin hyvin :)

Esittely: "Tunteiden myllerryksessä elävä, Peter Pan -syndroomalla maustettu -92 syntynyt pieni keskostyttö kirjoittelee omaa satumaailmaansa blogiavaruuteen."

Kategoriat: 18-25-vuotias, harrastukset, kirjoittaminen, päiväkirjat, runous, syvällisyys, taide

Osoite: http://huhtikuisettarinat.blogspot.fi/
Nimimerkki: huhtikuu
Sähköposti: huhtikuu92@hotmail.com

Kuvia saa käyttää esittelyssä,
joskaan siellä ei hirveästi mun naamakuvia ole, kuin kirjoitan "puolianonyymina". :)

Emilia Josefiina Adéle kirjoitti...

Heii olisi todella mahtavaa saada blogini tänne!:)

Esittely: Olen Emilia 15v. Käyn ylä-asteen viimeistä luokkaa ja asun pääkaupunkiseudulla.Asukuvia on paljon,sekä myös arkipäivää johon kuuluvat: urheilu,koulu, kaverit, shoppailu ja kaikki muu tyttömäinen. Inspiraatiota asuihini saan classisista ja tyylikkäistä yhdistelmistä. Tervetuloa!:)

Kategoriat:Tyyli, Kauneus, liikunta,hiukset,kauneudenhoito,meikit,vaatteet,shoppailu,asukuvat,lifestyle,15-18 vuotias,matkustus

Osoite:http://emiliaadele.blogspot.fi/
Nimimerkki: Emilia Josefiina Adele
Sähköposti:emiliajosefiinaadele@gmail.com

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa;D

Amanda kirjoitti...

Esittely: Lifestyle -tyylinen blogi, jossa kaikkea maan ja taivaan välillä, pieniä paloja elämästäni. Yritän päivittää usein monien kuvien kera. Postausten aiheet ovat mitä sattuu, riippuu sen hetkisistä fiiliksistäni.

Kategoriat: tyyli, valokuvaus, lifestyle, matkustus, muoti, vaatteet, 12-14-vuotias

Osoite: http://palatytonelamasta.blogspot.com
Nimimerkki: Amanda

Kuviani saa käyttää kuvakollaasiin! :)

Elina kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivalta, vitsi miten hyvä idea tämä blogi!

Esittely: Elly's Way on helsinkiläisen lukiolaistyttösen muoti- ja lifestylepainotteinen blogi, jossa esiintyy myös diy-projekteihin ja kosmetiikkaan liittyviä postauksia. Blogin pääpaino on suurissa ja laadukkaissa kuvissa, mutta panostan myös viihdyttävään tekstiin.

Kategoriat: 15-18-vuotias, tyyli, muoti, meikit, opiskelu, diy, lifestyle, valokuvaus
Osoite: http://ellysway.blogspot.fi/
Nimimerkki: Elina

Kuvia saa käyttää kollaasissa!

Julia kirjoitti...

nimimerki: Julia

Polkuja pitkin

bloginosoite: http://polkujapitkin.blogspot.com

esittely:
"Kamera kolmantena jalkana.Elämää unelmien toteuttamiseksi. Pieniä asioita ihaillen. Unohtamatta lukiota, seiväshyppyä ja ystäviä. :-)"

Kategoriat: valokuvaus, urheilu, lifestyle, 15-18 vuotias

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa:)!

Jenina kirjoitti...

Peek Into My Life

http://tuplamama.blogspot.fi/

Esittely: 23 vuotias kahden lapsen äiti kirjoittelee lähinnä lapsi perheen arjesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Tässä taistellaan myös masennusta vastaan joten siitäkin tulee varmasti kirjotettua.

Kategoriat: 18-25 vuotiaat, Lapset, Lifestylie

Nimimerkki on ihan vaan Jenina

Ja kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Amanda kirjoitti...

Milloin tekisit myös minun blogistani esittelyn? :)

Helmi kirjoitti...

Amanda: Kukin vuorollaan...

Sanna kirjoitti...

Oon ihan kalpea kateudesta kun en itte keksiny tällästä tehä!Noh toivottavasti saisin huomionhakuisena ihmisenä blogini tänne. Elikkä siis:

Esittely: Inventive Absurdity on ihan kohta 17(joo tottakai pitää mainostaa etten oo ihan kakara enää)vuotiaan Pirkkalaisen punatukan blogi, joka ei ole vielä täysin löytäny syvällistä merkitystään. Blogini on tekotaiteellisia kuvia villasukista muffinsseihin ja kirjoituksia siitä kaikesta. Salilla koitan jatkuvasti käydä kun on saumaa,hehkutan maailman ihanimpia karvaturrejani jatkuvasti, askartelen päivät pitkät ja joskus nekin luomukset löytävät tiensä blogini puolelle ja kynnet ovat suuri intohimoni. Kulustushysteriasta kärsivänä vaatteet ja kaikki muukin maallinen on suuressa osassa blogiani, mutta tilaa riittää myös kaikenlaiselle muullekkin jurinalle. Aivan ja mukana roikkuu päivästä toiseen tietenkin oma pitkätukkainen hevimussukkani <3

Kategoriat:
15-18-vuotias
askartelu
DIY
eläimet
elämä
erilaisuus (ainakin yritän)
hiukset
ihmissuhteet
instagram
kengät
kirjoittaminen
kynnet
käsityöt
lifestyle
lukio
mielipiteet
musiikki
opiskelu
parisuhde
päiväkirjat
rakkaus
sekalaiset
syvällisyys
vaatteet
valokuvat
valokuvaus
vapaa-aika

osoite: http://inventiveabsurdity.blogspot.fi/
Nimimerkki: Sanna
Sähköposti: sanna.ruusuvuori@hotmail.com

Juu ja kuvia saa käyttää ihan vapaasti! Vaihoin blogini nimen just että joissain kuvissa ehkä
lukee viä vanha nimi!

jjonnaa kirjoitti...

Team James

http://teamjamess.blogspot.fi/

nimimerkillä jjonnaa

Esittely: "15 vuotiaan heppatytön blogi, aiheena puolivuotias pinto ori. Blogi kertoo elämästämme, Jamesin koulutuksesta ja kaikesta meille tapahtuvasta, niin hyvästä kuin huonostakin:) Kuvia joka postauksessa! Olette enemmän kuin tervetulleita seuraamaan blogiani,
♥:lla jjonnaa"

kategoriat: 15-18-vuotias, hevoset, ratsastus, eläimet, harrastukset, urheilu, valokuvat, vapaa-aika

Kuvista saa tehdä kollaasin!:)

Jenny Matleena kirjoitti...

Tämmöne esittely ois kyllä tosi kiva! :)

Nimimerkki: Jenny & Matleena
Blogi: You, Me & Our life

Kuvaus: Kaksi 97-syntyistä tyyliä rakastavaa tyttöä Mikkelistä kirjoittaa lifestyleblogia, johon sisältyy mm. kavereita, harrastuksia ja valokuvaamista!

Kategoriat: 15-18 vuotiaat, Tyyli, Kauneus, Muoti, Kaverit, Liikunta, Ruoka, Lifestyle, Elämä, Meikit

osoite: jennymatleena-ourlifestyle.blogspot.fi

Blogin kuvia saa käyttää esittelyyn :)

karita kirjoitti...

Esittely: Blogia kirjoittelee 15- vuotias tyttönen, joka tosin täyttää seitsemän yön päästä 16! Kirjoitan niin vakavista ja oikeista aiheista kuten huorittelu, ja kaikesta mieltä painavista asioita, mutta myös ihan perus päiväpostauksia.

Kategoriat: 15-18 -vuotias, Lifestyle, valokuvaus

Osoite: http://love-are-everything.blogspot.fi/
Nimi: Karita

susanna kirjoitti...

simplysusannan.blogspot.com

Muotiin hurahtaneen lukiolaistytön ajatuksia ja pohdintoja aiheesta, omien kynsinäpertelykuvien ja kaiken muun mahdollisen kameran eteen sattuneen kera. Oma tyyli tulee seuraajille selväksi, kuten myös omat mieltymykset ja haaveet.

nimimerkki: susanna
kategoriat: muoti, 15-18-vuotias, instagram, kauneus, kengät, korut, kynnet, lukio, opiskelu, matkustus, tyyli, urheilu, vaatteet, valokuvaus

ja kuvia saa toki käyttää kollaasissa (:

meri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
johannahannele kirjoitti...

2 lahtelaisen kaveruksen lifestyle tyylinen blogi. Me & lähestyvä 20vuoden ikäkriisi yhditettynä töihin ja arkielämään, joka pitää sisällään liian vähän vapaa-aikaa, mutta silti liikaa menoja joista ei kuitenkaan voi luopua! Työ, ystävät, muoti&kauneus, shoppailu & ruoka<3 näistä katetaan rakkaudella tämä blogi :)

Kategoriat: lifestyle, muoti & kauneus

Kuviamme saa käyttää :)

http://everymomentwithus.blogspot.fi/

Elamilia kirjoitti...

Esittely:
Blogin pitäjä on vastikään 20 vuotta täyttänyt lukiolainen Tampereelta. Jos mun johonkin genreen on mun blogini pistettävä, niin se on fiilistelyblogi. Tarinoin ja turisen kaikesta kivasta ja kaikista kivoista. Hehkutan milloin mitäkin, enimmäkseen musiikkia ja jotain violettisia juttuja, mm. vaatteita ja sisustuselementtejä. Fiilistelen uusia bongaamiani artisteja, esittelen viimeisimmät levyostokseni ylistävin sanoin ja teen elämänpituiset postaukset festareista ym. hauskoista tapahtumista. En sitten millään osaa pitää juttujani lyhyinä, joten jos olet pitkien tekstien ystävä, TERVETULOA!

Kategoriat: 18-25-vuotias, elokuvat, eläimet, elämä, erilaisuus, fiilistely, lifestyle, musiikki, rakkaus, sekalaiset, tyyli, valokuvat

Osoite: http://mystateofmindsallpurple.blogspot.fi
Nimimerkki: Elamilia

Blogin kuvia saapi käyttää, mutta jos oot kovin kiireinen tms. niin banneri kertoo aikalailla olennaisen mun blogista, joten sen voit huoletta lätkästä esittelyyn. Kiitos etukäteen, tällänen idea blogille on iha loistava! :---)

st kirjoitti...

Sini Art
http://www.sinitaide.blogspot.fi/

Lukionörtin piirrosblogi vähällä tekstillä varustettuna, sekin vähä englannilla. Myöhemmin tulossa myös arvontoja/kilpailuja!


kategoriat: piirtäminen, 18-25 vuotias, taide, harrastukset, erilaisuus


nimimerkki: st
sähköposti: sini.t@windowslive.com


Kuvia saa käyttää kollaasissa, mieluiten ainakin näitä kahta(muitakin saa lisätä!):
http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2012/244/7/e/hurts_by_siptii-d5d6u93.jpg
http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2012/153/7/a/lintu_pieni_by_siptii-d51zfk9.jpg

Anna-Maija kirjoitti...

Esittely: Blogi pian 14-vuotiaan ihmisen ajatuksista, kokemuksista ja mielipiteistä. Rakkautena teatteri, kirjoittaminen ja valokuvaus!

Kategoriat: lifestyle, 12-15-vuotias, elämä, mielipiteet, valokuvat, vaatteet

Osoite: http://www.amaija.blogspot.fi/

Nimimerkki: Anna-Maija
Sähköposti: anna-maija7@hotmail.com

Blogini kuvia saa käyttää kollaasissa! (:

lotta kirjoitti...

Hei tänne kyllä haluan minäkin esittelyn! :)

Osoite: http://absolutelylife.blogspot.fi/

Nimimerkki: lotta
Esittely: Lifestyle-blogi, joka kertoo 17-vuotiaan lukiolaistytön elämästä. Kirjoitusten aiheina mm. tyyli, shoppailut, elämäntyyli, koulu ja kauneus. Kirjoittaja itse on hurahtanut kaikkeen makeaan, romanttisiin elokuviin ja matkustukseen. Blogi sisältää siis kirjoituksia suoraan elämästä - joskus huonoista päivistä ja joskus hyvistä päivistä. Välissä myös aiheellisempia asiapostauksia. Varmaa kuitenkin on, että kirjoittajan intohimot nousevat näkyvälle paikalle :)

Kategoriat: Tyyli, Kauneus, Lifestyle, Vaatteet, Matkustus, 15-18-vuotias, Unelmat

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Katsku kirjoitti...

