»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

Ai mikä "joko nappaa"?

Joko nappaa? -sivuston perustamiseen liittynyt perimmäinen syy on halu jatkaa ideaa blogien esilletuomisesta edustavin esittelyiden kera, sekä auttaa potentiaalisia lukijoita löytämään toivomansalaisia blogeja tästä valtavan laajaksi kasvaneesta kohtalaisen samantyyppisten blogien valikoimasta.

Esimakua tämäntyyppisistä sivustoista ollaan saatu Blogiyhteisössä sekä Blogiesittelyssä (eli en ota kunniaa ideasta itselleni), mutta koska blogien esittely (tai niiden linkkien spämmääminen) vaikuttaa nykyään keskittyneen lähinnä keskustelupalstoille (kuten Demiin), tuskin yhdestä vain tähän aiheeseen keskittyneestä sivustosta on haittaa.

Blogien arkistoinnista
Esitellyt blogit jaetaan eri aihepiireihin ja kategorioihin, joiden tarkoitus on helpottaa tätä etsintää.
etsi -hausta voi myös etsiä blogeja suoraan jollain tietyllä hakusanalla.

Jotta lukijoille olisi tästä sivustosta mitään hyötyä, tarvitaan oletettavasti myös blogeja. Sivusto toimii siis samalla tietynlaisena mainostussivustona, jossa huomiota ja näkyvyyttä voivat kalastella niin silakat, kampelat kuin muutkin tässä suuressa blogimeressä räpiköivät olennot.

Miten saan esittelyn?
Kirjoita haluamasi mittainen ja haluamasi verran informaatiota ja houkuttelulauseita sisältävä esittely, kuten raakaversio esimerkissä: 
"Pieni varpunen -nimistä blogia kirjoittaa syksyllä abivuotensa aloittava etelä-suomalainen tyttö, joka kertoo toiveikkaiden tulevaisuudensuunnitelmien, iänikuisen matkakuumeen sekä arjen kommellusten täyteisestä elämästään valokuvien, tekstin ja muiden lisämausteiden kera."
Tarvittaessa korjailen esittelyteksteistä pois pahimmat kirjoitusvirheet.

Kannattaa olla esittelytekstiä kirjoittaessaan kaukokatsoinen ja ottaa huomioon, että esittelyn julkaisuun saattaa mennä aikaa jopa kuukausia.

► Älä unohda liittää mukaan toimivaa linkkiä blogiisi sekä nimimerkkiäsi, jolla esiinnyt esim. omassa blogissasi.

Luettele kategoriat, joihin koet blogisi osuvan. Voit myös tahtoessasi ehdottaa uusia kategorioita. Kategorioita ovat mm.
alle 12-vuotias, 12-15-vuotias, 15-18-vuotias, 18-25-vuotias, yli 25-vuotias, DIY, eläimet, erilaisuus, huumori, ihmissuhteet, instagram, kauneus, kengät, kirjoittaminen, kynnet, käsityöt, leipominen, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, piirtäminen, rakkaus, raskaus, ruoka, sekalaiset, taide, terveys, tyyli, valokuvat, valokuvaus, vanhemmuus            

► Blogiesittelyysi voidaan lisätä kirjoittamasi esittelytekstin lisäksi blogisi kuvista koottu pieni ja siisti kollaasi, mikäli kerrot viestin lopussa, että kuviasi saa käyttää esittelykuvan tekemiseen. Jos haluat esittelykuvaksi jonkun tietyn kuvan, muista linkittää se.
Vaihtoehtoisesti esittelykuvana voidaan käyttää blogisi banneria yms... Mikäli tahdot repäistä oikein kunnolla, voit kuvata blogiesittelysi videolle ja lähettää sen linkkinä niin, että esittelykuva ja/tai -teksti korvataan kohtuu lyhyellä, napakalla ja mielellään hyvälaatuisella videolla.

► Huomatkaa kuitenkin, että kaikki julkaisut tehdään täällä hyvän maun rajoissa - ihan minkä tahansa laista materiaalia sisältäviä (esim. järkisyistä vain yli 18-vuotiaille suunnattuja) blogeja ei julkaista.

► Mikäli jaksoit tänne asti, ota toki ideasta kaikki irti ja linkitä blogisi!

Muuta huomioitavaa
Vain tämän kirjoituksen alle kommenttilootaan laitetut esittelypyynnöt ovat päteviä ja vain niistä tehdään esittely. Jonnekin toisaalle tänne sivustolle linkitettyjä esittelypyyntöjä ei edes julkaista.

Kaikista ohjeiden mukaan linkitetyistä blogeista tehdään esittely, mutta siihen menee oma aikansa ja jono on pitkä. Esittelyjä tehdään sillä tahdilla kuin aikaa ja intoa riittää, joskus useammin, joskus harvemmin.

Lopuksi
Kuten huomata saattaa, tämä sivusto on vielä aika tuntematon. Jotta niin luettavaa etsivät kuin esittelyä toivovat ihmiset löytäisivät tänne, toivoisin esittelyä pyytäneitä liittymään tämän sivuston lukijoiksi (kyseessä ei siis ole välttämätön pakkopulla) - kuka ties, jos uusien lukijoiden lisäksi löytäisittekin myös itse uutta luettavaa! :)

Huom! Esittelyjonon selvittäminen raahaa siis reippaasti jäljessä, ja lienee sanomattakin selvää, etteivät julkaistut esittelyt ole aina ajantasalla. Ei kuitenkaan ole esittelijöiden vastuulla selvittää blogin uusia tietoja, mikäli jokin on ehtinyt esittelyn kirjoittamisesta sen julkaisuun mennessä muuttua. Tiedot kuitenkin päivitetään, kun ajantasalla olevat tiedot vinkataan kyseiseen esittelyyn.

457 kommenttia:

1 – 200 / 457   Uudempi›   Uusin»
Riikka Elina kirjoitti...

Voisin laittaa tähän esittelyä :-). Olisi kiva saada oma blogi tänne! Elikkä siis:

Esittely: Relinan blogi on 19-vuotiaan Jyväskyläläistytön lifestyleblogi. Aiheita ovat mm. tyyli, kauneudenhoito, urheilu ja valokuvaus.

Kategoriat: Tyyli, kauneus, valokuvaus, liikunta, taide, hiukset, kauneudenhoito, meikit, vaatteet.

Osoite: http://relinan.blogspot.fi/
Nimimerkki: Riikka Elina
Sähköposti: rrelinan@luukku.com

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :-).

ℳiℓℓa kirjoitti...

Oi mustakin ois kiva saada omalle blogille esittely tänne. :)

Esittely:
Blogia kirjoittaa 16-vuotias lukiolaistyttö maaseudulta. Haaveena olisi Lontooseen (tai edes johonkin Englantiin) muuttaminen, sillä tämä kaupunki on lomareissuilla vienyt blogin kirjoittajan sydämen. Blogissa on enimmäkseen lifestyle- ja muotijuttuja, eli siellä on postauksia niin päivän tapahtumista, vaatteista kuin ostoksistakin, mutta myös muunlaisia postauksia on ja on tulossa. Nähtävissä on paljon kuvia myös bloggaajan pikkusiskosta, kahdesta kissasta ja saksanpaimenkoirasta. Tulossa myös DIY-juttuja ja kertailuja & kuvia edellisistä Lontoon matkoista ja suunnittelua seuraavasta :)

Kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, eläimet, kauneus, tyyli, valokuvaus, lifestyle, matkustus, muoti, vaatteet

Osoite: http://dream-it-milla.blogspot.com
Nimimerkki: ℳiℓℓa (/Milla)

Blogin kuvia saa tottakai käyttää kuvakollaasissa! :)

Hannaleena kirjoitti...

Kuulostaapa hauskalta, pakko osallistua! :)

Esittely: Blogi kertoo pian 15-vuotiaan tytön elämästä, niin hyvistä kuin huonoistakin päivistä. Postauksia värittävät erilaiset isot ja hyvälaatuiset kuvat, sekä mahdollisesti myös videot. Joskus blogissa esiintyy myös pieni perhoskoira ja välillä kuvissa näkyy myös erilaisia hevosia.

Kategoriat: eläimet, kynnet, lifestyle, sekalaiset,valokuvat,

Osoite: http://yksiaskelunelmiin.blogspot.com
Nimimerkki: Hannaleena
Sähköposti: hansskii@gmail.com

Lisätietoja: Blogini kuvia saa käyttää kuvakollaasissa !

m-inku kirjoitti...

Tässäpä pieni esittely mun blogista :)

Blogin kirjoittaja on 20-vuotias kenkiä rakastava lähihoitaja. Blogi on lifestyleblogi, joka sisältää kaikenlaista asukuvista ostoksiin ja päivän tapahtumiin.

Kategoriat: 18-25-vuotias, tyyli, kauneus, lifestyle, vaatteet, hiukset

Osoite: http://minka-psiloveshoes.blogspot.fi/
Nimimerkki: m-inku (Minka)

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa.

ronttu kirjoitti...

Minä myös!

Esittely:
Blogia kirjoittaa 16-vuotias tyttö pikkukaupungista. Lifestyle blogi sisältää kaikkea maasta taivaaseen; muotia, musiikkia, valokuvausta ja elämän suuria kysymyksiä. Kuvat ovat isoja ja hyvälaatuisia, ja teksti helposti luettavaa. Haluan kirjottaa blogia omalla tavallani, ja se mielestäni myös näkyy!

Kategoriat: 15-18 vuotias, erilaisuus, lifestyle, vaatteet, tyyli, valokuvaus, muoti, sekalaiset

Osoite: http://sinariitat.blogspot.fi/
Nimimerkki: ronttu

Blogini kuvia saa käyttää, ja haluaisin erityisesti
http://sinariitat.blogspot.fi/2012/06/im-just-child-of-nature.html <-- tämän postauksen viimeisen kuvan käyttöön!

KIITOS!

iina kirjoitti...

Jee, vaikuttaa kivalta :-)

18-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyleblogia. Aiheina mm. oman tyylin etsiminen, vaatteet ja matkustus. Myös ihan perus päivän tapahtumat mahtuvat mukaan. Yritän panostaa blogin ulkoasuun. :-)

Kategoriat: 18-25 vuotias, tyyli, kauneus, lifestyle, vaatteet, matkustus

Osoite: http://withme-iina.blogspot.fi/
Nimimerkki: iina

Blogin kuvia saa toki käyttää kuvakollaasissa. (Jos saa toivoa niin eräs asukuva, pinkki bleiseri, leopardihuivi... :))

s.posti: iina.huutonen@gmail.com

anniina kirjoitti...

Tässä esittely mun blogista :-)

15 vuotiaan tytön blogi josta löytyy DIY- juttuja, päivänasuja, ostoksia, arvosteluja, vaatekollaaseja ja kaikkea yleensä iloista ja värikästä :-)

Kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, kauneus, kengät, kynnet, käsityöt, lifestyle, muoti, ruoka, sekalaiset, tyyli, valokuvat

Osoite: http://anillani.blogspot.fi/
Nimimerkki: Anniina

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa!

JadeDragon kirjoitti...

Mitä muut edellä, sitä minä perässä~

16-vuotias täysin suomalainen tyttö kirjoittaa itselle rakkaalla kielellä, englannilla. Postaan itselleni tärkeistä asioista, omista projekteista kuten piirustuksista, kirjeistä, skräppikirjoista ja virkkauksista. Löytyy unelmia, musiikia, joskus jopa niinkin tavallista kuin kenkiä tai asusteita.

Kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, kauneus, käsityöt, lifestyle, sekalaiset, valokuvat, unelmat


http://whengoodisnotenough.blogspot.fi/

JadeDragon


[ Kuvia saa käyttää kollaasin tekemiseen~ ]

TIA kirjoitti...

Tosi kiva idea! :)

"19-vuotiaan jatko-opiskelupaikasta haaveilevan pikkupalleron ajatuksia, tiedotuksia elämän eri aloilta, sekä askartelu-, kynsi- ja kauneusjuttuja."

Kategoriat: 18-25-vuotias, kirjoittaminen, lifestyle, DIY, kauneus, hiukset, askartelu.

Blogin nimi: A Closed Mouth Catches No Flies
Osoite: http://catchnoflies.blogspot.fi/
Nimimerkki: TIA

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

inka kirjoitti...

Hieno idea!

Kahden vuonna -96 syntyneiden Tamperelaistyttöjen lifestyle blogi. Blogissa paljon kuvia siitä mitä päivittäin teemme, syömme, pukeudumme jne..

Kategoriat: 15-18 vuotias, lifestyle, muoti, hiukset.

Blogin nimi: Sun is up
osoite: janitainka.blogspot.com
Nimimerkit: Inka ja Janita

blogin kuvia saa käyttää kollaasissa !

Janna Aleksandra kirjoitti...

19-vuotias neiti Turusta kirjoittelee ja lisäilee kuvia arjesta omassa pienessä kodissa yhdessä kihlattunsa ja kuuden lemmikin kanssa. Blogi sisältää muun muassa jutustelua tatuoinneista ja musiikista, sekä HTML-koodien muokkausapuja!

Kategoriat: 18-25-vuotias, eläimet, kynnet, lifestyle

Blogin nimi: Oo siellä jossain mun
Osoite: janna-aleksandra.blogspot.com
Nimimerkki: Janna Aleksandra

Ja kuviani saa käyttää kollaasiin.. :)

Nina kirjoitti...

Esittely: "22-vuotiaan pienessä maalaiskunnassa asuvan, oman elämänsä polkua etsivän pohdiskelijan valokuvauspainotteinen blogi, joka sisältää hyvälaatuisten kuvien lisäksi tekstiä, erikoispostauksia, satunnaisia ostoksia ja ajatuksia sekä tuntemuksia elämästä."

Kategoriat; 18-25- vuotias, kirjoittaminen, lifestyle, valokuvat, valokuvaus

Blogin nimi: Nina's photos - capturing life in photographs

Blogin osoite: http://pieceofphoto.blogspot.fi

Nimimerkki: Nina

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa :)

Emmi kirjoitti...

Ideana hyvä, toivottavasti toimii käytännössäkin!

"Keskellä metsää asuvan 17-vuotiaan hullun provosoivia ja sopimattomia mielipiteitä lähinnä tekstin muodossa, mutta kesän mittaan myös videona. Olen outo, mutta Siperia opettaa."

Kategoriat: 15-18-vuotias, huumori, kirjoittaminen, sekalaiset,

Blogin nimi: Elämäni hulluna
Osoite: http://hulluuden-paivani.blogspot.fi/
Nimimerkki: Emmi

Liityn myös lukijaksi!

Emmi kirjoitti...

Ja toki saa käyttää kuvia, jos sieltä niitä muutama löytyisikin! Unohdin laittaa tuohon, mutt blogi olis siis tuo Elämäni hulluna http://jokonappaa.blogspot.fi/ ja nimimerkki Emmi. Ymmärrän kyl, jos tää nyt on jo myöhäistä, mutta ainakin sen bannerin http://2.bp.blogspot.com/-znaDPh03WpU/T8UjSWVhMmI/AAAAAAAAAGQ/L1kOsAakTYk/s1600/PARTYY.jpg vois pistää. En sit tiedä onko siellä muuta mitä pystyis käyttämään, mutta sulla on vapaat kädet :D

lulreettinen kirjoitti...

hei, meitsi mukaan!

esittely: Self Inflicted on lifestyleä, raakaa realitya. Blogipoikasta pystyssä pitää 17-vuoias poikatyttö lulreettinen tai ihan oikeessa elämässä vaan Neea. Self Inflicted, tai lyhemmin vain äf-ii on kuvia, tekstiä, ääntä, videota ja musiikkia. Ripaus kansainvälisyyttä ja pirteä ote maustavat blogia.

nimi: Self Inflicted
osoite: cannotcatch.blogspot.fi
nimimerkki: lulreettinen (Neea)
kategoriat: lifestyle, 15-18-vuotias, erilaisuus, musiikki, sekalaiset

kuvia saa käyttää (-:

-----------------------------
:
PS. jos tarvitset lisäkirjoiuttajaa, olisin kiinnostunut (-: blogin idea on hyvä!