Olis kiva saada blogille vähän näkyvyyttä :-)

Esittely: Kata, 18-vuotias nuori nainen pääkaupunkiseudulta, joka kirjoittaa blogiinsa arkisesta elämästään ja höystää juttuja runsaasti valokuvilla. Välillä pinnan päältä, välillä syvempää.

Kategoriat: lifestyle, tyyli, kauneus, matkailu, 18-25, valokuvaus

OSoite: www.keepongrowing-kk.blogspot.com
Nimi: Katsku
s.posti: katasti@hotmail.com

Blogin kuvia saa käyttää oman mielen mukaan esittelyä tehdessä :)

Minna kirjoitti...

Esittely: 15-vuotias peruskoulun viimeistä luokkaa käyvä tyttö pienestä kaupungista joka haaveilee kaksoistutkinnon suorittamisesta, tulevaisuudessa matkustamisesta ulkomaille ja kaikesta muusta mahdollisesta. Blogi käsittelee joka päivän juttuja kuten unelmointia, liikuntaa, ostoksia, musiikkia ja omia menoja.

Kategoriat: 15-18-vuotias, elämä, kirjoittaminen, sekalaiset, urheilu, valokuvaus, vapaa-aika

Osoite: http://mylife-minnea.blogspot.fi
Nimimerkki: Minna
Sähköposti: minna.karhunen@hotmail.com
Kuvakollaasin löydät tästä osoitteesta: http://www.flickr.com/photos/87835250@N02/8371746672/in/photostream

MILJA kirjoitti...

Esittely: 17vuotiaan Espoolaisen lifestyle blogi. Kirjoitan arkipäivistäni, ostoksista, ja muutenki kaikesta hömpästä ja kaikesta mitä olen tehnyt.

Kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, vaatteet, sekalaiset.

Osoite: http://la-vida-es-la-aventura.blogspot.fi/

Nimimerkki: Milja

Leena kirjoitti...

Esittely: Goottinaisen lifestyle blogi, joka kertoo myös elämän hankalista asioista ja niiden ylitse pääsemisestä. Blogista löytyy niin muotia, inspiraatiota, kuin sen hetken kuulumisiakin.

Kategoriat: Tyyli, kauneus, liikunta, taide, meikit, vaatteet, muoti, erilaisuus, lifestyle

Osoite: http://luurankojakaapissa.blogspot.fi
Nimimerkki: Leena
Sähköposti leena.flinck@gmail.com

Kaikkia kuvia saa käyttää kollaasissa ^^

Liitynpäs tässä samalla lukijaksikin.

Prinsessa Sara kirjoitti...

Esittely: Little Princess Inside Me - blogia kirjoittaa tänä vuonna 15 vuotta täyttävä Sipoolainen tyttö. Aiheina on poikaystävä, shoppailu, ystävät yms.

Kategoriat: 12-15 vuotias, erilaisuus, ihmissuhteet, lifestyle, rakkaus, valokuvat

Osoite: bitchpleasesaraisaprincess.blogspot.fi
Nimimerkki: Prinsessa Sara

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa.

DaintyHare kirjoitti...

Juu minunkin blogini saa esitellä :)

"Kaksikymppisen mustiinpukeutuvan muusikon elämää Helsingissä. Höpinää tatuoinneista, elokuvista, jokapäiväisestä elämästä ja ateismista, melkein aina kuvien kera! Huumori lorottaa jokaisen kerroksen läpi, ja synkät ja suloiset asiat lämmittävät sydäntä.

Follow the DaintyHare!"

Osoite:
http://daintyhare-otherstuffs.blogspot.fi/

Nimimerkki: DaintyHare

sähköposti: demoness85@hotmail.com

Kuviani saa käyttää :)

Kategoriat:
Elokuvat, gootti, tatuoinnit, ateismi, vaatteet, hiukset, arki.

Myrika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sanna-Mari kirjoitti...

Olisi hienoa saada oma blogini esille!

Esittely: Sanna-Mari, 20-vuotias tyttö Lapista. Joku viisas joskus sanoi, että "Kivuliainta on parantuminen" ja siinä on siis blogini aihe. Parantuminen mielenterveysongelmista. Vaikeuksien yli kiipeäminen, putoaminen takaisin maan rakoon ja kaikkea siltä väliltä. Kirjoitan tärkeistä asioista, jotka olisi tärkeä saada ihmisten nähtäville.

Kategoriat: Elämä, valokuvaus, masennus, epävakaa persoonallisuushäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko, ahdistus, itsetuhoisuus, kirjat

Osoite: http://www.lily.fi/palsta/kivuliainta-parantuminen
Nimimerkki: Sanna-Mari

Blogissani näkyviä kuvia saa käyttää kuvakollaasiin.

Jonna kirjoitti...

Esittely: Jonna / 21v. / Helsinki

Tunnettu hiusvärien suurkulutuksesta, pärstässä killuvista metallinpaloista, parista leimasta, turun murteesta ja valokuvaus-innosta. Tottelee nimiä Jonna, Jonsu, Juice (tarpeen mukaan hellittelynimetkin käyvät). Murisee ja puree, jos sille päälle sattuu.

Kategoriat: valokuvaus, hiukset, kehonmuokkaus, omat mielipiteet, arki

Blogin nimi: Diamonds Aren't Forever
Osoite: http://foreverxdiamonds.blogspot.fi/
Nimimerkki: Jonna

Kuvia saa käyttää vapaasti :3

Lightness kirjoitti...

Miustakin olisi hienoa, jos tehtäisiin esittely :>

Esittely: Sinitukkainen neitonen, jonka sydän sykkii raskaalle musiikille ja synkiöiden pukeutumistyylille. Hassu höpöttelijä, joka kirjoittelee vaatteista kuin kiinnostuksen kohteistaan ja tarjoaa makupaloja elämästään. Opiskelee media- ja viestintäalaa, työskentelee freelancer valokuvaajana.

Kateogoriat: musiikki, valokuvaus, vaatteet, lifestyle, valokuvat

Osoite: http://diarydreamsoflife.blogspot.fi
Nimimerkki: Lightness

Blogini kuvia saa käyttää kollaasissa.

Zeni kirjoitti...

Olisihan se kiva saada esittely omalle blogille.

Esittely: Blogia kirjoittelee 17-vuotias tyttönen, joka opiskelee toista vuotta amiksen rakennusalalla. Blogi on suurimmaksi osaksi lifestyle. Kirjoittelen omista mietteistä, ulkonäöstä, hiuksista, erilaisuudesta, haaveista, liikunnasta sekä yhteiselosta poikaystävän kanssa, omassa kodissa.

Kategoriat: Kauneus, liikunta, hiukset, lifestyle, meikit, erilaisuus, 15-18-vuotias

Osoite: http://zemmiloves.blogspot.fi/

Nimimerkki: Zeni

sähköposti: blondi95@hotmail.com

Lisäksi: Blogin kuvia saa käyttää.

ShaDow kirjoitti...

minä myös :)

esittely: Shadow life on katsaus lappilaisen "erillaisen nuoren" elämään. Millaista on elää pikkukaupungissa, jossa tummiin pukeutuvaa esteetikkoa katsotaan kieroon. Rakastan kenkiä, goottiestetiikkaa, tankotanssia, lohikäärmeitä, ompelua sekä korsetteja.

Kategoriat: Tyyli, goottiestetiikka, kengät, tankotanssi, meikit, vaatteet, photoshootit, ompeminen, käsityöt.

http://shadowlif.blogspot.fi/
ShaDow
Shadow87@netti.fi

Kuvia saa vapaasti käyttää kuvakollaasissa :)

Elilia Inrik kirjoitti...

Hei, tein uuden blogin tämän RELINAN tilalle niin voisiko siitä mahdollisesti päivittää tähän uuden version? Tuon RELINAN voi poistaa kokonaan listalta. Tai sitten tehdä vaan kokonaan uusi postaus tälle uudelle blogille :-). RELINAN-blogi on postattu tänne sivustolle ensimmäisenä eli löytynee tuolta heinäkuun postauksista ensimmäisenä.

Eli siis blogi on Elilia Inrik - http://eliliainrik.blogspot.fi/

Nimimerkki: Elilia Inrik
Sähköposti: eliliainrik@luukku.com

Kategoriat: liikunta, urheilu, opiskelu, kauneus, terveys, vapaa-aika, valokuvaus, ruokavalio, ruoka

Kuvaus blogista: Nuori 20-vuotias nainen Jyväskylästä kirjoittaa blogia. Tarkoituksena olisi aloittaa urheilullisepi elämä ja ryhtyä himoliikkujaksi.

Lisätietoja: Blogin kuvia saa käyttää esittelytekstissä.

inka kirjoitti...

Blogin nimi: All or nothing
http://inka-allornothing.blogspot.com

Vuonna -96 syntynyt tamperelainen tyttö kirjottelee lifestyle blogiinsa elämästään, johon kuuluu kaverit, ruoka, liikkuminen, vaatteet, shoppailu ja paljon muuta. Olen melko tyttömäinen, vaikka opiskelualana onkin autoala.

Kategoriat: 15-18v, lifestyle, instagram, vaattet, valokuvaus

kuvia saa käyttää kollaasiin (suosittelen katsomaan ensimmäisiä ja ihan uusimpia postauksia, koska sillon on ollut järkkäri käytössä, muuten blogissa huonoa puhelinmössöö)

Eltsu kirjoitti...

http://photografella.blogspot.fi/


Esittelyyn: 15-vuotiaan valokuvaajan ammatista haaveilevan tytön valokuvapainotteinen blogi.

Nimimerkkina Eltsu

Kategoriat: valokuvaus, 15-18vuotias

++ blogin kuvia saa käyttää kollaasissa!

Emppu kirjoitti...

Ois kiva jos mun blogi pääsis tänne:)

esittely: Keep Smiling -blogini kertoo minun, kohta 14-vuotiaan tytön arjesta sanoin ja kuvin.

kategoriat: valokuvaus, lifestyle, 12-15-vuotias, sekalaiset, valokuvat

osoite: http://empsun-blogi.blogspot.fi/

nimimerkki: Emppu

blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa:)

Lady Selena kirjoitti...

Täältä pesee myös :)

Blogi: Satiinitaivas
Osoite: http://satiinitaivas.blogspot.fi/
Nimimerkki: Lady Selena

Esittely: Satiinitaivaasta löydät kaikkeen käsillä tekemiseen hurahtaneen esteetikon ompeluksia, askarteluja, valokuvia ja kaikkea mikä inspiroi. Kirjoittaja on pukuompelija, joka haaveilee myös puusepän ja sirkustaiteilijan urasta ;) Sarjakuvahahmo Nemi on suurin idolini! Muita rakkauden kohteitani ovat esimerkiksi steampunk, Tim Burtonin elokuvat, metsä ja luonto, kissat, ystävät ja kaikenlainen enemmän tai vähemmän syvällinen pohdiskelu.
Käy siis peremmälle...

Kategoriat: Käsityöt, ompelu, tyyli, goottiestetiikka, DIY, lifestyle, taide, valokuvaus, vaatteet, hiukset, musiikki

Kuviani saa käyttää kollaasiin vapaasti, mutta ainakin yhdeksi esittelykuvaksi haluaisin tämän postauksen ensimmäisen kuvan: http://satiinitaivas.blogspot.fi/2012/12/2013.html

benita kirjoitti...

Tosi kiva idea ja minä myös haluisin blogini esittelyyn tänne :)

Esittely: Blogia kirjoittelee 18-vuotias laukkufriikki Vaasasta. Lifestyleblogi jossa kuvia on enemmän kuin tekstiä. Postailen siis yleisesti elämästäni ja kaikesta mikä siihen kuuluu; yhteiseloa poikaystävän kanssa, sisustusta, asuja ja shoppailuja, ystäviä ja juhlimista sekä perhe ja elukat. Tulevaisuudessa blogiin on myös luultavasti tulossa enemmän diy-projekteja :)

Kategoriat: 18-25 vuotias, DIY, eläimet, ihmissuhteet, lifestyle, tyyli, valokuvaus, muoti, vaatteet, sisustus.