Mette kirjoitti...

pakko sanoa että tää vaikuttaa tosi siistiltä jutulta, enkä oo aikasemmin törmänny vastaavaan joten munki on ihan pakko osallistua ! :)

esittely: Kohta 16-vuotiaan Nurmijärvellä asuvan tytön blogi, joka sisältää isoja kuvia kuulumisien kera! Blogissa myös tulee esille tulevaisuuden suunnitelmia ja muita juttuja, mitkä ovat ajankohtaisia mun elämässä. Yleensä kirjoitan sopivan mittaisia tekstejä ja postauksiin laitan välillä myös musiikkia.
blogin nimi: Meten blogi
osoite: http://metenblogi.blogspot.fi/
nimimerkki: Mette
kategoriat: 12-15 vuotias (heinäkuussa 16!), ihmissuhteet, kirjoittaminen, lifestyle, matkustus, musiikki, sekalaiset, valokuvat

kuvia saa käyttää ! :)

Helmi kirjoitti...

Ei oo liian myöhäistä. :) Katotaan mitä saan aikaseks.

Helmi kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta, tää lähti vasta äskeittäin käyntiin ja pystyn vielä handlaamaan kaiken itse, voin kai sitten tulla kyselemään apua jos meinaan tukehtua työtaakan alle. :)

Helmi kirjoitti...

Laitan sut tuohon 15-18-vuotiaihin, kun on kerta niin lähellä. :)

Petri Nurminen kirjoitti...

No niin, kaikillahan meillä joskus asiat menee päin helvettiä mutta jälkeenpäin niistä kuitenkin löytyy aina se juttu joka myöhemmin pistää hymyilemään. Tälläisiä, tositapahtumiin perustuvia juttuja voi käydä lukemassa osoitteessa http://peppone12.blogit.fi ja kyseisen blogin nimi on Tavan elämää. Teksti on välillä aika ronskia joten ei kaiketi sovi paidan helmoissa pyöriville. Kuvia ei ole koska keskityn pelkästään kirjoittamiseen.

T. Peppone

Petri Nurminen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Emppu kirjoitti...

esittely : 13-vuotiaan tyttösen blogi, suomen aurinkoisemmasta kaupungista. Blogissa paljon arvontoja, erikoispostauksia, myös videoihin törmätään. Lifestyle painotteiseen blogiin kuuluu asuja, vinkkejä, hyvät ja suuret kuvat.

Blogin nimi : Me, Myself and I

Osoite : http://emmppu.blogspot.fi

Nimimerkki : Emppu

kategoriat : 12-15 vuotias, lifestyle, liikunta, valokuvaus

Valokuvia saa käyttää!

Niina kirjoitti...

Esittely: Pian 18v täyttävän tytsyn lifestyle blogi, jossa kerron milloin mitäkin omaan arkeen ja pukeutumiseen liittyen, mm. asuja.

Blogin nimi: niinatuulia

Osoite: http://niina-o.blogspot.fi/

Nimimerkki: niinatuulia

Kategoriat: 15-18-vuotias, instagram, kauneus, kengät, lifestyle, muoti,tyyli

Kuvia saa myöskin käyttää! :)

Maria kirjoitti...

Parin viikon päästä 15 -vuotias tyttö Etelä-Suomesta kirjoittaa uusista ostoksista ja muodista matkoihin ja kuulumisiin asti itseään kiinnostavista asioista.

Blogin nimi: What all I think about everything
Osoite: http://whatallithink.blogspot.fi/
Nimimerkki: Maria

Kategoriat: (vielä 12-15-vuotias), kauneus, kengät, käsityöt, leipominen, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, ruoka, sekalaiset, tyyli, valokuvaus

Kuvia saa käyttää kollaasiin :)

minerva kirjoitti...

Esittely:
Täysi-ikäinen tyttö ahkeroi abivuottaan ja elämäänsä varten kirjoittajalukiossa, sisäoppiaitoksessa, sekä vähän siellä ja täällä. Kirjoittaa kiireen salliessa opiskelustaan ja elämästään kahden kämppiksen kanssa, tykkää koirista ja näyttelemisestä, toimii alkoholi- ja tupakkamoralistina eikä osaa rakastua muotiblogeihin.
Julmaa pohdintaa ja uuvuttavaa päiväkirjallisuutta aiheesta "mitä tänään tein". Ei muotiblogi/masennusblogi/leivontablogi/teiniblogi/kirppisblogi/erikoinen superblogi.

Blogin nimi:
Oranssissa turkissa

Osoite:
http://liikeriviitassa.blogspot.com

Nimimerkki:
Minerva

Kategoriat:
18-25 -vuotias, erilaisuus, kirjoittaminen, ihmissuhteet, sisäoppilaitos, opiskelu, päiväkirjat

Kuvat:
toivoisin että käytetään banneria :-) Mulla kun ei oikein ole kuin omasta naamasta kuvia ja niitäkin vähän omituisesti niin mielellään ei♥

Saoja kirjoitti...

ESITTELY:

Virallinen kuvaus: "Aikuisteini tyttö kuvailee jokatoinenpäiväistä elämäänsä. Tykkää huulirasvasta, valokuvaamisesta ja kaikista maailman väreistä, paitsi jos harmaakin on väri. Katselee mielellään painajaisia ja tahtoisi tulla isona joksikin, mutta salaa pelkää ettei osaakaan."

Näin epävirallisemmin sanottuna 18-vuotias Saoja kirjoittelee kaikista elämässään tapahtuvista asioista ja pyrkii kuvaamaan ainakin yhden kuvan jokaiseen kirjoitukseen. Päivitystahti on se tuttu säännöllisen epäsäännöllinen, riippuen inspiraation ja jänskien tapahtumien määrästä. Tällä hetkellä pinnalla on pikkusiskon kuolema, ja välillä saattaa muuten ihan pirteän blogin keskeltä löytää ahdistuneen tytön mietteitä elämästä ja kuolemasta.

BLOGIN NIMI:
Värifoto

OSOITE:
http://varikuva.blogspot.com/

KIRJOITTAJA:
Saoja

KATEGORIAT:
18-25-vuotias, sekalaiset, valokuvat, valokuvaus

Saoja kirjoitti...

P.S. Kuvia saa käyttää! Unohdin mainita... :D

Helmi kirjoitti...

Tosi hyviä kuvia näin btw, harmi ettei tuohon kollaasiin saa mahdutettua järkevästi kovin montaa. D:

jemina kirjoitti...

kuvaus: 17-vuotias pienessä lukiossa opiskeleva tyttö kirjoittelee pikkukaupungin arjestaan kuvilla ja huumorilla maustettuna. Arkeeni sisältyy kavereiden ja poikaystävän kanssa hengailua, haaveilua, hyvää ruokaa, hauskanpitoa, uuden oppimista, shoppailua, kaikenlaista taiteilua ja paljon muuta!

blogin nimi: Fine, Fresh, Fierce!

osoite: http://finefresh-n-fierce.blogspot.fi/

nimimerkkini: jemina

kategoriat: 15-18-vuotias, Valokuvaus, Lifestyle, Piirtäminen, Tyyli, Kauneus, Sekalaiset

Blogini kuvia saa käyttää (:

anonymos kirjoitti...

Tämä kuulostaa hyvältä, tässä siis esittely blogistani:
Olen nuoren naisen alku Etelä-Suomesta. Unelmoin. Kirjoitan. Runoilen. Soitan. Urheilen. Iloitsen. Rakastan. Mietiskelen. Opiskelen. Itken. Stressaan. Salaan asioita. Kirppistelen. Nauran.
Tärkeää minulle ovat perhe, ystävät, musiikki, luonto, luottamus, rehellisyys ja aitous. Tämä on julkinen päiväkirjani. Tervetuloa kurkkaamaan tuntemattoman elämään.

Blogin nimi: tuhat sanaa ja yksi kuva.

Osoite: http://tuhatsanaajayksikuva.blogspot.fi/

Nimimerkkini: anonymos

Kategoriat: päiväkirja, kirjoittaminen, erilaisuus, musiikki, valokuvat

Ja blogini kuvia saa käyttää kollaasiin :)

Kiitos paljon sulle jo etukäteen!

niina kirjoitti...

Uu :) tässä esittelyni:

OLen 1996 syntynyt haaveilija Jyväskylästä. Elän, itken ja nauran, ajattelen liikaa ja liian vähän. Blogini kertoo minusta molemmilta puolilta, syvältä ja pinnalta kuvien kera. En ole laiha, en kaunis, enkä mikään massabloggaaja, mutta ehkä juuri se voi kiinnittää huomiosi. Olen minä. Yritän kasvaa yli koulukiusaamisesta ja oppia elämään.

Blogin nimi: Milloin saa olla onnellinen

Osoite: milloinsaaollaonnellinen.blogspot.fi

Kategoriat: lifestyle, 15-18-vuotias, valokuvaus, sekalaiset

Nimi: Niina

Kuvistani saa tehdä kollaasin :)

Tiina kirjoitti...

Oi että, ihan tällainen! :)

Esittely: Abiturientti ja ikuinen eksistentialistinen kriisi. Taivastelua asiasta ja asian vierestä. Elämä kävisi tylsäksi ilman kieroon kasvanutta, ironista huumoria. Tulevaisuutta hulluna kissatätinä odotellessa.

Osoite: http://jaisellakatolla.blogspot.fi/

Nimi: Tiina

Kategoriat: 15-18-vuotias, 18-25-vuotias (tämä raja menee rikki tuota pikaa), huumori, sekalaiset, lifestyle??

Kuvia saa käyttää kollaasiin, ja olisi mukavaa, jos käyttäisit siinä tätä, sillä se on itseni näköisin omakuva miljoonaan hetkeen. :)

http://2.bp.blogspot.com/-2kvUawr1GJU/T9iBSE9BtxI/AAAAAAAAAWg/rqF_7vfSL5c/s640/IMG_6064-001.JPG

Kiitos kovasti jo etukäteen :)

Tiina kirjoitti...

Eikä kaikkea voi millään kerralla muistaa... Blogini nimi on siis Jäisellä peltikatolla

amanda kirjoitti...

hehee, katotaan osaanko täyttää tän järkevästi :-D

Esittely: Kolmetoista vuotiaan turkulaisen tytön lifestyle tyylinen blogi. Sisältää paljon suuria ja hyvälaatuisia kuvia, videoita, tekstiä ja ajatuksia. Pyrin päivittämään blogiani usein, vaikka se ei aina olekaan mahdollista :-)

Blogin nimi: lots of fairy dust

Blogin osoite: http://lotsoffairydust.blogspot.fi/

Nimimerkki: amanda

Kategoriat: 12-15 vuotias, valokuvaus, lifestyle, valokuvat

kuviani saa käyttää ! :-)

Roosa kirjoitti...

Esittely: 17-vuotiaan, Irlannissa asuvan ulkosuomalaisen tytön, periatteessa lifestyle tyylinen blogi. Blogi sisältää kaikkea maasta taivaaseen, eniten kuitenkin juttuja vaatteista, kauneudesta ja joskus jopa ruoanlaitosta. Sieltä löytyy myös videopostauksia ja random löpinää Irlannissa asumisesta!:)

Blogin nimi: Roosa´s

Blogin osoite: http://roosasdub.blogspot.com

Nimimerkki: Roosa

Kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, huumori, ihmissuhteet, kauneus, kengät, kirjoittaminen, leipominen, lifestyle, musiikki, rakkaus, ruoka, sekalaiset, tyyli, valokuvat.

Ja kaikkia kuvia saa toki käyttää!:)

jenni kirjoitti...

Mahtava idea!

Nimi: King cool
Osoite: http://king-jc.blogspot.com
Esittely: Lifestyle-tyylinen rennolla, humoristisella otteella kirjoitettu blogi kertoo elämästä, koulustressistä, tanssiharrastuksesta, kavereista ja shoppailusta kahden lukioikäisen tytsyn silmin. Ja koska meitä authoreita on kaksi, on postaustiheys taattu!
Kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, huumori
Nimimerkki: Jenni & Cisse

Kuvia saa mielellään käyttää! :)

bella kirjoitti...

Esittely: kuuentoista oulusta. Kirjoittelen milloin mistäkin mitä mieleen juolahtaa. Linkin takaa löytyy enemmän asiaa kuin voi sanoin kuvata. huolella tehty ulkoasu, laadukkaat kuvat sunmuut. Tsekkaile ihmeessä

Blogin nimi: aamukaffeella
- osoite: http://www.esssis.blogspot.fi
kirjoittelen nimin: bells/esssi
kategoriat: 15-18v, sekalaiset ja lifestyle

blogista saa tehä kollaasin (mielellään juny-august ajalta) tai miten tahdot. vapaat kädet!

pihla kirjoitti...

Esittely: Blogia kirjoittaa 13-vuotias turkulainen, elämäniloinen tyttö. Blogi on lifestyle-tyylinen ja sisältää paljon isokokoisia, hyvälaatuisia kuvia, tekstiä sekä toisinaan myös epämääräisiä höpötyksiä ! :D
Blogin nimi: raindrops
Blogin osoite: http://raindrops-pihla.blogspot.fi
Nimimerkki: pihla
Kategoriat: 12-15 vuotias, valokuvat, valokuvaus, lifestyle

kuviani saa käyttää ! :)

Miimahhh kirjoitti...

Esittely: 14-vuotias eteläsuomesta kotoisin oleva tyttö kirjoittelee päivistänä maan ja taivaan välillä.Tekstiä ja kuvia on. Kuvat ovat isoja ja selkeitä.
Blogin nimi: Chocolaterice
Blogin osoite: http://Chocolateric.blogspot.fi/
Nimimerkki: Miimahhh
Kategoriat: 12-15- vuotias, valokuvaus, koulua, sekoilua, kirjotuksia, vaatteita, omakuvia, tarinoita jossai vaiheees, muusiikkia.

Essi kirjoitti...

Esittely: Ihan pian 15-vuotias viimeistä peruskouluvuotta käyvä tyttö Oulun seudulta.Blogini on enemmän valokuvapainoitteinen,mutta kyllä siellä tekstiäkin jonkin verran vilahetelee!
Blogin nimi: West Virginia
Blogin osoite: http://esminn.blogspot.fi/
Nimimerkki: Essi
Kategoriat: 15-18-vuotias,valokuvaus,Valokuvat,lifestyle.

Kuviani saa käyttää !:)

Eliisa kirjoitti...

Esittely: Kaikkeen kimaltavaan hurahtanut 17 -vuotias, abivuottaan suorittava torniolaistyttö kirjoittaa intohimonaan meikkaus, kynnet, hiukset, vaatteet ja kaikenlainen muu kauneushömppä. Mukaan mahtuu myös tavallinen opiskelijan arki juhlimisineen.

Blogin nimi: Glistening Dreams
Blogin osoite: http://eliisa-glisteningdreams.blogspot.fi/
Nimimerkki: Eliisa
Kategoriat: 15-18-vuotias, hiukset, kauneus, kynnet, lifestyle, meikit, opiskelu, vaatteet, valokuvaus.

Blogin kuvia saa käyttää, mutta ei mieluiten asukuvia!

martina kirjoitti...

Esittely: 15 vuotias pirtsakka Helsingissä asuva tyttö kirjoittaa valokuvapainotteista lifestyleblogia. Kuvat ovat isoja ja selkeitä ja teksitäkin löytyy :)
Blogn nimi: Sunny days Dark nights
Blogin osoite: http://sunnydaysdarknights.blogspot.fi/
Nimimerkki: Martina
Kategoriat:15-18-vuotias,DIY,huumori,kauneus,kirjoittaminen,lifestyle, liikunta,muoti, tyyli, valokuvat, valokuvaus,

pows kirjoitti...

Esittely; Sosiofobiasta, ja lukuisista peloista kärsivän väsyneen, ahdistuneen ja turhautuneen pitkäaikaistyöttömän nuoren naisen ajatuksia sekä tuntemuksia elämästä.
Blogin nimi; piece of weakness
Blogin osoite: http://pieceofweakness.blogspot.fi
Nimimerkki; pows
Kategoriat; 18-25 -vuotias, päiväkirjat, kirjoittaminen

Bannerikuvaa saa käyttää.

ella kirjoitti...

Esittely: Blogi jota 16-vuotias tyttö täyttää paperinpaloilla, loputtomilla ajatuksillaan ja vaatekapistuksilla. Blogi jolla on loputtomasti tulkinnanvaraa.
Blogin nimi: misty grey
Blogin osoite: http://ella-mistygrey.blogspot.fi/
Nimimerkki: ella
Kategoriat: 15-18 vuotias, kirjoittaminen, lifestyle, tyyli, piirtäminen, valokuvat

blogin kuvia saa käyttää kollaasin tekoa varten. :-)

martina kirjoitti...

kaikkia kuvia saa käyttää :)

Sara kirjoitti...

Wanderlust kirjoitti...

Depressed but well dressed-blogi on Matildaksi nimetyn vapaasieluisen nuoren naisen blogi. Blogin aihepiireihin kuuluu tiivistettynä muoti. Hyvänä kakkosena tulee ulkomailla matkustelu ja sen jälkeen kauneus. Jokainen näistä aiheista kuuluu Matildan tarkasti suunniteltuun tulevaisuuteen, mutta tavoitteita ei ole vielä täytetty. Tämä blogi on kätevä tapa seurata, miten käy.

Osoite: http://there-are-universes-beneath-your-skin.blogspot.fi/
Nimimerkki: Wanderlust
Sähköposti: mv0064@edumail.turku.fi
Kategoriat: Kauneus, tyyli, muoti, matkustus, vaatteet

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa.

Helmi kirjoitti...

Mitähän mä oon säätäny, painanu tän jossain vaiheessa vahingossa pois nähtävästi, hups... :s

Kia kirjoitti...

Just go with it- blogi on kohta 15- vuotiaan turkulaisen tytön kuvapainotteinen lifestyle- blogi. Tekstiäkin löytyy sen mukaan mitä on lähipäivinä tapahtunut. Kuvien aiheina yleensä oma pukeutuminen ja 'päivän asu', mutta mukaan mahtuu myös paljon muita kuvia! :)

Osoite: http://kiasblogjustgowithit.blogspot.fi/
Nimimerkki: Kia
Kategoriat: 15-18-vuotias, ihmissuhteet, kauneus,lifestyle, muoti, tyyli, valokuvat

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa :)

Kira kirjoitti...

http://www.oishelppoo.blogspot.com

16-vuotiaan lukiolaisen hyvät ja huonot hetkek, vaikea isäsuhde, anteeksiannon vaikeus ja lähimmäisten tärkeys. valokuvaus myös tärkeänä osana.

nimimerkki Kira
kategoriat: 15-18v, valokuvaus, ihmissuhteet
kuvia saa käyttää kollaasiin

maddy kirjoitti...

Maddy's Sketchbook
- http://mmysketchboo.blogspot.fi

Piirroksia lähinnä lyijykynillä toteutettuna. Satunnaista askartelua, haasteita ja kilpailuja sekä väline-esittelyjä. Höpinää arjen kohokohdista ja silloin tällöin myös kameralla leikkimistä. Kiinnostuksenkohteina vieraat maat, lentopallo, hevoset ja musiikki.

> 15-18-vuotias, piirtäminen, taide, erilaisuus, matkustus, harrastukset

Kollaasissa saat käyttää näitä kuvia:
http://mmysketchbook.blogspot.fi/2012/08/ihanaa-leijonat-ihanaa.html
http://mmysketchbook.blogspot.fi/2012/06/ohikiitavaa.html
http://mmysketchbook.blogspot.fi/2012/05/src-httpi.html

nimim. maddy

Helmi kirjoitti...

Ei kun hetkonen, löysin kopion sähköpostista, ei ongelmaa enää. :)

maddy kirjoitti...

Osoitteen korjaus:)
http://mmysketchbook.blogspot.fi

+ kategoriaksi myös askartelu.

aurinkosuussa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
aurinkosuussa kirjoitti...

Vähän sieltä täältä kotoisin oleva 17-vuotias takkupää jakaa pieniä hetkiä elämästään ja rakkaudesta. Tunnelmointia, hellyyttä ja muita kommelluksia, pärähtäkää mukaan!

Kategoriat: 15-18-vuotias, erilaisuus, lifestyle, musiikki, valokuvaus.

Blogin nimi: kuiskauksissa
Osoite: http://luulokuu.blogspot.fi/
Nimimerkki: aurinkosuussa

kuvia saa käyttää! kiitos jo etukäteen!

karoliina kirjoitti...

Oi vähän kiva idea tällanen sivu! :)

15-vuotias tyttö Rovaniemeltä, joka rakastaa shoppailua ja vaatteita, kirjottelee lifestyle/muotiblogia. Blogistani löytyy juttua ja kuvia harrastuksista, ostoksista, kavereista, ihan perus arjesta, eri tapahtumista, matkoista, ja kaikesta mahdollisesta! Postaan yleensä päivittäin, joten pitkiä taukoja ei ole. Pidän myös valokuvauksesta joten siihenkin liittyen löytyy juttua! :)

nimimerkki: karoliina
blogin nimi: karoliinas

http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi/

saa käyttää kuvakollaasia

kategoriat: 15-18-vuotias, hiukset, instagram, lifestyle, muoti, tyyli, valokuvaus

Suvi kirjoitti...

Juuri omilleen muuttanut tyttö kertoo elämästään jota lähellä ovat kauneus, muoti ja muut hömpötykset. Blogista löytyy paljon päivän asuja, tutoreita, videopostauksia ja jopa leivontajuttuja :-)

Kategoriat: 15-18-vuotias,lifestyle,muoti,valokuvaus

Blogin nimi: Crazy Couture
Osoite: mycrazycouture.blogspot.fi
Nimimerkki: Suvi

Kuvia saa käyttää vapaasti :-)

ps. mun mielestä tää idea oli ihan loistava niin tein blogiini postauksen tästä sivusta, toivottavasti saat uusia lukijoita :-)

ttiia kirjoitti...

Esittely: Kohta autokoulun aloittava 17-vuotias tanssia harrastava tyty kirjoittelee monipuolisia postauksia mahdollisimman usein koulun ja reenien ohella. When you feel alive on kuvapainotteinen blogi, mutta tekstiäkin löytyy :-)

Kategoriat: 15-18 vuotias, lifestyle, valokuvaus, eläimet, musiikki, liikunta

Blogin nimi: When you feel alive
Osoite: http://when-you-feel-alive.blogspot.fi/
Nimimerkki: ttiia

Kuvia saa käyttää :-)

Riikka kirjoitti...

http://what-ever-its-my-life.blogspot.fi/

What ever? It's my life! -blogi on pian 16-vuotiaan musiikkia, kesää, jäätelöä (ja kameraansa) rakastavan Pohjois-Savolaisen valokuvaajatytön aikaansaannosta. Bändin treenejen ja tallilla pyörimisen jälkeen jäävä aika vietetään kavereiden kanssa syvällisiä puhuen, nauraen ja juhlien. Kolmen tunnin mittaiseksi venähtävät kynttiläillalliset tietokoneen kanssa ovat tuttu juttu, ja juuri siitä syystä suunnitelma "arvosanojen parannus" kuulostaa mahdottomuudelta. Tervetuloa seuraamaan elämää laiskan perfektionistin näkökulmasta.

> 15-18-vuotiaat, musiikki, opiskelu, valokuvaus, kirjoittaminen, lifestyle, hiukset, ihmissuhteet... Sitten muutama uusi: pohdiskelu, elämänkatsomus jne.

Blogin kuvia saa käyttää esittelykuvan tekoon!:)

Blogin nimi: What Ever? It's My Life!
Osoite: http://what-ever-its-my-life.blogspot.fi/
Nimimerkki: Riikka

Kiitti jo etukäteen!::)

Essi kirjoitti...

http://www.withsugarapple.blogspot.fi/

19-vuotiaan nuoren naisen lifestyle tyylinen blogi. Vietän nyt välivuotta ja etsinkin itselleni nyt töitä. Blogissani on postauksia laidasta laitaan, päivänasuja ja ruokajuttuja! Unelmanani on omistaa aito Louis Vuitton laukku. Esittelen myös ahkeraan ostoksiani ja blogissa on myös paljon kuvia kavereista. Bilepostauksia unohtamatta!

Kategoriat: 18-25 vuotiaat, lifestyle, kauneus, vaatteet, leipominen, vapaa-aika, kaverit, valokuvaus

Mukin blogin kuvia saa käyttää esittelnyt tekoon:)

Blogin nimi: Sugarapple's
Osoite: http://www.withsugarapple.blogspot.fi/
Nimimerkki: Essi

Kiitti! Tää on kiva sivusto:)

Lagri kirjoitti...

Blogin osoite: http://lagri-lifelover.blogspot.fi/
Blogin nimi: My life
Nimimerkki: Lagri

My life -blogia kirjoittelee pian 17-vuotta täyttävä pikkukaupungin tyttö, joka käy lukion toista luokkaa. Pyrin kirjoittelemaan mahdollisimman usein. Tervetuloa seuraamaan elämääni pikkukaupungissa.

> 15-18-vuotiaat, opiskelu, valokuvaus, lifestyle, matkustelu

Blogin kuvia saa käyttää esittelykuvan tekoon!

iina kirjoitti...

Oot joskus alussa tehny mun blogista tälläsen, mutta blogi ja minä ollaan muututtu niin paljon, että voisitkohan tehdä uuden? :-) Sen vanhanhan voi vaikka poistaa. Jos viitsit niin tässsäpä tulee :

http://withme-iina.blogspot.fi/
nimimerkki:iina
blogin nimi: Just the way you are

Just the way you are- blogia kirjoittelee 18- vuotias merkonomi opiskelija. Blogistani voit löytää paljon asuja, paljon matkustusta, arkipäiväistä asiaa ja paljon kuvia :) Aikamoinen shop-a-holic olen myös joten ostoksiakin löytyy! Etsiskelen omaa tyyliäni joten tyyli painoitteinen blogi kyseessä. Jos kuvailisin blogiani yhdellä sanalla, se olisi: MONIPUOLINEN.

Kuvia saa käyttää kollaasiin! :-)

kategoriat: 15-18 vuotiaat, 18-25 vuotiaat, lifestyle, matkustus, instagram, tyyli, valokuvat

nica kirjoitti...

Osoite: http://myblogmyartt.blogspot.fi/
Nimi: My Blog My Art
Nimimerkki: nica

Esittely: Piirrustelua tietokoneella ja käsin. Tekniikoiden esittelyä, ajatuksia, tutoriaaleja ja piirtämiseen liittyviä asioita, sekä töiden esittelyä.

Kategoriat: taide, piirtäminen, digimaalaus, hevoset/eläimet

Saap käyttää kuvia esittelykuvaan :)

Ansku kirjoitti...

-osoite: http://annskuslife.blogspot.fi/
-nimi: SWEET LIFE
-nimimerkki: Ansku

15-vuotias tyttö Oulun seutumilta pitää blogia elämästään. Blogi pitää sisällään videoita, kuvia ja tekstejä harrastuksista, eläimistä, leipomisesta, musiikista, kavereista, ja lähes kaikesta mitä 9. luokkalaisen elämään kuuluu.

-Blogin kuvia saa käyttää esittelykuvan tekoon

-Kategoriat: 15-18 vuotiaat, opiskelu, valokuvaus, lifestyle, matkustelu, tyyli, ruoka, musiikki, liikunta, leipominen, eläimet

Ps. Ihan tosi kiva idea tämmönen blogi! :)

Ansku kirjoitti...

Osoite: http://annskuslife.blogspot.fi/
Nimi: SWEET LIFE
Nimimerkki: Ansku

15-vuotias tyttö Oulun seutumilta kirjotteleepi blogia elämästään. Tarkemmin blogi pitää sisällään; ruoka, kaverit, eläimet, harrastukset, musiikki ja lähes kaikki mitä 9. luokkalaisen elämään kuuluu. Päivitän blogia useasti viikossa, tarkoituksena olisi lähes joka päivä. Postaukset ovat video, kuva, ja tekstipostauksia kuvien kera.

*Blogin kuvia saa käyttää esittelykuvan tekemiseen!
*Kategoriat: 15-18 vuotiaat, lifestyle, valokuvaus, tyyli, ruoka, musiikki, matkustus, liikunta, eläimet

veera' kirjoitti...

Lukion ekaluokkaa käyvä Hämeenlinnan suunnilla asuva tyttö kirjoittelee ja kuvailee elämäänsä ja iloitsee ja murehtii asioita, himoitsee suklaata ja haaveilee matkustelusta. Tervetuloa seurailemaan!

blogin nimi: Living many lives
osoite: http://livingmanylives-veera.blogspot.fi/
nimimerkki: Veera'

kategoriat: 15-18 vuotias, lifestyle, valokuvaus, sekalaiset

ja kuvia saa käyttää.
kiitän ja kumarran :)

Anni-Leo kirjoitti...

pääosin onnellisuus juttuja ja hieman tuumailuja, nuttura takussa ja välillä hymyä. osa jostain, näe!

blogin nimi: hidden place
osoite: http://leo-anni.blogspot.fi/
nimimerkki: Anni-Leo

kategoriat: 15-18 vuotias, valokuvaus, erilaisuus, musiikki, lifestyle, ehdotuksiin: flow, onnellisuus, tuumailu/pohdiskelu

kuvia saa käyttää, mut kermaperseilen sen verran että jos ET OTTAISI näiden päivämäärien postauksista kuvia: 26.8.12, 18.8.12, 9.8.12, 30.7.12, 21.6.12, 18.6.12 (kaikkien muiden saa!)
kiitoksia :---) hieno blogin idea tämä!

Emilia kirjoitti...

Kertomuksia 20-vuotiaan neitokaisen elämästä ja vaatekaapin sisällöstä. Rakastan elokuvia, muotia ja matkustelua. Kuvia vaatteista ja shopaholicin uusista ostoksista.

Blogin nimi: Cherry Shoe Love
Osoite: http://cherryshoelove.blogspot.fi/
nimimerkki: Emilia

Kategoriat: 18-25v., kauneus, matkustelu, tyyli, muoti, vaatteet, elokuvat

Kuviani saa käyttää esittelyyn!