Osoite: http://benitas1.blogspot.fi/
Nimimerkki: Benita

Ja blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa! :)

Shinkuu kirjoitti...

Kahtakymmentä ikävuotta kovaa vauhtia lähestyvä tyttö Porin metsistä kirjoitaa kimaltelevasta elämästään. Sisältönä blogissa muun muassa VIP-vierailuja paikallisiin yökerhoihin, kimalletta, rusetteja ja eBayostoksia sekä ikuisuusprojekti nimeltään YO-tutkinto.
Isona minusta tulee kaunis ja säihkyvä timantti. Tavoitteenani on kirjoittaa maailman söpöintä blogia!

Kategoriat: 18-25 vuotias, musiikki, elämä, erilaisuus, fanitus, hiukset ihmissuhteet, kauneus, korut, kynnet, lifestyle, lukio, meikit, muoti, rakkaus, sekalaiset, tyyli, vaatteet, vapaa-aika

Osoite: http://tokidoki-seishun.blogspot.fi/
Nimimerkki: Shinkuu
Sähköposti: tokidokimeki@gmail.com

Käyttäkää toki kuvia!

Lady Satin kirjoitti...

Tämä vaikutta todella kivalta idealta! :) Mieluusti osallistun tähän mukaan!

Osoite: http://enchantmentofsatin.blogspot.fi/

Nimimerkki: Lady Satin

Esittely: Blogia kirjoittaa 23 vuotias goottiyyliin hurahtanut neitokainen. Puolitoista vuotta sitten aloitin vaatetusalan artesaani opinnot uudessa koulussa sekä samalla jätin taakseni tutut kotikulmat ja muutin kohti uusia seikkailuja. Samalla sysäyksellä sain idean lähteä kirjoittamaan tätä blogia uudesta elämäntilanteestani. Kirjoittelen blogia lifestyle ajatuksella mutta silti suurin painopiste postaus aiheissa on vaatteiden suunnittelussa/ teossa, tuotekuvissa, tyylissäni ja musiikissa/ bändissäni :) Haluan rajata blogini aihe haarukkaa mahdollisimman vähän, koska tykkään kirjoitella blogiini mahdollisimman laajasti aiheista, jotka ovat lähellä sydäntäni!

Kategoriat: Lifestyle, tyyli, käsityöt, vaatteet, opiskelu, musiikki, DIY, harrastukset, valokuvaus

Blogini kuvia saa ehdottomasti käyttää kollaasiin :)

Lady Narcissa kirjoitti...

Jospa miekin sitten :)

Esittelyä: Parikymppinen naisenalku Iisalmesta höpäjää mm. kynsistä, kengistä ja vaatteista. Ylipäätänsä kaikesta mikä miuta kiinnostaa ja mitä miun elämään kuuluu olennaisesti. Välillä saattaa tulla ihan järkevääkin asiaa esim. mielipidepostausten muodossa.

Kategorioita: Vaatteet, tyyli, kauneus, kynnet, kengät, lifestyle, you name it.

Blogin osoite: http://whenlifeisdigital.blogspot.com
Nimimerkki: Lady Narcissa
Sähköposti: cyberesque@hotmail.com
Blogin nimi: .:Analog Trash:.

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa, mielellään niitä onnistuneimpia.. :D

mobica kirjoitti...

Uuh tää vaikuttaa tosi kivalta idealta!

Esittely:
21-vuotias tyttö Oulusta, opiskelee arkkitehtuuria. Tälläinen taiteilijasielu, pikkaisen nörtti. Välillä tykkää pukeutua alieeniksi.

Kategoriat: 18-25-vuotias, erilaisuus, kauneus, kynnet, harrastukset, käsityöt, lifestyle, meikit, muoti, piirtäminen, opiskelu, taide, tyyli, vaatteet, valokuvaus, videokuvaus

osoite: mobicca.blogspot.fi
Nimimerkki: Mobicca

Joo Blogin kuvista voi tehdä kollaasin. Voin kyllä tehdä sen mielellään itsekin jos teille sopii. :D tai haluatte työmäärää vähentää.

essiidastiina kirjoitti...

En tiedä onko tämä vielä toiminnassa, mutta mikäli on, tässä olisi yksi esiteltävä blogi.

Blogin nimi: Essi Iida Annastiina

Esittely: 16-vuotiaan Kemiläisen lukiota käyvän tytön lifestylepainotteinen blogi. Postauksia lähinnä arjestani, ystävistä, shoppailusta, tanssista, matkailusta ja muusta tyttöhattarasta. Pyrin bloggaamaan mahdollisimman monipuolisilla ja hyvälaatuisilla kuvilla (joihin käytän Nikonin D3100 järjestelmäkameraani), sekä teksistä liittyen päivieni tapahtumiin.

Kategoriat: lifestyle, shoppailu, vaatteet, liikunta, tanssi, ystävät, valokuvaus, arki, matkustus.

Osoite: http://jetadore-essi.blogspot.fi/
Nimimerkki: essiidastiina

Lisätietoja: Blogin kuvia ja banneria saa vapaasti käyttää esittelyyn.

Valerianae kirjoitti...

http://vforvalerianae.blogspot.fi/

V for Valerianae kertoo rockhenkisen kissanaisen elämästä, joka ei aina ole ollut siitä helpoimmasta päästä, mutta keskittyy täysillä tulevaan, vaikeuksista vahvistuneena. Kirjoittaja opiskelee ravintolakokiksi ja jatkaa vielä kondiittoriksi, joten ruuanlaitto ja leipominen on lähellä sydäntä. Blogi sisältää myös kosmetiikka- ja kauneudenhoitojuttuja, syvällisempääkin settiä, paskat kirppislöydöt postauksia, luonnollisesti kissoja, ruokajuttuja ja milloin mitäkin. Vaikka blogi voi ensisilmäyksellä vaikuttaa hyvinkin synkältä, se on kuitenkin pohjimmiltaan täynnä elämäniloa.

Nebula kirjoitti...

Osoite:
http://nebulasnightmare.blogspot.fi/
Blogin nimi: Smoke and Mirrors
Nimi: Nebula


"Peilien takaa heijastuu kuvajainen tummiin pukeutuneesta neidosta, jolla on kauneutta tavoittelevia universaalisia unelmia."

Kategoriat: 25-vuotias, eläimet, taide, piirtäminen, musiikki, valokuvaus, leipominen, käsityöt.

Kuviani saa käyttää kollaasiin. :)

ira kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka-Maria kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Bea kirjoitti...

Tosi kiva idea, joten mukana ollaan!

"Nuoren äidin jatkuvaa kamppailua lihomista ja rapistumista vastaan. Epätoivoista räpiköimistä maailmassa, jossa kaikki perustuu ulkonäköön ja laihuuteen.

Mukaan mahtuu perhe-elämän arkea, syömishäiriöstä toipumista sekä valitusta omasta ulkonäöstä ja siitä, kuinka mitään ei ole koskaan tarpeeksi."

Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, liikunta, DIY, kauneus, hiukset, valokuvat, valokuvaus, vapaa-aika.

Blogin nimi: World of Chaos
Osoite: http://wochaos.blogspot.fi/
Nimimerkki: Bea

Ja blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa.

Maijjja kirjoitti...

Esittely: 22 vuotiaan lastenohjaajan aloitteleva blogi mm. tyylistään, ranskanbulldogistaan, kauneudesta ja satunnaisista päivän tapahtumista :)

Kategoriat: 18-25 vuotias, kauneus, tyyli, eläimet, ranskanbulldoggi.

osoite: http://maikkili.blogspot.fi/
nimimerkki: Maijjja

Kuvia voisi käyttää näistä postauksista: http://maikkili.blogspot.fi/2013/01/weekend.html
&
http://maikkili.blogspot.fi/2013/01/new-start.html

Stella Kylä-Liuhala kirjoitti...

16-vuotias tyttö kirjoittelee ja ottaa valokuvia ihanista ihmisistä, hetkistä, ilosta, surusta ja kaikenlaisista fiiliksistä blogissa: ahoy, sailor!
Kategorioita: valokuvaus, lifestyle, musiikki, fiilistely

http://ahoysailorr.blogspot.fi

t. Stella

Poonamus kirjoitti...

Hei, tää on ihan huippu juttu mun kaltaiselle huomiohuoralle! :D

Esittely: I hope you die with this on your lips on blogi, joka on aivan yhtä häiriintynyt, kuin tekijänsä. Tämä mustalla huumorilla, ironialla, naamahuorauksilla ja kusipäisyydellä sekä typerillä pohdinnoilla varustettua blogia voisi paiskata lifestyle-leimalla, vaikkei se ehkä sieltä perinteisimmästä päästä olekaan.

Kategoriat: lifestyle, taide, hiukset, tyyli, 18-25v, huumori, mielipiteet, kirjoittaminen

Osoite: http://idontdanceanymore.blogspot.com/

Nimimerkki: Poona

Sähköposti: oona.haapaniemi@hotmail.com

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa!

Kätlin kirjoitti...

http://smallthingswith.blogspot.fi/

18-vuotias äiti melkein jo 1 vuotiaalle ihanalle pikku tytölle. Mukana myös avomieheni!
Tulen Virosta(Tartto nimisestä kaupungista) ja Suomessa(Porvoossa) asunut jo yli 10 vuotta!

Nimimerkkinä toimii oma nimeni, eli Kätlin.

Kategoriat: 18-25 vuotias, lifestyle, muoti, rakkaus, sekalaiset, valokuvat, vanhemmuus

Kuvia saa käyttää kollaasissa :)

annabanna kirjoitti...

Moikka.
Mun blogi joutui haittaohjelman hyökkäyksen kohteeksi, ja jouduin poistamaan sen. Siirsin blogin uuteen osoitteeseen.
Annalle tuli mieleen -blogi jatkaa siis osoitteessa http://www.lily.fi/palsta/annalle-tuli-mieleen
Onko mahdollista saada tämä uusi linkki vanhan tilalle?

Helmi kirjoitti...

annabanna: Osoite vaihdettu.

Myrika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Alisa ((: kirjoitti...

Täs esittely:) Olis kiva saada oma blogi tänne! Eli siis
Esittely: Alisan blogi on Koht 15-vuotta täyttävän pomarkkulaistytön lifestyleblogi. Aiheet seilailevat maan ja taivaan välillä. Kirjoitan aika harvoin koska yritän keskittyä koulun käyntiin.

Osoite:http://dreamcatcherak.blogspot.fi/
Nimimerkki: Alisa((:
Sähköposti: alisa.koivunen@hotmail.fi / alisa.koivunen@elisanet.fi

ronja kirjoitti...

Esittely: 15-vuotias tyttö Satakunnasta. Kirjoittelee elämästään ja ajatuksistaa. Päivät kuluu mm, kavereitten, teatterin ja koulun parissa.

Kategoriat: 15-18-vuotias, valokuvaus, kaverit, teatteri, lifestyle

Osoite: http://followyourdreamsronja.blogspot.fi/
Nimimerkki: Ronja

Blogin kuvia saa käyttää! :-)

Emppu kirjoitti...

Mielestäni laitoin tänne esittelyn, mutta kone ehkä lagas koska en löydä sitä täältä kommenteista.. Joten anteeksi jos tämä on jo tullut tänne:)

Esittely: ihan kohta 14-vuotias tyttö kertoo elämästään isojen ja laadukkaiden kuvien kera.

Nimi: it's written in the stars

Kategoriat: valokuvaus, lifestyle, 12-15-vuotias, sekalaista

Osoite: http://empsun-blogi.blogspot.fi/

Nimimerkki: Emppu

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa:)

Laura-Janica kirjoitti...

Kivaa että on ihmisiä jotka jaksaa pitää yllä tällaisia blogeja :) Peukut teille tytsyt!