Minna kirjoitti...

Kiva idea, mukaan siis! ;)

Lukiolaisen tytön elämää ja haaveita. Rakastan musiikkia ja Disney-leffoja, soitan pianoa ja valokuvaan. Sekä tykkään myös näperrellä kaikkea pientä nukkekotiin. Tervetuloa seuramaan elämää ei niinkään suuressa kaupungissa. :)

Blogin nimi: As far as I know
osoite: http://writtenbyminna.blogspot.fi/
nimimerkki: Minna

Kategoria: 15-18v
Ja kuvia saa käyttää esittelyyn. :)

Katianna kirjoitti...

15 -vuotias espoolainen tyhjäpäätyttönen kirjoitelee blogia vähän kaikesta, mitä mielessä sattuu pyörimään. Harrastuksena valokuvaus ja jillailu. Blogeja kirjoitellut jo monta vuotta, tämä on kuitenkin ihan uusi. Rakastan kavereiden kanssa olemista, luontoa, valokuvausta, kirjoittamista, elämää ja eläimiä.

BLOGIN NIMI:
on the way into my heart
BLOGIN OSOITE:
http://katiannanen.blogspot.fi
NIMIMERKKI:
Katianna
KATEGORIAT:
12-15-vuotias, valokuvaus

Blogin kuvia saa käyttää esittelyyn tarvittavan kuvakollaasin tekoon.:)

janika kirjoitti...

Pian 18-vuotias tyttö savosta bloggailee päivistään tekstin, kuvien ja videoiden muodossa. Blogin sisältöön kuuluu mm. kengät, satunnaiset asukuvat, ystävät ja vaikka mitä muuta!

Blogin nimi: Heaven is a Dancefloor
Blogin osoite: heavenisadancefloor.blogspot.fi
Nimimerkki: Janika
Kategoriat:
15-18-vuotias (tai sit 18-25 kun täytän kuukauden päästä 18?)
kengät, lifestyle

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasin tekoon :-)

Marika kirjoitti...

Blogin nimi: Perfectionist's Diary

Blogin osoite: http://what-shall-i-be.blogspot.fi/

Esittely: 15-vuotias valokuvaamista harrastava tyttö kirjoittaa blogia, jossa on paljon valokuvia, kuulumisia ja joskus myös syvällisiä pohdintoja, aivan täysin kirjoittajan mielialan mukaan. Rakastaa kielten opettelua, uusia kokemuksia, matkustelua ja lukemista.

Nimimerkki: Marika

Kategoriat: Valokuvaus, Valokuvat, Lifestyle, 15-18-vuotias, opiskelu

Kuvia saa käyttää esittelyyn :) ja liityn tän lukijaks!

.:jenni:. kirjoitti...

14 vuotias tytteli lieksasta kirjottelee kavereista, koulusta, eläimistä, musiikista.. ihan melkeimpä kaikesta ja sydäntä lähellä on valokuvaaminen, kaverit, suklaa, eläimet, musiikki ja korkokengät!

blogin nimi: turn a little faster
blogin osoite: turnfaster.blogspot.fi
nimimerkki: .:jenni:.
kategoriat: 12-15, musiikki, eläimet, kengät, valokuvaus, vaatteet.

kaikkia kuvia saa käyttää kollaasin tekoon! :-)

Roosa kirjoitti...

21-vuotias opiskelija Turusta kirjoittelee huvikseen millon mitäkin. Sisällöstä näkyy innostus tatuointeihin ja lävistyksiin sekä rakkaus kissoihin. Postauksia piristää (tai ainakin kovasti yrittää) niin valokuvat kuin musiikkilinkitkin.

Blogin nimi: For a pessimist I'm pretty optimistic
Blogin osoite: www.whenyoureonaholiday.blogspot.fi
Nimimerkki: Roosa
Kategoriat: 18-25-vuotias (opiskelu, valokuvat, lifestyle?)


Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasin tekoon.

veera kirjoitti...

Blogin nimi: Roll with us

Blogin osoite: http://roll-with-us.blogspot.fi/

Esittely: kahden 15-vuotiaan tytön kuvapainoitteinen lifestyle blogi joka kertoo enimmäkseen kavereista, harrastuksista, koulusta, kiinnostuksista ja kaikesta muusta :) isot kuvat ja kyllä tekstiäkin löytyy ^^

Nimimerkki: veera & suvi

Kategoriat: Valokuvaus, Valokuvat, Lifestyle, 15-18-vuotias

Kuvia saa käyttää esittelyyn :)

sanski kirjoitti...

Blogin nimi: sanski's

Blogin osoite: http://sanskis.blogspot.fi/

Esittely: Viimeistä vuottaan lukiossa viettävä tyttö kertoo elämästään, haaveilee mallin töistä, lakkailee kynsiään ahkeraan tahtiin ja haluaisi matkustaa maailman ympäri.

Nimimerkki: sanski

Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, kynnet

Kuvaksi tahtoisin käytettävän banneria. :)

Elli kirjoitti...

Blogin nimi: impossible dreams and beautiful nightmares

Blogin osoite: http://id-bn.blogspot.fi

Esittely: Kamerointia, syömistä, positiivisuutta, opiskelua, liikuntaa, vaaleanpunaista, elukoita, kiukkukohtauksia, musiikkia, hömppää, laiskottelua, arjen onnea, blondiutta, kavereita, chillausta pikkukaupungissa.

Nimimerkki: Elli

Kategoriat: 15-18-vuotias, instagram, lifestyle, sekalaiset, valokuvat

Kuvia saa käyttää, mutta toivoisin että niitä laitettaisiin vähemmän kuin noissa suurimmassa osassa nyt on :D Joku 5-10?

Helmi kirjoitti...

Onnistuu. Lipsahdan joskus tunkemaan noihin liikaa kuvia, sillä hyvien kuvien välillä on vaikea päättää, mitä kollaasiin ei laita, kun haluaisi saada mukaan kaikki hyvältä näyttävät kuvat. Ja joissain blogeissa on ihan liikaa hyviä kuvia. :D

Elina kirjoitti...

Blogin nimi: Blumenwies

Blogin osoite: http://blumenwies.blogspot.com/

Esittely: Endorfiinikoukussa olevan nuoren naisenalun elämää mm. urheilun, leivonnan, valokuvaamisen ja musiikin innoittamana. Monipuolisesti lifestyleä varustettuna suurilla kuvilla ja ripauksella tekstiä.

Nimimerkki: Elina

Kategoriat: 15-18 vuotias, leipominen, lifestyle, liikunta, musiikki, ruoka, terveys, valokuvaaminen

Kuvat on käytettävissäsi :--)

Nisha kirjoitti...

Blogin nimi: twenty-four
Blogin osoite: http://www.no24.org

Esittely: Yhdysvalloissa asuva, elämää rakastava seikkailija, taiteilija ja biologian opiskelija. Olen naimisissa, vegaani ja täysipäiväinen geek. Postailen taidettani ja kirjoittelen elämästäni, opiskelusta sekä minua kiinnostavista asioista. Englanniksi.

Nimimerkki: Nisha

Kategoriat: piirtäminen, taide, opiskelu, matkustus, ulkosuomalainen, valokuvat, valokuvaus, DIY, päiväkirjat, erilaisuus, lifestyle

Blogin kuvia saa käyttää kollaasiin.

nninni kirjoitti...

kiva idea tällä blogilla(:

lifestylee-n.blogspot.com

Kuten blogin nimestä huomaa, lifestyle aiheinen seiskaluokkalaisen blogi. Kuvina ja tekstinä kerrotaan elämästä teinitytön näkökulmasta.

esittely olis kiva ja saa käyttää mitä vaan kuvia blogista!:)

Rhea Helmi María kirjoitti...

Blogin nimi: Second Heartbeat
Blogin osoite: http://2ndxheartbeat.blogspot.fi/
Nimimerkki: Rhea Helmi María

Esittely: 18-vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi. Blogista löytyy mm. juttua kavereista, kynsistä, mun ihanista hauvavauvoista, päivän asuja, meikkijuttuja, paljon isoja ja hyvälaatuisia kuvia, sopivasti tekstiä ja mitä ikinä keksinkään sinne laittaa.

Kategoriat: valokuvat, valokuvaus, lifestyle, 15-18-vuotias, 18-25-vuotias, instagram, kynnet, meikki, tapahtumat, tyyli...¨

Blogin kuvia saa käyttää kollaasiin :) ei sit mielellään niitä rumia kuvia :D

maria kirjoitti...

Blogin nimi: Sparkle On Everyday
Blogin osoite: sparkleoneveryday.blogspot.com
Nimimerkki: maria

Esittely: Kohta 14-vuotiaan tytön lifestyle tyylinen blogi. Mukaan mahtuu juttua niin koirista kuin muodista, kosmetiikkaa ja musiikkia unohtamatta. Liikunta on lähellä sydäntä, ja pieniä DIY- prjokteja tulee myös tehtyä. Videoitakin nähdään ja lukijoiden toiveita toteutellaan! :)

Kategoriat: 12-15-vuotias, DIY, eläimet, huumori, ihmissuhteet,kauneus, kengät, kynnet, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki,ruoka, sekalaiset, tyyli, valokuvat,

Blogin bannri olis hyvä esittelykuvaks ;)

Helmi kirjoitti...

Niin siis mikä blogin nimi oikein on? "Lifestylee-n" vai tuo mikä tuolla blogissa on, "best things in life are free" ? Täydennä tämä niin pystyn kyllä tekemään esittelyn.

Helmi kirjoitti...

Ja niin ja kategoriat myös. En itse rupea niitä erittelemään.

Nina kirjoitti...

Blogin nimi: Emme me pimeää pelkää
Osoite: http://pimeanpelko.blogspot.fi/
Nimimerkki: Nina

Esittely: 18-vuotias abiturientti pikkukaupungista kirjoittaa lifestyle-tyylistä blogia. Tatuoinnit, lävistykset, jalkapallo, futsal, shoppailu, kengät, metalli, oma tyyli sekä pukeutumisessa, että kirjoittamisessa. Vähän oman tien kulkija, joka ei muiden mielipiteistä piittaa.

Kategoriat: 18-25-vuotias, erilaisuus, huumori, kengät, kynnet, lifestyle, liikunta, opiskelu, sekalaiset, vaatteet, valokuvaus, valokuvat

Kuvia saa käyttää ihan vapaasti esittelyssä :) Mulla on käytössä oikealla painikkeella klikkauksen esto, mutta kahden klikkauksen jälkeen voit raksia ruudun "Älä anna tämän sivuston luoda uusia ikkunoita", jolloin kuvien kopioiminen onnistuu :)

Helmi kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Noita klikkausestoja on tullut jo aika paljon vastaan, oon tähän asti ohittanut ne kopioimalla kuvat ensin "maalaamalla" ne ja sitten ctrl+c, ja lisännyt ctrl+v:llä wordiin jota kautta tallentanu erilisinä kuvina. :)

iina kirjoitti...

Blogin nimi: Enjoy the moment
Osoite: http://laughalittleharder.blogspot.fi/
Nimimerkki: iina

Esittely: Elämään rakastunut 17-vuotias lukiolainen purkaa inspiraatioitaan ja hyvää oloaan blogiin tekstin ja kuvien muodossa. Hyvän fiiliksen jakaminen ja ihmisten piristäminen on parasta. Myös erikoispostaukset, DIY-jutut sekä uusien asioiden kokeileminen ovat blogin keskeisiä aiheita, mutta mukaan mahtuu myös liikuntaa, musiikkia, matkustamista ja pinnallisuuksia.

Kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, erilaisuus, kirjoittaminen, lifestyle, liikunta, matkustus, sekalaiset, valokuvaus, vaatteet, kauneus

Kuvia saat käyttää ihan vapain käsin! c:

Pauliina kirjoitti...

Blogin nimi: Keep your hands in the air
Osoite: http://pauliina-meandmyworld.blogspot.fi/
Nimimerkki: Pauliina

Esittely: 16-vuotias vantaalainen lukiolaistyttö kirjoittelee valokuvapainotteista lifestyleblogia. Juttua löytyy laidasta laitaan. Yleensä postaukset kertovat normaaleiden päivien kulusta, mutta välillä sekaan mahtuu myös lukijoiden toiveita ja syvällisempiä pohdiskelutekstejä.

Kategoriat: 15-18 vuotias, kirjoittaminen, lifestyle, opiskelu, sekalaiset, tyyli, vaatteet, valokuvat, valokuvaus

Kuvia saa käyttää ihan vapaasti, mutta multa löytyy blogista tuo kuvien kopiointi esto eli jos et saa vaikka kuvankaappausohjelmalla haluamiasi kuvia kopioitua niin voin kyllä ottaa ton eston pois siks aikaa, että saat sen esittelyn tehtyä :-)

Kiitos muuten ihan hirveästi, että jaksat tälläisia väsätä!

Veera kirjoitti...

Blogi: Unicorn ate my sock
Osoite: http://ninnijaveera.blogspot.fi/
Nimimerkki: Ninni ja Veera

Esittely: Kahden 14-vuotiaan tytön kuvapainotteinen lifestyle-blogi. Löytyy paljon kuvia, yleistä hömpötystä, videoita ja musiikkia, sekä juttua urheilusta, kavereista, meidän kiinnostuksista ja matkustamisesta. Postataan useasti viikossa ja myös erikoispostauksia tulee aina välillä.

Kategoriat: 12-15 vuotias, lifestyle, eläimet, vaatteet, liikunta, sekalaiset,

Kuvia saa kopioida vapaasti:) Ja tosi kiva kun teet näitä, ihana blogi ja on löytynyt paljon uutta lukemista!:-)

annadele kirjoitti...

Blogi: annadele
Osoite: http://annart-meandmyself.blogspot.fi/
Nimimerkki: annadele

Esittely: 1997 syntyneen rovaniemeläistytön valokuvauspainotteinen lifestyleblogi. Tekstiä tulee siitä, mitä päähän putkahtaakaan ja siitä, mikä on itselle tärkeää.

Kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, valokuvaus, sekalaiset

Esittelykuvaa varten kuvia saa kopioida. Otan kopsausestot sitä varten pois :)

Johanna kirjoitti...

Blogi: Filled with visions
Osoite: http://feel-the-sun.blogspot.fi/
Nimimerkki: Johanna

Esittely: Paljon höpinää ja sitäkin enemmän valokuvia. Pääosin kaikki valokuvat omia kuvaamiani, mutta välillä joukkoon eksyy netistä bongattuja yksilöitä. Puhetta niin urheilusta, lifestylestä, matkailusta kuin syvällisemmistäkin aiheista. Ja paaaaljon musalinkkejä!

Kategoriat: 18-25 -vuotias, lifestyle, liikunta, matkustus, musiikki, sekalaiset, valokuvat, valokuvaus

Ja saat luvan kuvien kopioimiseen. :)

S0NJA kirjoitti...

Blogi: diamonds aren't forever
Osoite: http://diamondzarentforever.blogspot.fi/
Nimimerkki: S0NJA

Syömishäiriöstä lähes selvinnyt laitoslapsi tekee kaikkensa tulevaisuutensa eteen. Kaikki postaukset on tehty sen hetkisessä mielentilassa miettimättä mitään muuta, ja kuvat on vielä hiukan puuttellisia, mutta aijon tulevaisuudessa panostaa siihenkin (:

Kategoriat: lifestyle, vaatteet, erilaisuus, laitos, muoti, oma tyyli, syömishäiriönilkki kirjoitti...

Blogi : live before you die
Blogin osoite : olenhunsvotti.blogspot.com
Nimimerkkini : nilkki

Rakastan 80-luvun rockbändejä, hiuksia, ruokaa, päihtymistä, random lauleskelua, chillailua ja kaikenlaista sekoilua yleensä. Blogini siis kertoo enimmäkseen mun elämästä, eli juuri noista mainitsemistani asioista! Tosin usein jotain ihme aiheita eksyy mukaan. Mutta tsekatkaa ihmeessä. ja lukijat ovat tervetulleita...:D

Kategoriat: 12-15-vuotias, musiikki, sekalaiset, eläimet, vaatteet, koulu

Ja useimmat kuvat ei ole mun ottamia, joten ihan rauhassa saa kopsata :)

Linda kirjoitti...

Blogi: Äiti oon elossa.
Osoite: http://aitioonelossa.blogspot.com/
Nimimerkki: Linda

19-vuotiaan matkailijan blogi Madridista, Espanjasta. Blogin alkupuolella kuvailua elämästä Luxembourgista, mutta suurimman osan ajasta tulen viettämään Madridissa. Sisältää seikkailujen jakamista, ihmissuhteiden päivittelyä ja varman kulttuurishokin! Pinnallisuudet ja lifestyle-kerronnat ei mahdu mun elämään mukaan, vaan pyrin antamaan mahdollisimman aidon kuvan unelmien toteuttamisesta maailmalla :) Tervetuloa matkaan mukaan!

Kuvia saa vapaasti käyttää, valitettavasti niitä ei ole vielä Espanjan maalta.

18-25-vuotias, matkustus, huumori, erilaisuus

Ehdotukset: seikkailu, unelmien tavoittelu, rakkaudesta elämään

Jassu kirjoitti...

Voisin liittyä mukaan!

Esittely: Valokuvaajaksi pyrkivä tyttönen Helsingistä kirjoittelee kaikkea elämästään, mielipiteistään, oudoista ajatuksistaan jne.
Lisäilen myös paljon kuvia matkanvarrelta!
Hieman erilaiseksi kehuttu/haukuttu blogi.

Nimimerkki: Jassu
email: jassuwtf@gmail.com
Osoite: http://jassuwtf.blogspot.fi/
Kategoriat: 15-18-vuotias, valokuvaus, lifestyle, kirjoittaminen

Jassu kirjoitti...

Niin ja tuohon äsköiseen, kuviani saa käyttää esittelyssä :D

millla. kirjoitti...

täytyy sanoa alkuun et tää sivusto on upee idea!

Blogi: you know my name, not my story.
Osoite: http://millapiirtaa.blogspot.fi/
Nimimerkki: milla

Esittely: 14-vuotias pirteä tyttö hämeenlinnasta kirjoittelee elämästään yleensä, sekä blogista löytyy myös juttua vaatteista ja ulkonäköön liittyvistä jutuista. Kirjottelen mun ajatuksista sekä tekemisistä, ja yritän panostaa kuviin ja ulkoasuun.

Kategoriat: 12-15 vuotias, lifestyle, piirtäminen, vaatteet, valokuvat

esittelyyn saa käyttää kuviani blogista, ja luotan siihen että osaat valita edustavia :)

toivottavasti tässä oli kaikki tarvittavat tiedot!

Hetu kirjoitti...

Oi vitsi mikä idea! Toivottavast tää pysyy pystyssä pitkään.

Blogi: I'm Pandora. I'm useless.
Osoite: http://useless-panda.blogspot.fi/
Nimimerkki: Hetu

Esittely: Rakastan syksyä. Villapaitoja, pipoja ja ekoja pakkasia. Sitä ku saan juosta kotiin vesisateessa, vaihtaa lämpimät vaatteet päällee ja sytyttää kynttilät teetä siemaillessa. Miksi kerron tälläistä? Koska ketään ei kiinnosta kuulla kuinka vanha olen ja missä asun, kun vuodet vierii ja asuinpaikat muuttuu joka tapauksessa. Jos kuitenkin haluat tietää ja sinua kiinnostaa lukea hieman persoonallisempaa tekstiä höystettynä milloin minkäkin laatusilla kuvilla niin käy tsekkaamassa.

Kategoriat: 15-18-vuotiaas, kirjoittaminen, lifestyle, vaatteet, valokuvat
Kuvat: saa käyttää, mutta oletan että osaat valkata edustavia ja semmosia, missä on mun naama (jos niitä ihmisistä otettuja kuvia haluat)

Helmi kirjoitti...

Joo no oon aika perfectionisti ja ajattelen jokaisen esittelykuvankin aina omana taideteoksenaan, joten pyrin aina napsimaan ne parhaimmat palat. :) Joissain blogeissa tulee tosin vaan vastaan se, että niissä on ihan liikaa upeita kuvia, jolloin iskee kauhea valinnanvaikeus kun tahtoisin kaikki mukaan. :D

Helmi kirjoitti...

Se, ettei kuvat ole omaottamia, ei tarkoita että niitä voisi vapaasti kopioida. :/ Niissäkin on tekijänoikeutensa. Sulla ei ole noissa kuvien lähteitä, joten en omien peritaatteideni nojalla lähde niitä ihan tosta vaan kopioimaan.

Kaikki tähän astiset kuvakollaasit on tehty joko bloggaajien omaottamista valokuvista tai bannereista. Lykkään tämän esittelyn tekemistä vähän, jos haluat vaikka tehdä itsellesi bannerin yms, jota voisin käyttää esittelyssä? :) (Jos siis et ole blogiisi laittamassa itseotettuja kuvia yms.)

Nomi kirjoitti...

Blogin nimi: Nomi
Osoite: the-nomi.blogspot.fi
Nimimerkki: Nomi (yllätys.. :D )

Esittely: Olen 19-vuotias ja kirjoittelen blogiini kaikenlaista kevyttä hömppää. Muotia, päivän asuja, ostoksia, eBay vinkkejä, matkapostauksia jne. Eli sitä samaa kuin mitä 1000 muussakin blogissa ;) Mutta ainakin blogini erottuu niistä demiblogeista siinä, että täältä ei löydy yhen yhtä kuvaa muumimukista tai etupihan koivusta ;) Tervetuloa lukemaan!

Helmi kirjoitti...

Miten on kategorioiden ja kuvien laita, saako käyttää kollaasiin vai ei?

Erika kirjoitti...

Blogin nimi: Life is a bitch, and so am I
Osoite: http://lifeinabubbles.blogspot.fi/
Nimimerkki: Erika
Esittely: Hei, olen kohta 15-vuotias tyttö, joka kirjoittelee vähän kaikesta mitä nyt sattuu tapahtumaan. Blogissa on aikalailla kaikkea vaatteista kavereihin. Eipä tähän oikeen osaa mitään kuvailla, mut käy sitte kattomassa jos kiinnostus heräsi :)

Kuvia saa käyttää.

Mary kirjoitti...

Blogin nimi: Mary
Osoite: http://marynnn.blogspot.fi/
Nimimerkki: Mary

Esittely: Parikymppinen nainen Etelä-Suomesta kirjoittelee elämästään ja mielenkiinnon kohteistaan. Blogissa eniten esillä vaatteet, kauneus, juhliminen, liikunta ja ruoka. :)

Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, liikunta, vaatteet, kauneus, ruoka, juhliminen, kynnet, kengät, laukut, päivän asut, ostokset

Kuviani saa käyttää! :)

Heini kirjoitti...

Blogin nimi: never say never
osoite: www.heininoma.blogspot.fi
nimimerkki: Heini

Esittely: Oon pisamapäinen tyttö pienestä tuppukylästä nimeltä Jämsä. Kirjottelen mulle tärkeistä asioista eli musiikista,jääkiekosta,kavereista sun muusta niin villistä elämänmenosta :D Rakastan valokuvausta ja matkassa mukana kaulassa roikkuu nikond3100 :) Pari kertaa viikossa käyn seurassa pompottelemassa koripalloa koulun,kavereitten,valokuvauksen,perheen,lukemisen sun muun ohella. :)

Kuvia saaa käyttää ;)

nilkki kirjoitti...

Joo, ei tietenkään voi. Hitto tajusin vasta äsken et olin kyl aika pölö :D
Pitäis tehdä samalla lailla kun mun edellisessä blogissa, eli laittaa aina kuvien lähteet tohon näkyville.
Kiitos kun herätit mut :)

Helmi kirjoitti...

Ole hyvä vaan. :D

Helmi kirjoitti...

Saiko blogin kuvia käyttää esittelykuvan tekoon?

Heini kirjoitti...

Blogin nimi: rocking around the clock
Osoite: http://heinirocks.blogspot.fi/
Nimimerkki: Heini

Olen se tavallinen 18-vuotias tyttö, joka lukiosta valmistumisen jälkeen jäi ilman jatko-opintopaikkaa. Vielä toistaiseksi pidän majaani Vaasassa ja työskentelen pikaruokaketjussa, mikäs sen tavallisempaa? Blogissa nähdään arkeni iloja, suruja ja jotain siltä väliltä. Lisäksi yhdistän rakkaan harrastuksen, valokuvaamisen, isoksi osaksi blogini kokonaisuutta. Lisäksi kintereillä roikkuu iloisesti(välillä vähän turhankin...) vuoden ikäinen labradorinnoutaja :)

Kuviani saa käyttää! Blogini kuuluu kategorioihin 18-25 vuotiaat, lifestyle, sekalaiset, valokuvaaminen ja valokuvaus :)

-Pauliina kirjoitti...

Blogin nimi: Enemmän kuin uniikki
Osoite: http://pauliinannn.blogspot.fi/
Nimimerkki -Pauliina

Enemmän kuin uniikki-niminen blogini kertoo luonteestani enemmän kuin tuhat sanaa. Olen siis omaperäinen 14-vuotias bloggauksen aloittelija, ulkoasu hieman kesken vielä mutta teksti alkaa lähennellä oikeaa. Blogissani saat raikkaan tuulahduksen erilaisista kuvista, leffa-arvosteluista ja muista hauskoista asioista. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan pientä ja vaatimatonta blogiani (:

Kuviani saa käyttää (; Blogini kuuluu kategorioihin 12-15 vuotiaat, eläimet, erilaisuus, lifestyle, sekalaiset, valokuvaus, valokuvat

hknbloo kirjoitti...

Blogin nimi: Shellfishness
Osoite: http://shellfishness.blogspot.fi/
Nimimerkki: hknbloo

Esittely: Yleissivistävän laitoksen uhriksi joutunut nuori kyynikko höpöttää omasta ja muiden elämästä sekä suuresta jännittävästä maailmasta. Jonne allekirjoittanut toivoo joskus lähtevänsä. Paljon kuvia, paljon tekstiä, vähän asiaa.

Kategoriat: 18-25-vuotias, elämän ihmeelliset asiat, kyynikko, ratsastus, kuvaily, nihilisti, lukio, nörtteys, moottoripyörä, näpertelyä

Kuvat ovat käytettävissä:) (täytyy kyllä myöntää että viime postauksissa kuvia on aika vähän (ja nekin ovat huonoja) mutta materiaa löytyy enemmän skrollaamalla vuotta 2012 alaspäin) (Herrajestas parhaat kuvat taitaa olla viime vuonna otettuja, se siitä kehittymistä)

No siis pääasia kuitenkin on että kuvia saa käyttää!:)

Heini kirjoitti...

unohin vielä ilmoittaaa et gategorioihin 12-15 vuotiaat, valokuvaus,lifestyle :)

Pia kirjoitti...

Tosi kiva idea tää! Mielelläni omankin blogini haluaisin tuonne mukaan!

Blogin nimi: Kätke raivosi nauruun
Osoite: http//raivosinauruun.blogspot.com
Nimimerkki: Pia
Sähköposti: raivosinaurun[at]hotmail.com

Kätke raivosi nauruun-blogia kirjoittaa 21-vuotias tyttö, joka elelee pienessä merenrantakaupungissa Lounais-Suomessa. Blogi keskittyy pääasiassa valokuviin. Kuvat käsittelevät elämääni, luontoa ja kirjoittajaa hätkähdyttäviä asioita. Kuvia täydentämässä ovat lyhyehköt tekstit ja musiikki.

kategoriat: 18-25 vuotiaat, valokuvat, valokuvaus, sekalaiset

ja kuviani saa käyttää esittelykuvan tekemiseen :)

miraminna kirjoitti...

Blogin nimi: In just two days tomorrow will be yesterday
Osoite: http://worldbeginstodance.blogspot.fi/
Nimimerkki: miraminna

Blogissa kaksi 96-vuonna syntynyttä tyttöä kertoo elämistään omilla tavoillaan. Suurin osa postauksista kertoo päivän/viikon kuulumisista, mutta myös erikoispostauksia löytyy. Blogia kirjoitetaan positiivisella mielellä. Postauksissa on paljon kuvia sekä vaihtelevasti tekstiä. Suurin osa kuvista otetaan aloittelijan järjestelmäkameralla.

Kuvia saa käyttää.

Kategoriat: 15-18 vuotiaat, valokuvat, musiikki, muoti, sekalaiset, erilaisuus, vaatteet, tyyli (+matkustus, opiskelu, hiukset)

Late kirjoitti...

Blogin nimi: OFF THE WALLS
Osoite: http://off-the-walls.blogspot.com
Nimimerkki: Late

Blogi seuraa miesten vessojen seinien töherrys- ja keskustelukulttuuria. Sisältää kaikkea politiikan ja roisin pissakakkahuumorin väliltä.

Kuvia saa käyttää.

Kategoriat: 18-25-vuotias, huumori, sekalaiset, taide, valokuvat

Kiitos jos esittelette!

Nora kirjoitti...

Nimi: Noraea

Osoite: http://noraea.blogspot.fi/

Nimimerkki: Nora

Esittely: Psykiatrin urasta haaveilevan 17-vuotiaan lukiolaisen blogi, joka painottuu sisällöltään oman tyylin kehittämiseen. DIY- sekä inspiraatiopostauksia löytyy 'tavallisten' tyyliblogipostausten lisäksi. Multa saa myös aina apua, mikäli sitä tarvitsee jossain: valokuvaamisessa, kuvien muokkaamisessa, HTML-koodissa jne.

Kategoriat: 15-18-vuotias, DIY, kengät, koodiapu, liikunta, muoti, opiskelu, tyyli, vaatteet, valokuvaus

Kuvia saa käyttää esittelyn tekemiseen, ja toivoisin, että laittaisit ainakin kuvan noista mun taivaallisista lita-kengistä! Muutenkin näissä viimeisimmissä postauksissa on parhaat kuvat, pidemmälle ei varmaan kauheesti kannata selailla. Luotan kuitenkin että sä osaat valita suht edustavat kuvat! :) Ja kiitos vielä sulle tästä blogista, ihan mahtava!

Sara kirjoitti...

Nimi: Sara (instagram: ruusukerotta) ;)

Osoite: http://ruusukerotta.blogspot.com

Esittely: 18-vuotiaan lukiota käyvän naisen alun lifestyle/tyyli/valokuvausblogi =) Postaan aina kun ehdin, pidän blogia vain itseni takia. Pääsisältö painottuu suuriin ja hyvänlaatuisiin kuviin.

Kateogoriat: 15-18-vuotias, kengät, muoti, liikunta, opiskelu, tyyli, vaatteet, valokuvaus, lifestyle, ratsastus, hiukset, huumori, instagram, kauneus, koodiapu, meikit, musiikki, valokuvat.