Esittely: Parikymppinen kouvolalainen raivaa itselleen tulevaisuutta medianomina, haaveilee suurista ja tuntee välillä ulkopuolisuutta. Keittelee itselleen sekametelisoppa-tyyliä ja hankkii pieniä piristysruiskeita materiasta ja erilaisista askarteluprojekteista.

Kategoriat: lifestyle, tyyli, valokuvaus, DIY

http://the-cliche.blogspot.fi/
Laura-Janica

Kuviani saa käyttää kollaasissa.

ira kirjoitti...

Huhhui, jospa tällä kertaa saisin vähän vähemmillä kirjoitusvirheillä varustellun kommentin aikaiseksi :D

Esittely: Valokuvia elämästä, elämää valokuvauksesta. 16-vuotiaan tytön käteen kasvoi kamera ja maailma alkoi siitä lähtien ikuistua kuviksi, joita sinäkin voit nyt saapua pällistelemään! Kuvien lomasta löytyy myös tekstiä elämästä linssin takana, enemmän tai vähemmän.

Kategoriat: 15-18-vuotias, elämä, harrastukset, sekalaiset, valokuvat, valokuvaus, vapaa-aika

Osoite: http://kamerakuiskaus.blogspot.fi
Nimimerkki: ira

Kuvaksi toivoisin banneriani, eli tätä: http://1.bp.blogspot.com/--_7_wf763Xs/URaKPxk1U3I/AAAAAAAAAO0/3sckA3-OmLs/s1600/kamerakoo.png :)

Viivi kirjoitti...

http://o-something.blogspot.fi/

16-vuotiaan elämää rakastavan, toimittajan työt aloittaneen lukiolaisen lifestyleblogi kera hyvälaatuisten kuvien!

kategoriat: lifestyle, 15-18-vuotiaat, valokuvaus

kuvia saa käyttää kollaasin teossa! :)

♕Henna kirjoitti...

Blogin nimi: Master of your own life

Esittely:

" Hei olen Henna. Asun pienenpienellä paikkakunnalla Tampereen varjossa. Kirjoittelen lifestyle tyylistä blogiani rennolla otteella. Valokuvaus on ollut minulla jo pitkään harrastuksena, ja sekin tulee esiin blogissani. Valitsen myös aika tarkasti mitä puen päälleni, ja oma tyylini onkin yksi aika iso osa blogiani. Valmistun keväällä merkonomiksi, jonka jälkeen olisikin tarkoitus lentää pesästä pois ja muuttaa poikaystäväni kanssa yhteen. :) "

Osoite: http://hennankengissa.blogspot.fi/

Nimimerkki: ♕Henna

Sähköposti: henna94(at)hotmail.com

Kategoriat: Tyyli, Kauneus, Valokuvaus, Vaatteet, 18- vuotias, lifestyle,

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)
Lisäksi jos tapana on, saatte kertoa oman näkemyksenne blogistani :)

Niina - zeninan.com kirjoitti...

Hyvä idea! Kokeillaas :)

Blogin nimi: Zeninan
Osoite: http://www.zeninan.com
Nimimerkki: Niina

Esittely: Muotia, kosmetiikkaa, matkustelua ja sopivasti muuta huuhaata. Monenlaista juttua arjesta juhlaan vauhdikkaan tamperelaisen nuoren naisen elämästä.

Kategoriat: Kauneus, kynnet, lifestyle, muoti, matkustus, liikunta, terveys, tyyli, yli 25-vuotias, kauneudenhoito

Blogin kuvia saa käyttää. Esim banneri voisi olla mukana esittelykuvana.

senna kirjoitti...

Minäki haluan blogini tänne esittelyyn :)

Osoite: http://lookatthathere.blogspot.fi/
Nimimerkki: senna

Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, äitiys, sekalaista, opiskelu, sisustus, elämä

Esittely: Something else -blogia kirjoittaa 21vuotias Oululainen muikkeli, joka opiskelee Sisustus- ja kalustesuunnittelua, on 2vuotiaan tytön äiti sekä ei-niin-helppo-avopuoliso eräälle kiltille hevimörölle. Blogissa käsitellään ihan perus elämää, joka potkii välillä päähän ja välillä sitä päästään potkimaan jopa takaisin.

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa.

Riikka kirjoitti...

Jätän pienen esittelyn kummastakin blogista. Olis hienoa saada kummastakin joku pieni esittely tällaselle sivulle, jota moni lukee. Eli siis:

Esittely: Better late than never- blogi on 17-vuotiaan Porilaisen koulukiusatun nuoren tytön blogi. Blogissa näkyvät niin kuvat, musiikki, mielipiteet, meikit kuin toivepostauksetkin.

Osoite: http://storiesmusic-mysweetlife.blogspot.fi/
Nimimerkki: Riikka
Sähköpostiosoite: jack.sparrowsexy@gmail.com

Lisätietoa: Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa.

Riikka kirjoitti...

My sweet stories-blogi on 17-vuotiaan Porilaistytön kirjoittama novelliblogi, jonka ideana on julkaista omia tekstejä ihmisille luettavaks ja arvosteltavaksi.

Osoite: http://writemylife4ever.blogspot.fi/

Nimimerkki: Riikka

Sähköposti: jack.sparrowsexy@gmail.com

Pakenija kirjoitti...

Blogin nimi: Emergency Exit
Blogin osoite: http://anxietyescape.blogspot.fi/
Nimimerkkini: Pakenija

Esittely: Nainen, kakskytjotain, Etelä-Suomesta. Terapiaa on takana useita vuosia, armaan Kelan mielestä jo tarpeeksi, joten yritän selvitä käytännössä yksin harvojen omakustanteisten terapiakertojen tukemana. Papereissa on ollut leimaa jos toista: masennus, ahdistuneisuushäiriö, epävakaa persoonallisuus. Lisäksi diagnosoimattomana mukana pyörii syömishäiriönpoikanen. Olen avovaimo, korkeakouluopiskelija ja osa-aikatyöntekijä.

Kategoriat: 18-25-vuotias, elämä, mielenterveyshäiriöt, opiskelu, päiväkirjat

Esittelyssä voi käyttää bannerikuvaa, löytyy tästä: http://4.bp.blogspot.com/-YkKo-kvXK9Q/UHQavosP_tI/AAAAAAAAAB4/R_FwLP2xmZM/s1600/exit6.jpg

Olisi myös hienoa, jos tuon bannerikuvan alkuperäisen kuvan linkin voisi lisätä (kuvalla Creative Commons -lisenssi, jonka mukaan sitä saa käyttää ja muokata, alkuperäisen linkitys on suotavaa). Kuvan alunperin siis täältä: http://www.flickr.com/photos/quinnanya/4187846894/

Nora kirjoitti...

Esittely: Apua ulkoasujensa kanssa kamppaileville bloggaajille!

Kategoriat: 15-18-vuotias, sekalaiset, koodiapu

Osoite: http://koodiapu.blogspot.com
Nimimerkki: Nora

Blogissani ei ole oikeastaan kuvia, enkä itse keksinyt minkäänlaista hienoa esittelykuvaa, joten toivottavasti sinä keksisit :)

FaLlInGvEiL kirjoitti...

Esittely: 15 vuotiaan POJAN blogi!! Eroaa vähintään sukupuolen puolesta monista muista blogeista jos ei muuten :3
Kirjoituksissa esiintyy iloa ja hilpeyttä, kaikken näköistä söpöilyä tyttöystävän kanssa ja millon mitäkin kummaa säätöä...
Kuvat ovat pääasiassa ja ne toimivat textin värittäjinä :3
Usein aiheena on mm. meikkaaminen tai jokin muu "ei niin poikien juttu"... Erilaisesta pojasta siis on kyse :3
Mielellään jos joku liittyy lukijaksi, niin saa mainostaa omaa blogiaan ja suurella todennäköisyydellä ansaita uuden lukijan c;


Kategoriat: 15-18 vuotias,DIY, elämä, erilaisuus, meikit, musiikki, parisuhde, rakkaus, sekalaiset, valokuvaus

Osoite:http://haluun-olla-sun-koira.blogspot.fi/
Nimimerkki: FaLlInGvEiL

Lisätietoja: Saa käyttää kuvia :3

Hanne kirjoitti...


Esittely:
15-vuotiaan hevostytön blogi, kertoo 3 omasta hevosesta ja omistajan arjesta.

Kategoriat: 12-15v, Eläimet/hevoset, valokuvaus

Osoite www.resuella.blogspot.com
Nimimerkki:Hanne

neea kirjoitti...

Esittely : 15-vuotias lentopalloilija ja valokuvauksesta innostunut Etelä-Pohjanmaalainen kirjoittelee elämän asioista

Blogin nimi : Live, Love, Laugh

Osoite : http://neeajuulia.blogspot.fi/

Nimimerkki : Neea

Kategoriat : 15-18 vuotias, valokuvaus, liikunta

Lisätietoja: Valokuvia blogistani saa käyttää :---)

Roosa kirjoitti...

Esittely: Charming Girls on kahden -98 tystyn lifestyleblogi kuvilla maustettuna, kirjoitamme omasta elämästä ja vähän kaikesta muustakin(:

Kategoriat: 12-15-vuotias, elämä, harrastukset, tyyli, liikunta, vaatteet

Osoite: http://roosanoora.blogspot.fi/
Nimimerkki: CGRoosaNoora
Sähköposti: charminggirlsroosaanoora@gmail.com

Blogimme kuvia saa käyttää kuvakollaasissa (:

Saijis kirjoitti...

Oi jes, laitan esittelyn :)

Esittely: 18-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle blogia! :) Rakastan yli kaiken shoppailua, vaatteita, kosmetiikkaa, kenkiä ja laukkuja, näiden lisäksi postailen paljon päivän asuja, tuotearvosteluja sekä tutoriaaleja.

Kategoriat: Tyyli, kauneus, liikunta, kauneudenhoito, meikit, vaatteet, hiukset, lifestyle, kengät, laukut

Osoite: http://saijis.blogspot.fi/
Nimimerkki: Saijis
Sähköposti: saija.ritamaki@hotmail.fi

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)!

Riikka-Maria kirjoitti...

Blogi: Asenteena eleganssi
Osoite: http://riikaneleganssi.blogspot.fi/
Kirjoittaja: Riikka-Maria

Esittely: Helsingissä lukiota käyvä semiasenteellinen mopotyttö kirjottaa jokapäiväsestä elämästä ja sen iloista ja vastoinkäymisistä, huumoria unohtamatta. Kirjottaja rakastaa motocrossia, musiikkia, kirkkohistoriaa ja kypsennettyä paprikaa.

Kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, urheilu, vaatteet, kynnet

Kuviani saa käyttäää :)

moonaks kirjoitti...

Hei, törkeen hauska idea teillä!
Pitänee heittää oma blogi sekaan.

Blogi:
BLESSED WITH A CURSE

Esittelyä:
Mona, 22, Helsinki

Blogialoittelija. Sekavaa höpinää elämästä ja arjesta yleensäkkin. Vaatteita, niittejä, mustaa, plattari popoja ja pipoja. Rakkautta, poikaystäväni ja pieni koirani. Intohimoa, ruokaa, musiikkia, keikkoja ja tatuointeja.

Kategoriat:
Musiikki, keikat, lifestyle, tyyli, kauneus, hiukset, liikunta, ihmissuhteet, tatuoinnit, 18-25-vuotias, kengät, DIY, instagram, ruoka, sekalainen

Osoitetta:
http://www.monablessedwithacurse.blogspot.fi/

Nimimerkkiä:
moonaks

Sähköpostia:
monakarkkainen@gmail.com

Ja blogin kuvia saa toki käyttää kollaasin tekemiseen, jos sieltä vain kelvollisia löytyy, HAH

Pus, Mona

Ansku kirjoitti...

Ois kiva saada esittelyä tänne :)
Esittely: Annika nimisen, pian 14 vuotiaan tyttösen lifestyle-painotteinen blogi, johon kirjottelen mahdollisimman usein :) Blogissa on isot hyvälaatuiset kuvat ja ulkoasu on selkeä.