Sara kirjoitti...

Ainiin ja kuvia saa käyttää esittelyyn, ois kiva jos toi otsikkokuva näkyis ja joku kollaasi muista kuvista :)

kkinnass kirjoitti...

Blogin nimi: football around me
Osoite: http://kkinnass.blogspot.fi/
Nimimerkki: kkinnass

Penkkiurheilevan tytön blogi, jossa pyrin kertomaan monipuolisesti rakastamastani lajista, jalkapallosta.

Kategoriat: 18-25-vuotias, sekalaiset
ehdotukset: urheilu, fanitus

Kuvia saa käyttää kuvakollaasissa // kuvista tosin suosittelen käyttämään omaottamiani, ne ovat niitä missä ei lähdettä kuvatekstinä :)

Jenni kirjoitti...

Blogin nimi: finger{p}rints
osoite: http://artlifeandtravel.blogspot.fi/
nimimerkki: jenni

saat tehä kollaasin kuvista!

Ihan kohta täysikäsen taiteilijaihmisen blogi. Kirjoittaja on lukion ohella menossa kohti unelmia, suurempia ja pienempiä! Blogi sisältää taidetta, matkailua, naurua ja kahvihetkiä. Joskus kärkkäistäkin mielipiteistä ei saa suuttua ja sekaviakin selityksiä löytyy. Enjoy !


askartelu, DIY, käsityöt, matkustus, musiikki, opiskelu, piirtäminen, taide

Anni kirjoitti...

Nimi: exceed your limits
Osoite: http://anni-exceed.blogspot.fi/
Nimimerkki: Anni

15-vuotiaan tytön kuvapainoitteinen lifestyleblogi :) kuulostipa ärsyttävältä. rakastan valokuvaamista ja kameraani, matkustelua, ystäviä, perhettä, koiraani ja vaikka mitä muuta, mutta ainakin noista asioista kerron blogissani :>

Kuvia saa käyttää kollaasissa! kategoriat: 15-18-vuotiaat, lifestyle, valokuvaus ja valokuvat :)

ja hei tää sun blogi on huisi idea, ois ihan huippuu jos ehtisit esitellä munki blogia! liityn ehdottomasti lukijaksi ü

Juulia kirjoitti...

blogin nimi: smiling allowed
osoite:http://with-love-juulia.blogspot.fi/
nimimerkki: juulia

esittely:smiling allowed-blogia kirjoittelee yläasteikäinen tyttö kaupungista nimeltä Kouvola,joka on kiinnostunut valokuvauksesta.Blogi keskittyy pääasias valokuviin,mut niiden kera myös aina pieni pätkä tekstiä ja välillä musiikkia:--)

kuvia saa käyttää !

kategoriat:valokuvaus,valokuvat,taide,lifestyle

Greda J. kirjoitti...

Kerrassaan upea idea! Nostan kuvitteellista hattua!

blogin nimi: CouCou
osoite: http://gredasdiary.blogspot.fi/
nimierkki:Greda

esittely: kohta 16v tyttö pikkukaupungista bloggailee elämästään joka joskus meni täysin solmuun, mutta solmut on nyt avattu ja kohti parempaa menossa. Postauksia tulee edistymisistä, takapakeista, tyylistä ja valokuvaamisesta ja kaikesta muusta maan ja taivaan välillä.

kateroriat: muoti, 16-18, lifestyle, valokuvaus, piirtäminen

Kuvia saa tietysti käyttää :))

Pinja kirjoitti...

Blogini nimi: Norsunluusydän
Osoite: http://norsunluusydan.blogspot.fi/
Nimimerkki: Pinja

Esittely: Joo elikkäs tällänen monenaiheen blogi, eli kai sitä nyt voisi sanoa lifestyleksi. Ei kuitenkaan mikään joka päivä päivän asu ja orjallisesti kampausvinkkivideota. Kirjoitan kaikseta elämääni liittyvästä. Tällä hetkellä pinnalla ovat esimerkiksi seuraavat: Koulun kautta valokuvaus,ensi syksynä vietettävät häät, runojen ja muiden tuotosteni jakaminen, musiikki vaatteet ja muut kauneusjutut. :)Tervetuloa!

Kuviani saa käyttää esittelyyn. :)

Kategoriat: Valokuvaus,taide,lifestyle,rakkaus,kirjoittaminen,kauneus,

Hanna kirjoitti...

Nimi: Slip of the Tongue
Osoite: http://hannaslipofthetongue.blogspot.fi/
Nimimerkki: Hanna

Esittely: 16-vuotias lukiota käyvä tuppukylässä asuva tyttö, joka rakastaa muun muassa metallimusiikkia, ystäviään, kirjoittamista ja kaikkia pieni kivoja juttuja, kirjoittelee lähinnä omasta elämästään. Lisänä mielipiteitä ja jonkinlaista pohdintaa, kuvien ja musiikin kera.

Kuvia saa käyttää :)

Kategoriat: elämä, musiikki, mielipiteet, 16-vuotias, opiskeleminen

Kettu kirjoitti...

Nimi: Kettu Muuttuu
Osoite: http:/kettumuuttuu.blogspot.fi/
Nimimerkki: Kettu

Esittely: 19-vuotias, kroppaansa kyllästynyt nuori nainen aikoo kerrankin ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä töitä unelmakropan saavuttamiseksi! Tavoitteena saada lihaksia esille ja rasvaprosenttia pienemmäksi, muuttaa ruokavalio terveellisemmäksi ja lisätä liikunnasta saatua iloa - loppuelämäksi.

Kuvia saa käyttää :)

Kategoriat: 18-25-vuotiaat, liikunta, ruoka, sekalainen, päiväkirja

Helmi kirjoitti...

Mihin kategorioihin blogi luokitellaan?

Nomi kirjoitti...

Tottakai saa ja kategoriat: muoti, kauneus, tyyli, lifestyle, kengät, laukut

scattered kirjoitti...

Minäkin!

Nimi: Kokeile Mua
Osoite: http://kokeilemua.blogspot.com/
Nimimerkki: scattered

Esittely: 20-vuotias avovaimo kirjoittelee elämästään anonyymisti! Kirjoitan rehellisesti, eikä mulla ole tarvetta kaunistella asioita. Aiheina mm. parisuhde, liikunta, työt ja kodin leikkiminen. Blogini on tekstipainotteinen.

Kuvia ei tosiaan ole.

Kategoriat: 18-25-vuotiaat, liikunta, ihmissuhteet, parisuhde, työ

jenny kirjoitti...

Minä myös!

Nimi: Take me to neverland
Osoite: http://jeeeennyslife.blogspot.fi/
Nimimerkki jenny

Esittely:
Blogia kirjoittelee pian 17-vuotias elämää rakastava parturi-kampaajaopiskelija, joka haaveilee mahdollisten ja mahdottomien unelmien toteuttamisesta. Sydäntä lähellä valokuvaus, ystävät, opiskelijaboksi, kokkailu, kaikenlaisen hiustenlaitto, ja ylipäätään tää elämä.

Kuvia saa käyttää :)

Kategoriat: 15-18 vuotiaat, valokuvaus, hiukset, vaatteet, lifestyle

Oona kirjoitti...

Tänne vain minunkin blogini! Saat luvan käyttää blogistani löytyviä kuvia, jotka olen itse ottanut. Saat myös valtuuden kertoa itse omin sanoin mistä blogissani on kysymys :) ~ Oona, Oonan monta elämää, http://desireforthefuture.blogspot.fi/

Oona kirjoitti...

Ainiin, ne kategoriat;
Psykiatria, diagnoosit, mielenterveyshäiriöt, parhaan ystävän sekä molempien vanhempien itsemurha, itsenäisyys, avoliitto, valokuvaus, ja kaikki mikä normaaliin elämään liittyy. Blogini on kuin päiväkirjani, elämänkerta.

Helmi kirjoitti...

Jospa mielummin luennehtisit blogiasi omin sanoin, sellaisen lyhyen esittelytekstin tekeminen tuskin vie paljoa aikaa. Mä keskityn mielummin noihin tuohon kuvapuoleen. Ja jos jokainen jättäisi esittelytekstinkin mun harteille, homma muuttuisi paljon hitaammaksi...

Oona kirjoitti...

Yeah ! :)

Vaula kirjoitti...

Blogin nimi: HELLO THAILAND
Osoite: http://vaulathaikuissa.blogspot.com/
Nimimerkki: Vaula

Esittely: 17 vuotiaan tytön vaihtariblogi Thaimaasta. Kuulumisia ja paljon kuvia tuhansien hymyjen maasta. Thaikkuhommeleitten lisäksi blogissa pälättelen sillon tällön urheilusta, sekä muutamia asukuviakin on.

Kuvia saa käyttää.

kategoriat: 15-18v, erilaisuus, matkustus, opiskelu, valokuvat, valokuvaus

Erika kirjoitti...

Kategoriat: lifestyle, valokuvaaminen

Emma kirjoitti...

Blogin nimi: pieces of diamonds
Osoite: http://empsukka.blogspot.fi/
Nimimerkki: Emma

Esittely: 98-vuonna syntyneen tytön lifestyle blogi, joka painottuu pääasiassa kuviin. Postauksia tulee vähintään kerran viikossa.

kuvia saa käyttää(:

Kategoriat: 12-15vuotias, lifestyle, matkustus, valokuvat, valokuvaus

Mmär kirjoitti...

Blogin nimi Mmär
osoite mmarmmar.blogspot.fi
nimimerkki Mmär

22vuotias naisenalku kirjoittaa elämästään joka koostuu avomiehestä,rakkaista ystävistä,musiikista,juhlimisesta sekä kaikeata muusta ihanasta.

18-25vuotiaat,muoti,lifestyle,musiikki,kauneus,kynnet

ja kuvia saa käyttää kollaasissa :)

Viivi kirjoitti...

blogin nimi: I got a feeling
osoite: http://o-something.blogspot.fi/
nimimerkki: viivi

16-vuotias lukion aloittanut tyttö, joka kirjottaa omasta arjestaan (ja juhlasta ;-) sekä syvällisempiä että huuhaatekstejä runsailla, isoilla kuvilla maustettuna! Intohimona urheilu ja valokuvaus, seurustelen ja asustan Lahden seuduilla!

15-18 vuotiaat, lifestyle, valokuvaus, valokuvaaminen
ja saa käyttää kollaaseissa tottakai :-)

Liisa kirjoitti...

Blogi: Fuck You
Osoite: http://lish-midnightlove.blogspot.fi/
Nimimerkki: Liisa

Esittely : -95 syntynyt taivaanrannanmaalari, jonka ajatukset eivät aina ole niitä hienoimpia. Blogissani julkaisen ajatuksiani ja ideoitani. Nimestä välittämättä, pyrin olemaan iloinen ja sen myös yritän blogiini välittää. Toki, se kertoo elämästäni ja aina ei ole aurinkoista.

15-18 vuotiaat, kirjoittaminen, erilaisuus, sekalaiset.
Banneria saa käyttää : ) Saa tehdä myös kollaasin ihan miten parhaaksi näet : )

veera kirjoitti...

BLOGI: Memento Mori
OSOITE: http://mementoamori.blogspot.com/
NIMIMERKKI: Veera

ESITTELY: 16-vuotias amiksessa opiskeleva tyttö Tampereelta kirjoittelee muodista (pääosin omasta tyylistään) sekä esittelee näppäämiään valokuvia. Postauksissa usein mukana myös musiikkia. Jos kiinnostaa hieman erialaisempi tyyli ja blogi, kannattaa kurkata :)

KATEGORIAT: 15-18-vuotiaat, erilaisuus, muoti, musiikki, tyyli, valokuvat, valokuvaus

veera kirjoitti...

Hitto, kuvia saa käyttää esittelyyn! kaikkea saat käyttää mitä irti saat, unohin :D

annabanna kirjoitti...

No mikä nottei! :)

BLOGI: Annalle tuli mieleen
OSOITE: http://annalletulimieleen.blogspot.fi/
NIMIMERKKI: annabanna

ESITTELY: Kyynisesti ja humoristisesti maailmanmenoon suhtautuva naisihminen avautuu ajatuksistaan paitsi tekstin myös liikkuvan kuvan muodossa. Erityisen lähellä sydäntä ovat leffat, muoti, musiikki, teemabileet, matkustelu ja tatuoinnit.

KATEGORIAT: 18-25-vuotias, huumori, ihmissuhteet, piirtäminen, sekalaiset

Kuvia saa käyttää.

Saku kirjoitti...

Esittely: Lidled In on helsinkiläisen opiskeljan pitämä blogi jossa arvostellaan kinnostavimpia Lidl- tuotteita rehellisesti ja rakkaudella.
Kategoriat: Opiskelu, Huumori, Ruoka, Arvostelut

Osoite: http://lidledin.blogspot.fi/
Nimimerkki: Saku
Sähköposti: lidledin@gmail.com
Blogin kuvia saa käyttää esittelykollaasissa.

katkarapusalaatti kirjoitti...

BLOGI: Take what you can
OSOITE: http://takewhatucan.blogspot.com
NIMIM.: katkarapusalaatti

ESITTELY: Olen lukion penkkiin jämähtänyt neito, jolla on videokuvaus-valokuvaus-randomi-blogi. Rakastan matkustamista ja haaveilen Aalto-yliopiston elokuvauslinjasta sekä välivuodesta Balilla. Taide on kova sana.

KATEGORIAT: 15-18 vuotias, erilaisuus, taide, valokuvaus, valokuvat, sekalaiset, ja jos saa toivoa uutta kategoriaa: videokuvaus. :)

Kuviani saa ehdottomasti käyttää esittelyyn. (kiltti kiltti katso hyvät kuvat <3 :D)

MILJA kirjoitti...

Blogi: Life of Milja
Osoite: http://life-of-milja.blogspot.fi/
Nimimerkki: Milja

Esittely: 17vuotias ammattistartilla opiskeleva espoolais tyttö. Kirjottelee elämästään ja muutenki arkipäivistään ja vähän hömppäjuttuja välillä.

Kategoriat: 15-18-vuotiaat, lifestyle, valokuvat
JA kuvia saa käyttää esittelyyn

Robinfanittaja blogi kirjoitti...

Blogi: Robinfanittaja
Osoite: http://robinfanittaja.blogspot.com
Nimimerkki: Allu
Esittely: Faniblogi turkulaiselle nappisilmälle Robinille. Yrittää pelkkien uutisten sijaan bloggailla vähän eri tavalla (toki niitä pelkkiä uutisiakin on), mutta saa nähdä onnistuuko
Kategoriat: musiikki, erilaisuus, fanittaminen, Robin
Kuvista: Voit ottaa vaikka bannerin kuvan tai tehdä kuvakollaasin, miten parhaaksi näet :)

Essi kirjoitti...

Blogi: Coolfaces
Osoite: http://viismiljardii.blogspot.com
Nimimerkki: Essi
Esittely: Lifestyleblogi jota kirjoittaa 16-vuotias tyttö fiiliksen mukaan. Asuu Vaasassa, haaveilee Vanseista ja taistelee köyhä opiskelija-stereotypiaa vastaan ostelemalla vaatteita ja itkemällä myöhemmin kun ei ole rahaa. Vastapainoksi paljon kirpparijuttuja ja välillä randomvalitusta elämästä. Juhliminen on myös ihan fine.
Kategoriat: Lifestyle, tyyli, 15-18-vuotiaat, opiskelu, vaatteet
Voit käyttää kuvia :) Ei mielellään banneria, kriiseilen siitä aika pahasti tällä hetkellä :D

rosie kirjoitti...