Kategorioita on mm : valokuvaus, kauneudenhoito, hiukset, vaatteet, ostokset, yms.. vähän kaikkea löytyy :)!

Osoite : http://annikalivesindreams.blogspot.fi/
Nimimerkki : Ansku
Sähköposti : annika.makela@suomi24.fi

Blogini kuvia saa käyttää kuvien kollaaseissa, mutta mulla on no right click koodi blogissa, eli kuvia ei saa tallennettua, joten toivottavasti kuvakaappaus on mahollinen :)!

anni kirjoitti...

Hei! Mahtava tarkoitus sivustolla ja kyllä, blogistani saa laittaa esittelyn:)

Sateen soinnut

95-syntynyt lukiolainen kuvailee ja kirjoittelee blogiinsa mitä mieleen juolahtaa aina vaateostoksista suolakurkkuihin:)

Kategoriat: lukiolainen, 15-18-vuotias, lifestyle, terveys, DIY, vaatteet, arki

anni kirjoitti...

Unohdin mainita että blogistani saa tehdä kuvakollaasin:)

sateensoinnut.blogspot.fi

Krapula Keskustelu kirjoitti...

Loistava idea! :)

Esittely:

Tällä hetkellä 17-vuotias poika lapista, joka käy lukion toista vuotta, kirjoittaa omasta arjestaan positiivisella ja humoristisella tyylillä kuvien kera.

Kategoriat: Tasa-arvo, lifestyle, ruoka, vaatteet, valokuvat, ystävät, matkat, juhlat

Osoite: http://krapulakeskustelu.blogspot.fi/
Nimimerkki: Krapula Keskustelu

Blogini kuvia voi käyttää kuvakollaasissa :D

Amanda kirjoitti...

http://everythingcanhappen-amanda.blogspot.com

Everything can happen kertoo Suomen rajojen sisäpuolella asuvan tytön elämästä ja sen kiemuroista. Haaveena olisi osata tehdä täysin omaa silmää miellyttävä blogi, mutta sinne on vielä hieman matkaa. Joskus saatan eksyä pilvilinnoihin, jolloin minun on vaikea tulla alas, mutta yleensä ympärilläni olevat auttavat minut alas maan kamaralle, joskus pehmeästi laskeutuen, joskus ryminällä.

Kategoriat: Valokuvaus, vaateet, 12-15 vuotias, lifestyle, muoti, sekalaiset, musiikki, matkustaminen

Kuviani saa kättää esittelykollaasiin! :)

#Amanda

MILJA kirjoitti...

http://la-vida-es-la-aventura.blogspot.fi/

17vuotiaan tytön lifestyle blogi, kirjotan arkipäivistäni ja muusta hömpästä. Olen linkannut aikasemmin blogini tänne, mutta blogini nimi ja osote vaihtu, eli vanhaa blogia ei enää löydä, niin linkkaan tänne uudestaan.

Nimimerkki; Milja
Kategoriat; 15-18vuotias, lifestyle, valokuvaus

ja blogin kuvia SAA käyttää kuvakollaasiin (:

Mira kirjoitti...

tthisendlessdark.blogspot.fi

Kirjoittelen omalla nimelläni, eli Mira.

Esittely: 19 -vuotiaan käpykylässä asuvan nuoren elämää kera kuvien. Postauksiin kirjoittelen kaikkea mistä vain keksin kirjoitella, myös toiveita otetaan mielellään vastaan. Kirjoittelen aina fiiliksen mukaan, joskus useammin joskus harvemmin.

Kategoriat: 18-25 vuotias, valokuvaus, musiikki, sekalaiset, lifestyle?, elämä

Blogin kuvia saa käyttää kollaasiin!(:

Annika kirjoitti...

nimimerkki: annika

osoite: http://annika-its-all-me.blogspt.com

blogin nimi: with love, annika

Esittely: 16 vuotias tyttö mikkelistä kirjoittaa tyyli painotteista lifestyleblogia! Postauksia tulee aika tiuhaan tahtiin n. kolme kertaa viikossa. Blogissa on paljon laadukkaita kuvia ja välillä tulee myös videoita!

kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, valokuvat, matkustus, musiikki, vaatteet, sekalaiset, opiskelu, liikunta, tyyli/muoti, ystävät, urheilu, kauneus, hiukset, meikit

kuvia saa käyttää esittelyyn! :-)

Myrika kirjoitti...

(Poistin aikaisemman kommenttini, sillä blogini on hieman uudistunut)

Esittely: Olen 27-vuotias vaatetusalalla opiskeleva wiccaneitonen ja kirjoittelen lähes kaikesta; sisustuksesta taiteeseen, inspiraationlähteistä uskomuksiini.
En lokeroi blogiani, sillä en halua rajata kirjoittelua yhteen ja tiettyyn aiheeseen.
Blogi sisältää asiaa niin uskonnostani, arjestani, sisustusprojekteistani, koulutöistäni, piirustuksistani, kuin yleisesti kiinnostuksenkohteistani.

Blogi toimii myös interaktiivisena leikekirjana, johon kerään kuvia ja kirjoitan minua inspiroivista asioista.

Blogin nimi: Myrikan Luutakomero
Osoite: http://myrikanluutakomero.blogspot.fi/
Nimimerkki: Myrika

Kategoriat: sisustus, sekalaiset, yli 25-vuotias, lifestyle, tyyli, vapaa-aika

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa.

Henna kirjoitti...

ESITTELY: Frozen Black Rose -nimistä blogia kirjoittaa 93-syntynyt kokkolais nuori, jossa hän kertoo omista mieltymykistään ja haaveistaan. Elämän tärkeyksiä esiintyy blogissa kuten ompeleminen + tuunaaminen, perhe ja kaverit. Blogia kuvittaa jos jonkillaiset kuvat milloinkin.

KATEGORIAT: 18-25 vuotias, käsityöt, lifestyle, harrastukset, vaatteet, elämä,

OSOITE: http://frozenroseslife.blogspot.fi/

NIMIMERKKI: Henna

SÄHKÖPOSTI: henna.jylha@hotmail.com

LISÄTIETOJA: blogini kuvia saa käyttää kollaasin kokoamisessa

Annika kirjoitti...

Mun blogin esittelyy siis :) :

Esittely: Cotton Candy -blogi on siis suomessa asuvan tytön lifestyleblogi. Blogissa näkyy myös lisämausteena muotijuttuja. Kuvia myös löytyy postauksia korostamassa.

Kategoriat: Valokuvaus, vaatteet, lifestyle, muoti, unelmat

Osoite: http://cotton-candy-kata.blogspot.fi/
Nimimerkki: Annika

Lisätietoja: Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa. ;)

Henna-Emilia kirjoitti...

Esittely: Blogin kirjoittaja on lähes 16 vuotiastyttö, joka jakaa niin ilot, kuin surutkin maan ja taivaan väliltä blogissaan. Kamera kulkee matkassa aina, välillä tosin jää vähemmälle käytölle.

Kategoriat: lifestyle, valokuvaus, 15-18v, sekalaiset, eläimet

Osoite: http://henna-emilian.blogspot.com

Nimimerkki: Henna-Emilia

Sähköposti: hentsq@gmail.com

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa! :)

salla kirjoitti...

MangustiMafia on -96 syntyneen tulevan media-assistentin blogi, kaikesta mitä tähän hämmentävään elämään kuuluukaan. Kerron hyvistä ja huonoista päivistä, valitan peloista ja pohdin maailman menoa. Linkki kertoo enemmän kuin tuhat huonoa esittelyä. Klikkaile siis itsesi peter pan-syndroomaisen tytön pääkoppaan.

http://mangustimafia.blogspot.fi/

kirjoittajana Salla

kategoriat:
15-18-vuotias
lifestyle
mielipiteet
opiskelu

+blogin kuvia saa käyttää koollaasiin :)

Julius Töyrylä kirjoitti...

Esittely: Katuvalokuvia suurella tunteella. Blogia pitää kolme vanhaa ja karvaista miestä.

Kategoriat: Ruoka. Muoti.

Osoite: http://katuvalokuvia.blogspot.fi/
Nimimerkki: Julius Töyrylä
sähköposti: kalle.kervinen@gmail.com

Lisätietoja: Käyttäkää kuvakollaasia.

eerika kirjoitti...

Esittely: Everybody Talks on blogi jossa 20-vuotias sairaanhoitajaopiskelija fiilistelee pääasiassa snoukka ja lonkkarijuttuja, liikuntaa, siistejä kenkiä ja vaatteita ja no millon vähän mitäkin. Välillä teen myös videoita ja aina on mukana kuvia :-) !

Kategoriat: 18-25 vuotias, liikunta, vapaa-aika, videokuvaus, harrastukset, kengät, vaatteet, opiskelu

Osoite: http://kaikkipuhuu.blogspot.fi/
Nimimerkki: eerika

Kaikkia kuvia saa käyttää esittelyyn ihan niin paljon kun vaan huvittaa :-D

Tiia kirjoitti...

Esittelyä jos mahdollista? :)

http://daddys--princess.blogspot.fi/

Esittelynä sama minkä esittelen jo blogissani, eli: 19-vuotias opiskeleva ja töissä käyvä nuori pohtii elämää ja sen etenemistä. Pohdintojen aiheina mm. yliopistohaku ulkomaille, loppuelämä ja kaverit.

Kategoriat: Pohdiskelu, lifestyle, liikunta, 18-25-vuotiaat

Nimimerkki: Tiia
Blogin linkki jos tossa yllä ja kuvia saa käyttää! :)

Sasetar kirjoitti...

Minäkin voisin liittyä jonon jatkeeksi ^__^

Esittely
Blogi rakkaudesta kaikkeen söpöön, vaaleanpunaiseen ja tyttömäiseen. ♥
Ruudun takana kirjoittelee 25-vuotias yksinhuoltajaäiti, jonka mielestä ei ole koskaan liian vanha pukeutumaan röyhelöihin. Blogissa näkee lolita- ja hime-tyyliä, söpöilyä, kissoja, japanilaisia juttuja, kuten bentoja (pakattuja lounaita), herkkuja, peruukkeja, nettishoppailuaddiktin löytöjä ja muita ihanuuksia päivien piristykseksi. Postauksista löytyy aina paljon paljon kuvia. ^__^
Frillycakes löytyy myös muista sosiaalisista medioista!

Kategoriat
muoti, tyyli, lifestyle, hiukset, vaatteet, arvostelu, testi, eläimet, erilaisuus, kengät, valokuvat, vapaa-aika, elämä, harrastukset, instagram,

Blogi
Nimi: Frillycakes
Osoite: http://frillycakes.blogspot.fi/
Oma nimi: Saija nm. Sasetar (käytän molempia)
Email: frillycakes@gmail.com

Blogin bannerikuvaa voi käyttää tai screenshottia blogin yläpäästä, muita kuvia voi myös käyttää kollaasiin, esimerkiksi näitä: Kuva 1, Kuva 2, Kuva 3, Kuva 4, Kuva 5, Kuva 7, Kuva 8, Kuva 9, Kuva 10, Kuva 11

<3~Saija

~ Frillycakes ♥ ~

Heini kirjoitti...

blogi: young, wild and free
osoite: www.heininoma.blogspot.fi
nimimerkki: Heini

Kasiluokkaa käyvän tyttösen blogi jossa hän kirjoittaa häntä kiinnostavista aiheista isojen hyvälaatuisten kuvien kera. Harrastan koripalloa ja lähinnä sydäntä on Robinin musiikki♥ Näistä, ja ripauksesta muusta (kaverit,ruuanlaitto,valokuvaus,vaatteet,kynnet,shoppailu) kerron blogissani. Joskus jos innostun saattaa sekaan eksyä erikoispostauksia tai videoita.

Kategoriat: 12-15vuotias, lifestyle, valokuvat, vapaa-aika,elämä, sekalaiset

Blogini kuvia saa käyttää kollaasissa :)

Riikka kirjoitti...

osoite: http://storiesmusic-mysweetlife.blogspot.fi/

Nimimerkki: Riikka

Tietoja:
♥ lukijaks saa liittyä
♥ 17-vuotiaan keskostytön lifestyle-tyylinen blogi
♥ musiikki, kuvat ja toivepostaukset suuressa roolissa
♥ blogista löydät:
- mielipiteitä
- kokemuksia
- harrastuksia
- toivepostauksia
- asiaa kosmetiikasta
- blogin facebooksivun

Lisätietoa: Kuvia saa käyttää kollaasissa

Anu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna kirjoitti...

Esittely: 16-vuotias rokkimimmi kirjoittaa siitä, millaista on elää masennuksen, ahdistuneisuushäiriön ja monien muiden ongelmien kanssa. Koska pään sisällä liikkuu synkkiä asioita, tekstikin on useimmiten sen mukaista.

Osoite: http://heart-rending.blogspot.fi/

Nimimerkki: Anna
Kategoriat: 15-18 vuotias, elämä, erilaisuus, kirjoittaminen, mielenterveyshäiriöt, mielipiteet, musiikki, päiväkirjat, valokuvat, valokuvaus

Blogissani olevia kuvia saa käyttää esittelykuvan tekemiseen. Koska viime aikoina olen keskittynyt enemmän kirjoittamiseen kuin valokuvaukseen, kuvia löytyy helpoimmin alla olevien linkkien kautta.
http://heart-rending.blogspot.fi/search/label/kuvia
http://heart-rending.blogspot.fi/p/kirjoittaja.html
(kuvat minusta)

annnica kirjoitti...

Tämmöst oon kaivannukki ! :)

Esittely: My Cup Of Tea –blogia kirjottaa parturi-kampaajaksi opiskeleva tyttö ja kertoo elämästään, jos sellaista on ja jakaa ajatuksiaan.

Kategoriat: -18-vuotias, lifestyle, sekalaiset, ihmissuhteet, kauneus, hiukset

Osoite: http://annnicascupoftea.blogspot.fi/
Nimimerkki: annnica

Blogini kuvia saa käyttää esittelykuvissa :-)

Anu kirjoitti...

Olisi mukavaa saada esittelyä tänne!

Elikkäs olen 15 vuotias lahtelainen tyttö joka kirjoittelee lifestyle blogia, hieman sarkastisilla ja huumorintajuisilla jutuilla.

Kategoriat: Tyyli, kauneus, valokuvaus.

Osoite: http://www.pink-sparkling.blogspot.fi/
Nimimerkki: Anu

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa ja missä tahtookaan :)

Margareta kirjoitti...

Esittely: 17-vuotias neiti, joka asustaa pohjoisessa ja opiskelee media-assistentiksi. Salaa haaveilee isosta maailmasta ja iloitsee pienistä asoista. Rakastaa valokuvaamista, luontoa, eläimiä, musiikkia ja pieniä asioita. Blogissa on yleensä aika tiivis postaustahti ja joskus jos vain muistaa, tulee myös kuvia siitä, millaisen tyylin kirjoittatar omistaa.

Kategoriat: 15-18-vuotias, erilaisuus, huumori, ihmissuhteet, instagram, lifestyle, sekalaiset, tyyli, valokuvat, valokuvaus,

Osoite: http://margaretatar.blogspot.fi/
Nimimerkki: Margareta

Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :]

Hilda kirjoitti...

Jee! Täällä olis kanssa innokas esittelijä (-:

Esittely: 15-vuotta täyttänyt elämää rakastava nuori naisen alku kirjottaa kaikesta maan ja taivaan välillä. Ja tietysti kuvien kera. :-)

Blogin nimi: Just the way you are
Osoite: http://teilleprinsessoillle.blogspot.fi/
Nimimerkki: Oma nimi eli Hilda
Sähköposti: hilda.toriseva@luukku.com
Kategoriat: 15-18-vuotias, ruoka, sekalaiset, tyyli, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, terveys, valokuvaus, elämä

Ja blogin kuvia saa käyttää ihan vapaasti!

Ida-Maria H kirjoitti...

Esittely: 17-vuotiaan lukiota käyvän nuoren naisenalun tyyli/lifestyle/valokuvausblogi :)

Kategoriat: 15-18-vuotias, valokuvaus, lifestyle, matkustus, muoti, musiikki, tyyli

Osoite: http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

Nimimerkki: Ida-Maria H.

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kollaasissa.

Kiitos jo etukäteen! :)

Emma kirjoitti...

One Less Lonely Dancer on intohimoisen tanssijan ja hipsterin englanninkielinen blogi. Se kuvaa matkaani kohti tanssijan uraa. Blogissa aiheina ovat minä tanssijana, kaikenlaiset ilmiöt tanssiin liittyen ja terveelliset elämäntavat. Blogista löytyy myös vinkkejä ja reseptejä sekä ripaus omaa elämää.

Kategoriat: 18-25-vuotias, tanssi (kenties uusi kategoria?), taide, urheilu, harrastukset, liikunta, ruoka, terveys

Emma, http://onelesslonelydancer.blogspot.com

Kuvia saa käyttää kollaasin tekoon!

Banshee Blackify kirjoitti...

Tässä olisi Banshee Blackify-blogin esittely:

Synkeähkö, mutta huumorilla höystetty lifestyle-blogi. Kirjoittelen juttuja mm. goottityylistä, musiikista, kirjoista, elokuvista, kauneudesta (hiukset,meikit ym.) ja mitä nyt mieleeni juolahtaa. Myös syvällisempiäkin tekstejä löytyy, eli varmasti jokaiselle löytyy jotakin!

Osoite: http://bansheeblackify.blogspot.fi/

Nimimerkki: Banshee Blackify

Sähköposti: banshee.blackify@suomi24.fi

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa!

Amanda kirjoitti...

Day by day on monien blogien ulkoasukokeiluiden jälkeinen tuotos, jossa pyritään postaamaan ainakin pari kertaa viikossa, lähinnä lifestyle -merkeissä. Muita aiheita on mm. muoti, musiikki, valokuvaus, leipominen ja erilaiset mielipiteet. Myös blogin ulkoasuun liittyviä juttuja on tulossa!

Kategoriat: 12-15 vuotias, tyyli, lifestyle, leipominen, mielipiteet, musiikki, kaverit, sekalaiset, kauneus, hyvä olo, bloggaaminen ja muoti.

http://daybyday-annika.blogspot.com

Kuviani saa käyttää kollaasissa :)

-Amanda

elinalice666 kirjoitti...

Iiks, tähän on pakko päästä mukaan!

ESITTELY: 23-vuotiaan, skitsofreniaa sairastavan tytyn blogiraamattu. Mukana sairauden ja terveyden välillä taiteilemisen lisäksi mm. kesyrottapojat ja intohimo kaikenlaiseen shoppailuun sekä bodymodeihin.

KATEGORIAT: 18-25-vuotias, diagnoosit, eläimet, elämä, erilaisuus, lävistykset ja tatuoinnit, mielenterveyshäiriöt, päiväkirjat

OSOITE: http://chaosengineinside.blogspot.fi/
NICK: elinalice666
BLOGIN NIMI: CHAOS ENGINE INSIDE

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa :3

Janina kirjoitti...

kaksi -97 syntynyttä tyttöä Lahdesta kirjoittelee elämästään :) molemmat ollaan kuvataidepainotteisella luokalla joten kaikenlainen taide painottuu hyvin vahvasti blogissamme :)

kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, eläimet, erilaisuus, huumori, ihmissuhteet, instagram, kengät, lifestyle, muoti, musiikki, piirtäminen, sekalaiset, taide, tyyli, valokuvat, valokuvaus,

Osoite: http://iidajanina.blogspot.com
nimimerkki: Janina
sposti: janinaiida@hotmail.com

kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Iina Maria kirjoitti...

Esittely:
Kahden -93 vuonna syntyneiden nuoren naisen alkujen tarina ystävyydestä, syömishäiriöstä, toipumisesta, vaatteista, valokuvauksesta, ja turhan päiväisestä shoppailusta. Tervetuloa lukemaan matkaamme kohti toipumista ja todellista ystävyyttä.

http://laceanddreams.blogspot.fi/

Nimimerkit: Iina Maria
Tiiiaaa

Kategoriat: 18-25vuotias, valokuvaus, tyyli, ystävyys, lifestyle, syömishäiriö, toipuminen, kirjoittaminen, eläimet, koirat, kauneus, meikkaaminen, shoppailu,

Linkki kuvakollaasiin, jonka tein (apuna siinä ettei teidän tarvii tehdä kollaasia:D ):
https://plus.google.com/u/0/photos/108303679251858731585/albums/5869776124548568337/5869776163116738978

Pitkä Korva kirjoitti...

Nuoren, hieman oudon mutta railakkaan turkutyttösen taidepainotteinen, runsain mitoin valokuvia, vahvoja mielipiteitä ja novelleja, mutta myös pidempiäkin turinoita sisältävä, vastaleivottu blogi. Jaloissa hyppelevät myös kani ja gerbiiliveljekset(jotka tosin pysyvät terraariossaan). Hieman erilaisen ihmisen hieman erilainen blogi - et ainakaan menetä mitään kurkatessasi.

Katgorioiksi voisin luetella alle 12-vuotias, erilaisuus, kirjoittaminen, piirtäminen, taide sekä valokuvaus.

Url-osoite: http://filletytto.blogspot.fi/
Nimimerkki: Pitkä Korva
Sähkäri: korvapitka@gmail.com

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa, vaikka niitä vielä vähänlaisesti onkin ;)

Yoana kirjoitti...

Esittely: Blood Manifest - Vampireblog on vain ja ainoastaan vampyyreihin suuntautunut blogi, ja ehdottoman kätevä apuväline kenelle tahansa vampyyreista kiinnostuneille. Pyrin keräämään sivustolle kaikki mahdolliset elokuvat mitä aiheesta on tehty, kirjat mitä on kirjoitettu, tv- sarjat jotka on kuvattu. Lisäksi esittelen vampyyrihahmoja ja kirjoittelen yleisiä artikkeleita vampyyreita koskien. Olen listannut välilehdille kaikki tuntemani kirjat, elokuvat yms. ja linkitän niitä postauksiin sitä mukaa, kun olen kirjoittanut arvostelua. Myös ns. yleisiä vampyyritekstejä ajatellen kirjoittelen ideoita ylös omille välilehdille ja linkkaan sitten, kun olen ehtinyt kirjoittaa teksin.

Kategoriat: viihde, kauhu, elokuvat, kirjallisuus, tv- sarjat, vampyyrit

Osoite: http://bloodmanifestvampireblog.blogspot.fi/

Nimimerkki: Yoana

Sähköposti: yoana.rock@gmail.com

Lisätietoja: Banneria saa käyttää esittelyssä

tytti kirjoitti...

http://make-afakesmile.blogspot.fi/

18-vuotias masennuksesta irti rimpuileva tyttö Etelä-Pohjanmaalta kirjoittelee arkipäiväisiä asioita elämästään, mukana silloin tällöin kuvia. Makoilen kotona päivät pitkät kissani kanssa. Syksyllä aloitan opiskelut, toivon mukaan parturipuolella. Rakastan vaatteita, lapsia, kissoja sekä tulevaa poikaystävääni :Dd

Nimimerkkinä ihan vain tytti.

Kategoriat: 15-18vuotias, lifestyle, vaatteet, masennus.

Kuvia saa toki käyttää (jos sellaisia tuolta blogin syövereistä löytyy) :)

Toivottavasti tähän nyt tuli kaikki tarpeellinen, olisi kiva saada lisää lukijoita, kattokaa tuota säälittävää listaa.. :)

Mary Lou Moonshine kirjoitti...

Tässäpä blogistani :)

Esittely: Bloggaan itselleni tärkeistä asioista. Happy Days ei ole pelkkä lifestyleblogi, se on myös eläinblogi, sisustusblogi ja tyyliblogi (rockabilly&pin-up) mutta tarvittaessa myös mielipideblogi. Hevosblogi se ei ole, vaikka ratsun omistankin ja pidän sitä esillä.

Bogistani voi lukea myös draamaa ajoittain. En levittele siellä omaani enkä muiden yksityiselämää, mutta tällähetkellä esimerkiksi riitaa ääriryhmien edustajien kanssa.