Blogi: Just the way your mind makes it to be, Living my life with stories
Osoite: http://livingmylifewithstories.blogspot.fi/
Nimimerkki: Rosie

Esittely: Blogia kirjoittaa 17-vuotias unelmoija, joka haluaa oppia kirjoittamaan, muistamaan ja rakastamaan elämää. Blogi sisältää kaikkea sitä, mitä mieleni silloin keksiikään, kun päätän avata tietokoneen ja kirjoittaa. Kuvailen myös sitä sun tätä ja kaikki sisältö kumpuaa suoraan väärinpäin kääntyneestä mielestäni.

Kategoriat: 15-18-vuotiaat, kirjoittaminen, erilaisuus, taide
Voi käyttää kuvia :)

nelli kirjoitti...

blogi: nelli kenttä
osoite: nellikentta.blogspot.fi
nimimerkki: nelli

esittely: 16-vuotias juuri kotoaan pois muuttanut ikuinen pohdiskelija harrastuksinaan valokuvaaminen, hiustenvärjäys, maalaaminen ja ihmisten provosoiminen. Inhoaa pinkkiä väriä, mutta omistaa pinkit hiukset. Käy Helsingin kuvataidelukiota, asuu parhaan kaverinsa kanssa, rakastaa hyvältä tuoksuvaa kosmetiikkaa ja kissoja. Enemmän tai vähemmän lifestyle / valokuvaus meininkejä.

Kategoriat : 15-18-vuotiaat, taide, opiskelu, lifestyle, tyyli, valokuvaus, sekalaiset, hiukset, vaatteet, musiikki.
ja tietty kuvia saa käyttää!

veera kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
veera kirjoitti...

BLOGI: Ruokasotaa!
OSOITE: ruokasotaa.blogspot.com
NIMIMERKKI: Veera

ESITTELY: 16-vuotiaan kokki-leipuri-kondiittoriksi opiskelevan tamperelaisen tytön ruokablogi, johon sisältyy ruokaohjeiden lisäksi kaikkea muutakin, esimerkiksi esittelyjä tapahtumista, kahviloista ja sun muista. Jokaisessa postauksessa on hyvälaatuisia, itseotettuja kuvia liittyen toki blogiin ja postaukseen.

KATERGORIAT: 15-18-vuotiaat, ruoka, valokuvat, leipominen

Kuvia saa käyttää todellakin!

matildanna kirjoitti...

Esittely: Relinan blogi on 19-vuotiaan Jyväskyläläistytön lifestyleblogi. Aiheita ovat mm. tyyli, kauneudenhoito, urheilu ja valokuvaus.
Oii miten hyvä idea tämä sivusto, varsinkin tämmösille aika uusille blogeille <:!

Esittely; 17vuotias tyttö länsirannikon suunnalta höpöttelee teille elämästää! Tormäät blogissani postauksiin leipomisesta pukeutumiseen, ne ovat intohimoni. Vaatteet, kirpparisaaliit, omat reseptikehitelmät, DIY-projektit, sarkasmillani sävytettynä ovat blogini pääosassa. Höpöttelyäni ei kannata aina ottaa niin vakavasti, tämä postailija ei itseään niin vakavassa valossa katso:D!
Kategoriat: Tyyli, vaatteet, DIY, lifestyle, asukuvat, leipominen, ruoka, muoti, 15-18-vuotiaat

Osoite: http://matildannas.blogspot.fi/
Nimimerkki: matildanna
Sähköposti: matildavain@hotmail.com

Lisätietoja: Blogini kuvia saa ehdottomasti käyttää kuvakollaasissa, kiitos!(:

Helmi kirjoitti...

Siiis.... Kumpi noista esittelyistä? Relinan blogista on jo tehty esittely, joten oletan tuon ylemmän olevan vain kopiointivirhe. :)

Heidi Y. kirjoitti...

Kiva idea! Täytyy ehdottomasti osallistua tällaiseen!

Esittely: Olen tehnyt harrastusmuotoisesti koruja vuodesta 2010. Korublogissani Handmade by helyes esittelen valmiita koruja, otan osaa haasteisiin ja päivittelen muutenkin kuulumisia korurintamalta.

Kategoriat: Helmikorut, korut, käsityöt

Osoite: http://korutbyhelyes.blogspot.fi/
Nimim. helyes (Heidi Y.)

Sivuilla olevia kuvia saa käyttää ilmoitukseen tarvittavaan kuvakollaasiin :) Ja ilmoitukseen voi toki liittää osoitteen toiseenkin blogiini, http://helyes.blogspot.fi/. Lyhyeksi esittelyksi voisi laittaa: Pian 25v nainen kirjoittelee elämästään, johon kuuluvat tiiviisti kaksi koiraa, kissa, mies ja kaikenlaiset käsityöt ruoanlaittoa unohtamatta. Sieltäkin saa valita kuvat kuvakollaasia varten.

Lilja kirjoitti...

Lilja
http://kohtaonjoaamu.blogspot.fi
Lifestyleblogi Kohta on jo aamu kuvaa 18-vuotiaan lukiolaistytön elämää poikaystävän ja kaverien seurassa sekä esittelee päivän asuja, shoppailulöytöjä, herkullisimpia kokkailuja, mitä mielikuvituksellisimpia valokuvailuja, uusimpia musalöytöjä tuntemattomien ja tunnettujen artistien joukosta. Tulevaisuus on täynnä haasteita ja lukion jälkeen tämän runoilijasieluisen keijukaistytön olisi tarkoitus mennä armeijan palvelukseen. Blogista löytyy siis kaikille jotakin selkeiden kuvien, persoonallisten tekstien ja monipuolisten postausaiheiden ansiosta.


Lilja
http://niinkauankuinhengitan.blogspot.fi
18-vuotiaan runoilijasielun taideblogi Niin kauan kuin hengitän, jossa erilaisia runoja omasta elämästä ja sen ulkopuolelta, oivaltavia inspiraatiopätkiä, novelleja sekä valokuvailuja vuosien varrelta aiheesta kuin aiheesta.

Molempien blogien kuvia (taideblogin tapauksessa myös esim. lainauksia runoista ja muista teksteistä) saa käyttää niiden esittelyihin.

tiitu kirjoitti...

Blogi: Girls just want to have fun
Osoite: http://girlsjustwant-tohavefun.blogspot.fi/
Nimimerkit: tiitu, pinja, kiia

Esittely: Erilaisia hetkiä, tunteita, harrastuksia, vaatteita, kavereita ja kuvia kolmen 15-vuotiaan pikkukaupungin tyttösen elämästä.

Kategoriat: 15-18 vuotias, lifestyle, sekalaiset, vaatteet, valokuvaus

Kuvia saa käyttää kuvakollaasiin!

Maria kirjoitti...

Blogi : Joutsenpäiväkirjat
Linkki : elamaa-suurempaa.blogspot.fi
Nimimerkki : Maria

Esittely : Olen 15-vuotias syrjäkylän tyttö, kirjoitan paljon tunteista ja ajatuksista, päivästä riippuen missä tunnelmissa. Joskus surullista, joskus iloista, joskus ikäväntäyteistä. Blogista löytyy tekstin lisäksi myös piirustuksiani ja valokuviani. Paljon esillä on myös isosiskoni kuolema ja sen käsitteleminen eri tavoin, milloin kirjoittaen tai piirtäen, milloin musiikkia kuunnellen.

Kategoriat : 15-18 vuotias, kirjoittaminen, piirtäminen, valokuvat, musiikki, päiväkirjat, erilaisuus, sekalaiset

Kuvia saa käyttää vapaasti kuvakollaasiin !

Iida kirjoitti...

blogi: Lokakuutamo
osoite: http://lokakuutamo.blogspot.com/
nimimerkki: Iida

Esittely: 17 kesää elämää katsellut maanläheinen Espoolaistyttö valokuvaa ja kirjoittaa päiviensä mieleenpainuvimmista hetkistä. Tarkoituksena on olla mahdollisimman positiivinen ja löytää elämästä paljon hyvää, mutta inhimillisyyden vuoksi myös huonoja päiviä löytyy.

kategoriat: 15-18v, lifestyle, valokuvat, valokuvaus, kirjoittaminen

Kuvia saa käyttää kuvakollaasiin! :)

ella kirjoitti...

Blogi: Elle me dit danse
Linkki: http://ellaellemeditdanse.blogspot.fi/
Nimimerkki: Ella

Esittely: 17-vuotias oululainen kirjoittelee ja valokuvaa ties mistä ja ties mitä. esillä aina hetkinen elämä ja musiikki. valokuvaukseen saa vinkkejä, ja miksei mihin tahansa muuhunkin!

Kategoriat: 15.18 vuotias, valokuvat, musiikki, sekalaiset, lifestyle

Helmi kirjoitti...

Mites niiden kuvien kanssa, saako käyttää kollaasiin vai ei?

Milla, 16 kirjoitti...

Blogissani kerron kaukosuhteesta mun intialaiseen poikaystävään, jonka kanssa oon ollut yhdessä 2 ½ vuotta ja muutenkin mun lifestylesta. Rakastan muotia, vaatteita, valokuvaamista, leipomista ja matkustelua. Jos mielenkiinto heräsi, niin käy ihmeessä tsekkaamassa ! (:

♥:lla whenyourheartbeats.blogspot.fi

Kategoriat : 15-18 vuotias, valokuvat, lifestyle, ihmissuhteet, vaatteet, huumori, matkustus, leipominen, kauneudenhoito

Kuvia saa käyttää kollaasiin (:

Milla, 16

Sinna Janina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
janina kirjoitti...

Blogi: the photos on my wall
Linkki: http://tthephotosonmywall.blogspot.fi/
Nimimerkki: Janina

Esittely: Tunteita, musiikkia, valokuvia, runoja(ni), ihmisiä, iloa ja surua ja ehkä pieni raapaisu pinnallisuutta.

Kategoriat: 15-18 vuotias, valokuvat, kirjoittaminen, lifestyle, sekalaiset, valokuvat, asukuvat

Kuviani saa vapaasti käyttää kollaasin. :-)

PS. Tää on ihan mahtava idea, propsit sulle!

Syanidi kirjoitti...

Blogin nimi: Taskuvarkaani
Iskulause: "Elämää hillerin tassun alla.."
Blogin osoite: www.taskuvarkaani.blogspot.fi
Kirjoittajan nimimerkki: Syanidi
Kategoriat: Eläimet, 18-25 vuotiaat, valokuvaus, erilaisuus

Esittely: Kahden hullunkurisen ja aivan mahtavan frettitytön elämää ja kommelluksia lähietäisyydeltä seurattuna. Kirjoittajana toimii täysi-ikäinen nuori naispuolinen taiteilijanalku ja fretinomistaja Helsingistä. Frettiperhe tulee kasvamaan uusilla, mitä ihastuttavimmilla jäsenillä aina keväisin.
Blogin kirjoittaja on omistanut puolet elämästään freteille ja lajikohtaisen tiedon hankkimiseen ja oppimiseen, jos siis haluat tietää freteistä aivan mitä tahansa, kysy rohkeasti! Blogista löytyy kuulumisten ja näätien tempausten lisäksi hyödyllistä faktatietoa freteistä.

Kuvia saa ja pitääkin ilman muuta käyttää. ;) Huom. näyttelypostauksen kuvia ei välttämättä kannata käyttää, ne ovat huonolaatuisia ja niissä esiintyy myöskin muita kuin omia frettejäni.

Syanidi kirjoitti...

Niin joo, tuohon Taskuvarkaani-blogin kategorioihin voisi lisätä vielä sekalaiset ja ehkä lifestyle(?).

Supernova kirjoitti...

thinkthat93.blogspot.fi

Supernova:
Tyttö, joka rakastaa musiikkia, kynsilakkoja, kynttilöitä, kirjoittamista, tuunailua, neulomista, teetä, kaunista taivasta, kirjoja ja vähän kaikenlaista muutakin.

Kategoriat: 18-25 vuotias, lifestyle, ihmissuhteet, askartelu, DIY, musiikki, sekalaiset

Kuvia saa käyttää kuvakollaaseissa. : )

Oona kirjoitti...

Kategoriat löytyvät blogini sivupalkista.

0utonauha kirjoitti...

blogi: lihaliemi
linkki: http://0utonauha.blogspot.fi/
nick: 0utonauha

parikymppisen helsinkiläisen päiväkirjamainen blogi. tämän kategorisoiminen on hankalaa, tekstit ovat nihkeää itseäni koskevaa yksinpuhelua itseotetuilla valokuvilla höystettynä. blogi on pysynyt pari vuotta pystyssä ilman yhtäkään mainostelua, jotenkin se on saanut lukijoitakin! oon töissä sairaalassa, lesbo, taantunut ja pelaan mielelläni lautapelejä. tiedän etten ole hauska.

Kategoriat: 18-25-vuotias, valokuvat, huumori, sekalaiset

blogin kuvista vaan kollaasia joooo.

veera kirjoitti...

BLOGI: A Book Like This
OSOITE: http://stranger-welcometomylife.blogspot.com/

ESITTELY: Nuoren tytön ajatuksia novelleina ja runoina.

KATEGORIAT: kirjoittaminen, taide

JONNA kirjoitti...

Hehee liityin jo lukee::D Ja esittelyä blogistani ois kiva saada:

15 vuotta täyttävä tyttö jakaa pieniä palasia elämästään kuvien kautta blogissaan. Elämään kuuluu kaverit, musiikki, kamera, valokuvat, koulu, hevoset ja kaikenlainen turhuus!(::
My blog is also written in english:)

Kategoriat: 15-18-vuotias, eläimet, erilaisuus, huumori, ihmissuhteet, kengät, kirjoittaminen, lifestyle, matkustus, muoti, musiikki, sekalaiset, taide, tyyli, valokuvat, valokuvaus,

Nimim. JONNA ja blogi http://clouds-come-down.blogspot.fi/ :)

Kuvista saa ja pitää tehdä kollaasi!!::)

s&v kirjoitti...

Olisi kiva saada esittelyä blogistamme:

Kaksi 16-vuotiasta lukiolaista kirjoittelee monipuolista lifestyle blogia. Kiinnostusten kohteita ovat harrastukset (pesäpallo, lumilautailu, ratsastus, kitara), shoppailu, muoti, kauneus, valokuvaus, musiikki ja myös matkustaminen on lähellä sydäntä vaikka kumpikin meistä reissailee todella harvoin.

Kategoriat: 15-18-vuotias, huumori, lifestyle, muoti, musiikki, sekalaiset, tyyli, valokuvaus, kynnet, leipominen, liikunta

Nimimerkki: s&amp;v

Kuvista saa tehdä kollaasin :)!

VERARAWR kirjoitti...