Rakastan shoppailua, ja vaatekomero natiseekin liitoksistaan, mutta eniten käyn kirpputoreilla. Tuunaan löytöjäni ja esittelen niitä blogissani.

Kuvaan kännykkäkameralla ja järkkärillä, kännykällä syystä että en suunnittele kaikkia postauksiani, vaan osa kertoo yllättävistäkin tilanteista, enkä kuljeta järkkäriä mukana alati :) Kuvat eivät olekkaan blogissani itseisarvo, vaan ne ovat apuna tekstille. Silti visuaalisena ihmisenä pidän kuvia toki tärkeinä!


Blogin nimi tulee 70-luvun televisiosarjasta Happy Days. Koska 50's!

Kategoriat: Rock, tyyli, DIY, Eläimet, 18-25-vuotias, Vintage ja Retro.

Nimimerkkini on Mary Lou Moonshine ja osoite on kissanpaiv.blogspot.com

Mary Lou Moonshine kirjoitti...

Lisäys edelliseenkommenttiini kuvia saa ilmanmuuta käyttää kollaasiin, ja blogin nimi on Miss Moonshine And Happy Days

Minna kirjoitti...

http://minttusblog.blogspot.fi/

Back to the Milky Way-blogia pitää nuori Minna- niminen tyttö sijaisperheestä Orivedeltä. Kerron elämästäni niin iloineen kuin suruineenkin. Elämän pieninä iloina toimivat valokuvaaminen ja kirjoittaminen. Rakastan ruokaa, musiikkia ja erityisesti toisella paikkakunnalla asuvaa poikaystävääni, joka on tärkeä osa elämääni. Blogissani on runsaasti kuvia ja melko usein myös videoita tekstin lisämausteena.

Nimimerkki: Minna

Kategoriat: sekalaiset, valokuvat, 15-18-vuotias, elämä, erilaisuus, videokuvaus.

Lisätietoja: Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

jenny kirjoitti...

Esittely: 17-vuotias Jenny tampereelta päivittelee päivittäin lifestyleblogiaan. Sydäntä lähellä on musiikki, lävistykset & tatuoinnit sekä kissat ja kihlattu. Blogi sisältää pohdintoja, tunteita, ajatuksia sekä kuvia ja videoita.

Kategoriat: 15-18-vuotias, elämä, erilaisuus, instagram, kirjoittaminen, lifestyle, lävistykset ja tatuoinnit, mielipiteet, musiikki, valokuvaus.

Osoite: http://jlaviecontinue.blogspot.fi/
Nimimerkki: Jenny
Sähköposti: jenymoi@hotmail.com

Ja kuvia saa käyttää vapaasti kollaasissa:--)

Vilma kirjoitti...

Esittely:
17-vuotias tyttö Valkeakoskelta kirjoittelee lifestyle -blogia omasta elämästään, johon kuuluvat mm. kaverit, poikaystävä, liikunta, meikit ja vaatteet.

Kategoriat: 15-18-vuotias, instagram, huumori, instgram, kauneus, lifestyle, liikunta, valokuvaus

osoite: vlittlethings.blogspot.fi
nimimerkki: Vilma
sähköposti: vilm-a@windowslive.com

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :-)

Ellie kirjoitti...

Tosi hienoksi hiottu idea :)

Esittely: 18-vuotias seikkailunhaluinen, utelias ja elämänmyönteinen maailmanmatkaaja pienestä kaupungista kirjoittelee kuluvista päivistään, kokemuksistaan ja unelmistaan upeiden kuvien kera.

Kategoriat: valokuvaus, matkustus, sekalaiset, kirjoittaminen, taide, lifestyle

Osoite: http://littleportmanteau.blogspot.fi/
Nimi: Little Portmanteau
Nimimerkki: Ellie
S-posti: elina.bak@icloud.com

Kuvia saa vapaasti käyttää :)

Kiitos jo näin etukäteen!

Janna/BABY BONBON kirjoitti...

Esittely: Parikymppinen avovaimo kirjoittelee arjestaan ja odotusajasta, josta tuleva isä viettää suurimman osan armeijan hoivissa. LA 23.11, noin kuukautta ennen siviiliin astumista.

Blogissa pintaraapaisu meidän perheen elämästä: juttuja tulevasta keskipisteestä ja viidestä lemmikistä, ajatuksia, tunteenpurkauksia ja paloja arjesta.

Kategoriat: 18-25-vuotias, avoliitto, elämä, eläimet, fanitus, lapset, lifestyle, lävistykset ja tatuoinnit, parisuhde, raskaus, vauva.

Osoite: http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi
Nimimerkki: Janna/BABY BONBON -blogi
Sähköposti: baby.bonbon@hotmail.fi

Lisätietoja: Blogini kuvia ja banneria saa käyttää.

maritttta kirjoitti...

Olisi hienoa saada oma blogini tänne esille, ja toivon myös löytäväni itseäni kiinnostavia blogeja seurattavakseni :) todella hienoa perustaa tälläinen, ja antaa kaikille mahdollisuus tulla esille !

Esittely: Just Be Happy blogia kirjoittelee 18 vuotias, kokiksi valmistuva nainen, jota kiinnostaa niin kirjoittelu, kuvaus, kauneudenhoito ja moni muu lifestyletyyliseen blogiin liittyvä ! Ajankohtaista blogissani rupeaa olemaan niin kesä, kuin edessä olevat valmistujaiset !

Kategoriat: kuvaus, kynnet, kirjoittaminen, ruoka, lifestyle, vaatteet, sekalaiset,

Blogini kuvia saa käyttää esittelykuvan tekemiseen !

Osoite : http://maritttta.blogspot.fi/
Nimimerkki: maritttta
Sähköposti: maritttta@gmail.com

Helmi Hakola kirjoitti...

Täs mun blogista esittelyä:

Blogia kirjoittaa yhdeksännelle luokalle siirtyvä tyttö maaseudulta. Blogini sisältää isoja kuvia kuulumisien ja ystävien kera!

Blogin nimi: What doesn't kill only makes you strong

Blogin osoite: http://lifeofhelmi.blogspot.fi/

Kategoriat: 15-18,valokuvaus,kaverit,vaatteet,ihmissuhteet,lifestyle

Helmi Hakola kirjoitti...

Edelliseen kommenttiini viä niin että mun kuvia saa käyttää kollaasissa ! :)

Kemppu kirjoitti...

Esittely: 13- vuotias tyttö kertoo elämästään pääasiassa kuvien keinoilla. Välillä blogista löytyy myös syvällisempiäkin juttuja, kuten runoja tai mielipiteitä.

Kategoriat: 12-15 vuotias, valokuvaus, lifestyle, sekalaiset.

Osoite: http://iloveacamera.blogspot.fi/
Nimimerkki: Kemppu

Blogini kuvia saa käyttää kollaasissa!

Hukutettu Nukke kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
neea kirjoitti...

Esittely:
Omaa nimeäni kantava blogi neeajuulia kertoo elämäni tapahtumista. Ensivuonna lukiotaipaleensa aloitteleva tyttö kirjoittelee innostuksella ja järkkärin ansiosta myös valokuvapostauksia :)

Kategoriat: 15-18 vuotias, lifestyle, valokuvaus, urheilu, sekalaiset, DIY, instagram, vaatteet

Osoite: http://neeajuulia.blogspot.fi/
Nimimerkki: neea

Blogini kuvia saa ilmanmuuta käyttää :) !

Ʋɳ∆ kirjoitti...

No kaippa se pitää :--)..

Esittely: Bubblescummia kirjoittelee 19-vuotias feministinen, misantrooppinen, antikristillinen ja muutenkin hömppä tyttö. Rakkauksiin kuuluu yksisarviset, kirpputorit, tarrat, kaikki ruman kauniit asiat ja kummallisuudet.

Kategoriat: Tyyli, lifestyle, vaatteet, sekalaiset, haaveilu

Osoite: http://bubblescum.blogspot.fi/

Nimimerkki: Ʋɳ∆

Sähköposti: unna94@suomi24.fi

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa!

Foxie kirjoitti...

Osoite: http://vapautus.com

Esittely: Parikymppinen neito Oulusta kirjoittaa ja valokuvaa harrastuksenaan. Opiskelijan arkea sävyttävät ailahteleva rakkaus kosmetiikkaan, liikuntaan ja tyttömäiseen tyyliin sekä kevyemmät ja syvällisemmät pohdinnat elämän luonteesta.

Kuvat: mieluusti tämän tagin alta http://www.vapautus.com/search/label/valokuvaus

Kategoriat: 18-25-vuotias, eläimet, huumori, kauneus, kengät, kirjoittaminen, kynnet, lifestyle, liikunta, matkustus, sekalaiset, taide, terveys, tyyli, valokuvat, valokuvaus

ronja kirjoitti...

Esittely: Blogia kirjoittaa 15-vuotias tyttö Porista. Blogin puolelle kirjoittelen päivistäni ja ajatuksistani. Vapaa-aikani kuluu teatterin ja kavereiden parissa.

Kategoriat: lifestyle, 15-18 vuotias, sekalaiset

Osoite: http://ronjaedith.blogspot.fi/
Nimimerkki: ronja
Sähköposti: ronjablogi@hotmail.com

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää!

Ella kirjoitti...

Esittely:
Syksyllä lukion aloittava 15-vuotias tyttö kirjoittaa Leopardella-nimistä lifestyle/muotiblogia. Blogista löytyy paljon asukuvia ja muotijuttuja, sekä tekstiä ihan tavallisesta arjesta isojen kuvien kera. Leopardella on omistettu niille elämän pinnallisemmille asioille ja pääaiheita ovatkin muoti, tyyli, ruoka ja matkustelu. Muunkinlaisia postauksia toki löytyy, esim. DIY-postaus on hieman uudempi juttu.

Kategoriat:
15-18-vuotias tyttö, muoti, tyyli, lifestyle, vaatteet

Osoite: http://leopardella.blogspot.fi/
Nimimerkki: Ella

Blogin kuvia saa käyttää blogiesittelyn/kollaasin yhteydessä :)

Noora kirjoitti...

Esittely: 23-vuotiaan haaveilijan lifestyleblogi. Kirjoittelen höpöjuttujani ja rakastan rokkia ja kenkiä yli kaiken. Rakastan myös kahta kissaani, jotka sulostuttavat blogiani silloin tällöin.

Kategoriat: lifestyle, 18-25-vuotias, eläimet, kirjoittaminen

Osoite: http://hellonoora.blogspot.fi/
Nimimerkki: Noora

Kuvia saa käyttää kollaasin tekemiseen.

Santtsa^^ kirjoitti...

Pitäähän se kun muutkin! :)

Esittely: Melkein 18v, Kainuulainen kokkiopiskelija herätteli bloginsa takaisin henkiin keväällä.Blogissa kirjoittelen elämästä, leivonnasta,peleistä,ostoksista ym ja lisäilen parhaan mukaan paljon kuvia!

Kategoriat:Valokuvaus, Pelit, Leivonta ja Vaatteet.

Osoite: http://worldwithout-a-smile.blogspot.fi/

Nimimerkki: Santtsa^^

+Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa!

Iiro kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
julia kirjoitti...

Esittely:

Olen 19-vuotias Vaasasta Vantaalle muuttoa tekevä tyttö, joka on kasvanut jenkkiauto-harrastuksen keskellä itsekin "pelottavaksi motoristiksi". Blogissa esiintyykin vähän kaikkea harrastuksen ja elämäntavan ympärille liittyvää; autonäyttelyitä, kiihdytyskisoja, cruising-tapahtumia, pin up-tyyliä, tatuointeja, lista on pitkä! Muuton myötä blogin sisältökin voi kokea uudistuksia uuteen kaupunkiin totutellessa ja kuvataide-koulun alkaessa. "Kustom culture" pitää silti pintansa blogin pääaiheena! :)

Blogin nimi:
Radio Killed the Shine

Blogin osoite:
http://radiokilledtheshine.blogspot.fi/

Kirjoittaja/nimimerkki:
Julia

Kategoriat:
18-25 vuotias, harrastukset, kaverit, lifestyle, lävistykset ja tatuoinnit, tyyli, valokuvat

Blogin kuvia saa käyttää kollaasiin. :)

Jenni kirjoitti...

Esittely: Etelä-Pohjanmaalla asustelevan 21-vuotiaan nuoren naisen tyylipainotteinen lifestyleblogi valokuvien kera.

Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, tyyli, musiikki, sisustus, ruoka, leipominen, avioliitto, opiskelu

Blogin nimi: My lullaby
Blogin osoite: http://my--lullaby.blogspot.fi/
Nimimerkki: Jenni

Valokuvia saa käyttää kollaasiin vapaasti. :)

Neeu kirjoitti...

I SHOULD HAVE KNOWN BETTER

Siis mikä?
Blogia kirjoittaa 14 vuotias tyttö Vantaalta. Blogi käsittelee enimmikseen valokuvausta, kavereita, sekä elämän suuria ja pieniä ihmeitä.

Kategoriat:
Valokuvaus, kaverit, tyyli, vaatteet.

Osoite: http://ishouldhaveknowbetter.blogspot.fi/

Nimimerkki:
Neeu

ps. blogini kuvia saa ja toivonkin, että käytettäisiin. :)

Miss Ruki Ver kirjoitti...

Hauska idea! Tässä minun blogini esittelyteksti:

24-vuotias turkulainen beibi kirjoittaa huumorilla ja ironialla maustettua blogia siitä, miten pärjää, jos on sattunut syntymään ihan mielettömän upeaksi persoonaksi, kuten melkein kaikki meistä on.

Blogissa esittelen sekalaisia päähänpistojani, projektejani ja elämääni. Näistä millään ei ole oikeastaan mitään päämäärää, sillä mielestäni tärkeintä on pitää hauskaa, olla tyytyväinen itseensä ja elämäänsä sekä pitää positiivinen asenne vaikka sitten väkisin. Nauran itselleni ja muille. Olen aina valmiina hurjaan seikkailuun, oli se sitten liftausreissu tai villin hedelmän ostaminen Cittarista.

Ai niin, olen myös ihan törkeän tyylikäs: välillä esittelen ihania mekkojani ja rokkityyliäni <3 Joskus järjestän myös kuvaussessioita upeiden ystävieni kanssa. You're welcome, people! ;)

Kuviani saa käyttää kuvakollaasissa.

Osoite: http://pinthefuckups.blogspot.fi/
Nimimerkki: Miss Ruki Ver
Sähköposti: pinthefup@blogger.com

Vilja Matilda kirjoitti...

Olisi kiva saada blogi tänne :) varsinkin kun juuri aloitin niin olisi mukava saada lukioita.

Esittely: Olen 13 vuotias tyttö Etelä-Suomesta joka harrastaa pianon soittoa, teatteria ja minut saattaa myös bongata oopperanlapsi kuorosta. Kirjoitan ihan lifestyle blogia ja pää aiheena on ehkä kaverit ja harrastukset.

Kategoriat: 12-15, lifestyle, sekalaiset, vaatteet, valokuvaus, instagram

Osoite: http://www.viljamatilda.blogspot.fi/
Nimimerkki: Kommenteissa nimi näkyy olevan Vilja Matilda, mutta oikea nimi on Veera ja sillä voi minua kutsua.

Blogin kuvia saa ottaa kollaasiin:)

ESSUU kirjoitti...

"Määä kans"!

Esittely: 18v turkulaisen boheemin media-assistentin värikäs, vauhdikas ja kuvapainotteinen lifestyleblogi.
Sydäntä lähellä on katutaide, matkustelu, juhlinta ja kaikenlainen underground touhu. Lukijan kommentein kiteytettynä: Elämänmakuinen blogi!

Kategoriat: valokuvaus, muoti, juhliminen, graffiti, piirtäminen, autiopaikat, 18-25-vuotias, lifestyle, katutaide, matkustelu, Photoshop

Osoite: http://essuu.blogspot.fi/
Nimimerkki: ESSUU
sposti: essi.suomi@gmail.com
-
Kuvia/banneria saa käyttää !

Ppompula kirjoitti...

Olisi kiva saada oma blogi tänne esille! :)

Esittely: 17-vuotiaan Jyväskyläläisen opiskelijatyttösen lifestyleblogi. Rakastan valokuvaamista, urheilua, shoppailemista ja kavereiden kanssa hengailemista.

Kategoriat: Lifestyle, 15-18-vuotias, instagram, kaverit, opiskelu, valokuvat, valokuvaus, vapaa-aika, sekalaiset.

Osoite: http://ppompula-swinglifeaway.blogspot.fi/
Nimimerkki: Ppompula
Sähköposti: Jossuliini@gmail.com

Kuviani saa käyttää kuvakollaasissa.

minna kirjoitti...

blogin nimi: Kuulokehullu?!

http://kuulokehullu.blogspot.fi

nimimerkki: Minna

19-vuotiaan homo sapiensin pitämä blogi mm. lifestylesta mielipideteksteihin, valokuvaukseen ja takaisin. Värikkyyden puutteesta blogissa ja teksteissä tuskin valittaisivat edes 80-luvulla eläneet. Viime aikoina olen panostanut erityisesti ulkoasuun.

Kategoriat: lifestyle, 18-25-vuotias, valokuvaus, taide, sekalaiset

Kuviani saa käyttää. Ryhdyin lukijaksenne! :)

Erika kirjoitti...

Oi vitsit kuinka kiva blogi tämä just nyt kun luettavaa etsiskelin! ;) ja joo ois tosiaan kiva jos saisin oman bloginikin tänne esittelyyn :)

Esittely: Blogia kirjoittaa 18-vuotias Erika lapista Rovaniemeltä. Erika päivittelee lifestyle-blogiinsa niin hyviä kuin huonompiakin asioita omasta elämästään, tyylistään ja mielipiteistään. Lähellä sydäntä mm. kauneus, hiukset, kynnet, kosmetiikka, hyvä ruoka,
shoppailu, vaatteet, korut, valokuvaus. Kurkkaamalla selviää enemmän! :)

Kategoriat: Tyyli, kauneus, valokuvaus, lifestyle, kosmetiikka

Osoite: http://katjaerika.blogspot.fi/
Nimimerkki: Erika
S-posti: erika.halttu@gmail.com

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Emmaliisa Kaikkonen kirjoitti...

Jes kuulostaa hyvälle!

http://just-add-imagination.blogspot.fi/
nimimerkki: Emmaliisa

Esittely: Blogia kirjoittaa rennolla otteella 17-vuotias tyttö Kuopiosta. Jaan elämääni kuvien ja tekstin muodossa.:-)

Kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, muoti, tyyli, vaatteet, meikit, matkustus, valokuvaus

blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa!

Anna Karoliina kirjoitti...

Eli, joskus kun ehditte, seuraavanlainen blogi olisi tunkemassa listalle:

Esittely:
Blogia pitää kohta 22 vuotias Anna Karoliina Pirkanmaalta. Tuore rouva kirjoittelee elämästään, omalla, hölmöllä tyylillään. Blogi sisältää ruoasta, iskelmästä ja lavatansseista, leivonnasta, lemmikeistä, sisustamisesta, rakentamisesta ja valokuvaamisesta juttuja. Noin niinkuin pintaraapaisu aiheista. Käyhän kurkkaa, ei yhtää pöllömpi idea, nääs!

Kategoriat: Valokuvaus, musiikki, rakentaminen, leivonta, eläimet, ruoka, 18-25 vuotias, kauneus, sisustus.

Osoite http://oonjuurillain.blogspot.fi/
Nimimerkki Anna Karoliina
@: oonjuurllain@gmail.com

Kuvia saa käyttää!

Sini Kivelä kirjoitti...

Esittely: 17 vuotiaan tytön blogi. Pikkukaupungista kotoisin, nykyisin pääkaupunkiseudulla asuva vaatetusalan opiskelija. Blogissa kosmetiikka ja muoti pääosissa, mutta omaa elämääkin raollaan olevassa laatikossa mukana. Teen tutoriaaleja kuvina, sekä videoina. Jos täytyisi valita yksi sana/aihe kuvaamaan blogia, olisi se kauneus.

Kategoriat: Kauneus, tyyli, kauneudenhoito, meikit, 16-25-vuotias, muoti, naisellisuus

Osoite: http://sinimarjan.blogspot.fi

Nimimerkki: Sini Marja

Sposti: sinikivel@gmail.com

Lisätietoja: Kuviani saa käyttää kollaasissa :)

Kameelperd kirjoitti...

Olen 16-vuotias taiteelliseksikin nimitetty suklaariippuvainen lukiolainen. Pidän blogia, jossa esittelen piirroksia ja maalauksia, jotka olen itse väkertänyt iloisella, värikkäällä ja sarjakuvamaisella tyylilläni. Blogini kannattaa katsoa, vaikkei taiteestä sinänsä välittäisikään, saatat yllättyä!

http://cowswings.blogspot.fi

Nimimerkkini on Kameelperd.

Kategoriat: 15-18-vuotias, piirtäminen, taide, maalaaminen.

Blogin kuvia ja banneria saa käyttää esittelyssä.

henna kauranen kirjoitti...

Esittely
19 kesäinen tyttö kertoo elämästään epämääräisesti, reippaasti analyysejä ja kaikenkokoisia ja näköisiä kuvia ja puheenaiheita.

Kategoriat:
16-25-vuotias, lifestyle, ihmissuhteet, lävistykset ja tatuoinnit, parisuhde (inttileskeys), mielipiteet

Osoite:
aanitehoste.blogspot.fi

blogilla ei varsinaisesti nimeä mutta "motivaatioblogi" lukee bannerissa.

Nimimerkki:
henna

Sposti:
hemiliak@gmail.com

Kuviani saa käyttää kollaasissa!

Iiro kirjoitti...

Esittely:
Iiro Juhani Photography kokoaa yhteen kirjoittajan valokuvia ja tekstiä tämän elämästä ja kuulumisistaan.

Kategoriat: 12-15-vuotias, valokuvaus, lifestyle, pojan blogi, kuvia

Osoite: http://iirojuhani.blogspot.com

Nimimerkki: Iiro

Sähköposti: iirojuhani.kaija@gmail.com

Blogini kuvia saa käyttää! Ja jos saa toivoa, haluaisin kuvakollaasiin pari ottamaani ihmis/malli/portrait-kuvaa!

Emma kirjoitti...

Esittely: Kohta 16-vuotiaan Alajärveläisen tytön blogi, jonka sisältö keskittyy lähinnä turhaan lässyttämiseen, hiuksiin, lävistyksiin, tyyleihin ym.

Kategoriat: hiukset, lävistykset, vaatteet, sekalaiset

Osoite: http://memumemu.blogspot.fi/
Nimimerkki: Emma

nikdy hyv kirjoitti...

Ihanaa, että joku on jaksanu tehdä tällasen blogin! Toivottavasti omani saa lisää näkyvyyttä tämän kautta:)

Esittely: Live your life with passion- blogia kirjoittele pääkaupunkiseudulla toistaiseksi asusteleva naisen alku, jonka suurimpana haaveena on muuttaa ulkomaille opiskelemaan/työskentelemään. Blogin postaukset vaihtelevat maan ja taivaan välillä, sillä juttua löytyy ruokavinkeistä ja smoothieresepteistä aina arjen kommelluksiin asti. Välillä unohdetaan tarinointi kokonaan ja keskitytään nauttimaan kuvapostauksista. Jokaiselle löytyy taatusti jotakin!

Kategoriat: valokuvaus, matkustelu, ruoka, lifestyle, 18-25 vuotias

Osoite: http://www.liveyourlifewith.blogspot.fi/

Nimimerkki: Nikdy Hyv

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Maija kirjoitti...

Saiskohan tämäkin leivontablogi vähän näkyvyyttä täältä?:)

21-vuotias opiskelijatyttö leipoo minikeittiöstään herkkuja muille ja ehkä vähän itselleenkin.

kategoriat: Leivonta, herkut

Osoite: http://maijaleipoo.blogspot.fi/
nimimerkki: Maija
Ja kuvia saa käyttää ja reseptejä pitää käyttää!

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 400 / 457   Uudempi› Uusin»