Blogi: We could go anywhere
linkki: http://verarawr-wecouldgoanywhere.blogspot.fi/
nimimerkki: VERARAWR

Elämäniloisen ja rakkaudentäytteisen kuustoista vuotiaan tytön lifestyleblogi, joka painottuu ihan vaan harrasteluvalokuvaukseen ja itsensä ilmaisuun. Postausten aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, mutta pääasiassa kyseessä on lifestyleblogi, jonne toisinaan väkerrän omia mietelauseita ja syvällisempiä postauksia, sekä musiikkipostauksia, tai juttuja harrastuksestani. Poikaystävähehkutus on suuressa osassa blogia ja pyrin levittämään omaa ajatusmaailmaani muillekin. Kirjoitan persoonallisesti ja jokainen postaus on erilainen. :)

Kategoriat: rakkaus, lifestyle, valokuvaus, ihmissuhteet, liikunta, sekalaiset, eläimet ja syvällisyys/mietiskely

Kuvista saa tehdä kollaasin, oikein mielellään. Jos saan esittää toivomuksen, haluisin että kollaasissa olis ainakin nää kaks kuvaa;
http://1.bp.blogspot.com/-uGbKmVihVMU/UHM-irULciI/AAAAAAAAE88/bVlc9hagYTo/s1600/2012-10-053.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-IQEzmhEpUkE/UGghpR6j2VI/AAAAAAAAEvk/S6G1pqrT8Ss/s1600/102_1.jpg

Helmi kirjoitti...

Blogin osoite olisi ehkä myös ihan kiva ja hyödyllinen...

anette kirjoitti...

blogi: Just breathe
osoite: http://just-breathe-anette.blogspot.fi/
nimimerkki: anette

16-vuotias, juuri lukion aloittanut tyttö kirjoittelee milloin mistäkin elämäänsä liittyvästä. Rakastan valokuvausta, urheilua, läheisiäni, muotia sekä musiikkia. Kyseessä on lifestyleblogi, joka on pintaraapaisua elämästäni mutta joskus myös syvempääkin.

kategoriat: 15-18-vuotias, muoti, instagram, valokuvaus, ihmiset, lifestyle, opiskelu, tyyli

Kuvista saa tehdä kollaasin esittelyyn!:)

Johanna Suoste kirjoitti...

A Swiss Jossu
http://life-in-switzerland-jossu.blogspot.fi/
Nimimerkki: Johanna

"Parikymppinen nuori naisen alku, joka kyllästyi omaan kotikaupunkiinsa ja halusi vaihtelua. Toisin sanoen halusi pitää välivuotta tietyistä ihmisistä, lumesta sekä koulusta. Päätti lähteä etsimään itseään vähän kauemmaksi, Sveitsiin ja löysikin kohta itsensä Au paurina 10 vuotiaalle pojalle. Jäljellä on 9kk, jonka jälkeen kaikkien mutkien, matkojen, seikkailujen ja ongelmien kautta päätän lähteä kotia oman avomiehen luokse. Vaikka sydän ei vieläkään tiedä, missä koti on."

Kategoriat: rakkaus, matkustaminen, ulkomaat (?), ihmissuhteet, valokuvaus, lifestyle

Kuvista saa tehdä ihan millaisen kollaasin vain :)

jepsuprincess kirjoitti...

blogi: Nameless
linkki: http://somethingnameless.blogspot.fi
nimimerkki: jepsuprincess

kuvaus: -98 syntyisen aloittelevan bloggaajan lifestyle blogi. Blogiin kirjoittelen aina kun on kerrottavaa tai muuten vain halutessani (en kovinkaan säännöllisesti). Blogissa on kaikkea laidasta laitaan kynsien laittoa, kavereiden kanssa hengailua, asukokonaisuuksia, ruoan tekoa, kaikkea mahdollista mitä ikinä elämässäni tapahtuukaan. Postauksiin pyrin upottamaan mahdollisimman paljon kuvia, koska rakastan kuvaamista ylikaiken! se ei vain aina ole mahdollista. :( harrastuksiini liittyvää asiaakin blogissani on.

Kategoriat: 12-15, lifestyle, valokuvaus, sekalaiset, tyyli, kynnet, kengät, leipominen

Kuvista saa tehdä kollaasin ja banneria saa käyttää myös. (tulossa pian hiukan kesken eräinen vielä)

Tanyah kirjoitti...

Sugary Tears
http://sokerisiakyynelia.blogspot.fi/
Nimimerkki: Tanyah

"Tämä 20v hullujenhuoneella seikkaillut naikkonen tietää, että elämää on mutalammessa räpiköimisenkin jälkeen. Taiteellinen sielu, vähän hankala ämmä, romantikko, tunneherkkä. Kirjoittelen blogissani arkipäivästäni, mielipiteistäni, sekä välillä kerron myös ajoista, jolloin olin psykiatrisella osastolla. Valkoisenpaimenkoiran omistaja, materialisti, sekä ikuisen tunteiden vuoristoradan kyydissä istuva asiakas."

Kategoriat: 18-25, eläimet, erilaisuus, lifestyle, sekalaiset, valokuvat, valokuvaus.

Kuvista saa tehdä kollaasin, taikka käyttää banneria.:)

Salla kirjoitti...

Blogin nimi: Take a moment of my life
Blogin osoite: http://takeofmoment.blogspot.com
Blogin kirjoittajan nimimerkki: Salla
Kategoriat: 15-18-vuotias/(18-25-vuotias), lifestyle, kauneus, liikunta, muoti, opiskelu, vaatteet ja valokuvaus. (Katso tuo ikähaarukka sopivaksi) :)

Esittely: 17-vuotiaan lahtelaisen lukiolaistytön elämänjanoinen lifestyleblogi, jossa päivät värittyvät kauneuden, muodin, unelmien, liikunnan, hyvinvoinnin ja opiskelun parissa. Blogissa käy myös ilmi kuinka hukassa ihminen voi olla aikuistumisensa kanssa ja välillähän siinä käy niin, että metsään mennään kolisten. Yritän raapustella tekstejä pilke silmäkulmassa rennolla otteella, mutta kuitenkin asiaa. Myös lukijoiden mielipiteitä ja toiveita tekstien suhteen otetaan huomioon. Klikkaa itsesi sisään! :)

Kuvia ja banneria saa käyttää esittelyyn.

Nina kirjoitti...

Nina Laine
http://ninalaine.blogspot.fi/

17 vuotias suomenruotsalainen Helsinkiläis tyttö. Kirjoittelen blogissani arkielämästäni, lisäilen asukuvia ja mitä muuta mieleen tuleekaan.

kategoriat: 15-18-vuotias, kauneus, lifestyle, liikunta, matkustus, muoti, musiikki, ruoka, sekalaiset, tyyli, valokuvat, valokuvaus.

Kuviani saa käyttää esittelykuvan tekemiseen.

vuokkko kirjoitti...

ei vitsi oonpa tyhmä :DD:D
http://underastarry.blogspot.fi/ noniin tossa se nyt olisi :)

Annamari kirjoitti...

Dancing on Roses
http://dancing-on-roses.blogspot.fi

13-vee tyttö kirjottaa elämästä ja kaikesta tanssista shoppailuun. Postailen elämästäni, kavereistani, asuistani ja kaikesta mitä vaan multa pyydetään ja keksin vaan. Blogissa keskeisessä osassa on kauniit kuvat, joten teksti ei välttämättä aina ole runsasta.

kategoriat: 12-15 vuotias, kauneus, muoti, valokuvaus, lifestyle, musiikki, valokuvat

Täten myös annan luvan käyttää kuviani esittelykuvan tekoon ;)

Sanni kirjoitti...

Sanni

http://sonicwave-sanni.blogspot.fi/

18-vuotias keskisuomalainen lukiolaistyttö kertoilee itsestään, koulunkäynnistään, vapaa-ajan tekemisistään, hankinnoistaan, tulevista tapahtumista ja kaikesta mitä ikinä sattuu keksimään. Pyrin panostamaan hyvien kuvien lisäksi myös tekstiin. Päivittelen blogiani silloin kun siltä tuntuu, ettei homma mene pakkopullaksi ja tuntuu toimivan. :)

kategoriat: 18-25 vuotias, lifestyle, vaatteet, valokuvat, kengät, hiukset

Mun kuvia saa käyttää esittelyyn.

Anzku kirjoitti...

Anzku
blogin nimi: seven days a week
osoite: toospeechless.blogspot.com

14v tytön kuviin painottuva lifestyleblogi, jonka postauksia ei kannata ottaa liian vakavasti. Postailen ainakin kahdesti viikossa, joskus postauksia tulee pari kerralla.

kategoriat: 12-15-vuotias, lifestyle, valokuvaus, tyyli

Kuvia saa käyttää :---)

ccarita kirjoitti...

nimimerkki: ccarita
Osoite: http://ccaritan.blogspot.fi/
Blogin nimi: Unknown to me

Esittely: 16-vuotias Joensuulainen liiketaloutta opistekeleva tyttö kirjottelee elämästään. Blogissa esittelen enimmäkseen kuvailuja, treenejä, hankintoja ja kaikkea mitä mieleen tulee. Tällähetkellä sydäntä lähellä ovat shoppailu, urheilu, musiikki, poikaystävä, kaverit, valokuvaaminen ja leipominen.

kategoriat: 15-18-vuotias, erilaisuus, hiukset, kauneus, leipominen, lifestyle, liikunta, musiikki, ruoka, sekalaiset, vaatteet, valokuvat

Kuvia saa käyttää esittelyyn:) Banneria myös!

Sofia kirjoitti...

Sofiauu
http://sofiauu.blogspot.fi/
Nimimerkki: Sofia
Kategoriat: 18-25-vuotias, lifestyle, valokuvat, valokuvaus

Esittely: Valokuvia 19-vuotiaan tamperelaisen tytön elämästä

Kuviani saa käyttää kollaasiin.

-vepsu- kirjoitti...

-vepsu-

http://sipejavepsu.blogspot.fi/

Kohti tähtiä on 13-vuotiaan esteratsastuksesta kiinnostuneen tytön, sekä 10-vuotiaan poniruunan blgi(-: Pyrin päivittelemään blogia melkein joka päviä kuvien, videoiden sekä hyvien ja mielenkiinoisten tekstien kera! Myös erikoispostauksia ja videopostauksia koitan tehdä mahdollisimman paljon.

kategoriat: 12-15 vuotias, eläimet

marpsu kirjoitti...

marpsu

http://breakagem.blogspot.com/

Punatukkaisen 16-vuotiaan tyttösen valokuvauspainotteinen lifestyle-blogi. Käyn lukiota, valokuvaan, käyn salilla, hengailen kavereiden kanssa, kuuntelen musiikkia, shoppailen ja joskus myös tuunailen vaatteita. Oon tyyliltäni vähän rockahtava, usien myös aika tämmöne vaihteleva. Postailen silloin kuin tekstiä ja kuvaa ottaa irrotakseen, yleensä siis vähintään 2 kertaa viikossa.

Kategoriat: 15-18-vuotias, hiukset, kauneus, lifestyle, musiikki, opiskelu, tyyli, vaatteet, valokuvat, valokuvaus

Ois kiva jos tekisit mun joistain kuvista semmosen kollaasin tohon esittelyyn :--)!

Kati kirjoitti...

Kati
http://vaf1.blogspot.com/

20-vuotias neljättä vuotta opiskeleva nuori nainen satakunnasta, kertoo elämästään ja pohtii ajankohtaisia asioita.

kategoriat: 18-25 vuotias, lifestyle, valokuvat, pohdinta

Kuviani saa käyttää esittelyyn.

jenny kirjoitti...

http://jlaviecontinue.blogspot.fi/
Blogin nimi: UNBREAKABLE

esittely: 16v tamperelainen muusikonalku jakaa ajatuksiaan, ja omia covereita, sekä myös paljon kuvia. minua kuvaa hyvin sanat outo, temperamenttinen, erilainen ja huumorintajuinen.

kategoriat: erilaisuus, 15-18 vuotias, instagram, kirjoittaminen, rakkaus, musiikki, eläimet, opiskelu

ja kuviani saa käyttää esittelyyn :--)

ooniiis kirjoitti...

My Secret Life

http://oonas-secret-life.blogspot.fi/

ooniiis


"Lukion juuri aloittanut espoolaistyttö kirjoittelee elämästään, koulunkäynnistään, ystävistään, harrastuksistaan, ja kaikesta mitä mieleen tulee! Kirjoittelen blogia itseäni varten joten postailen melko tiheään tahtiin. Vanhempana voin sitten lueskella omaa blogiani ja muistella menneitä. Valokuvaus on mielestäni hauskaa ja siksi kuviakin on blogissa paljon. Toivottavasti löydätte blogistani uutta luettavaa ! ;) "

kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, vaatteet, valokuvat, musiikki, sekalaiset, instagram, opiskelu, musiikki, liikunta, tyyli/muoti, ystävät

Kuviani saa käyttää esittelyyn :)

Vimmu kirjoitti...

Vimmu

http://vimmu.fi

läpeensä hellyyttävä omituinen höpöttäjä. toisinaan täysi vittupää. se joka tahtoo tehdä kaikki muut iloisiksi ja levittää onnellisuutta ympärilleen niinkuin mehiläiset siitepölyä. maaliroiskeet paidanreunalla eivät haittaa ja kuluneet kengät kertovat elämästä. sataneljäkymmentäyhdeksän senttiä ja kengänkoko kolmekymmentäviisi. ei osaa laulaa eikä jaksa edes yrittää. oman elämänsä epäonnistunut perfektionisti. itseironinen, mutta herkästi loukkaantuva tuittupää. skeptinen ja pessimistinen realisti, jonka iloisuutta ja optimistisuutta ihmiset sanovat ihailevansa.
ottakaa nyt minusta selvää?

kategoriat: 18-25 vuotias, erilaisuus, lifestyle, opiskelu, piirtäminen, sekalaiset, valokuvat, päiväkirjat, ruoka, vaatteet

Kuvia saa käyttää esittelyyn!

nekku kirjoitti...

kaisa & nekku

http://brilliantlifekaisaneggu.blogspot.com

blogin nimi: brilliant life

Kaksi 16-vuotiasta tyttöä kirjoittavat yhdessä lifestyle-blogia. Postauksia tulee melko tiuhaan tahtiin ja niitä täydentävät monet kuvat!

kategoriat: 15-18-vuotias, lifestyle, vaatteet, valokuvat, matkustus, musiikki, sekalaiset, opiskelu, musiikki, liikunta, tyyli/muoti, ystävät

kuvia saa käyttää esittelyyn! :)

nelli kirjoitti...

MY WAY

http://myway-nelli.blogspot.fi/

nelli

Esittely: "16-vuotiaan lukiolaistytön valokuvapainotteinen blogi. Kuvat ja kirjoitukset on lähinnä omasta elämästä, harrastuksista, kavereista, meikeistä, hiusjutuista ja ostoksista sun muista. :-) Höpöttelen fiiliksen mukaan, enkä väännä pakolla turhaa tekstiä ja postailen omien aikataulujeni mukaan, joskus useammin, joskus harvemmin. Linkittelen myös paljon musiikkia ja videopostauksia on tulossa. Enjoy!"

kategoriat: 15-18-vuotias, hiukset, ihmissuhteet, lifestyle, matkustus, meikit, musiikki, opiskelu, sekalaiset, vaatteet, valokuvat

Kuvia saa käyttää esittelyyn :-)

Bunny kirjoitti...

Mahtava idea!


Esittely:
Sisustukseen ja DIY-projekteihin keskittyvä blogi jossa projektien lisäksi löytyy inspiraatiokuvia ja omaa sisustusta. Myös isoja ja hyvälaatusia valokuvia blogista löytyy, sillä harrastuksena pidän myös valokuvaamista.

Kategoriat: 18-25 vuotias, DIY, Sisustus (jos sellaista kategoriaa vielä on :D)

Osoite: http://bunnydiy.blogspot.com
Nimimerkki: Bunny

Blogin kuvia saa käyttää kuvakollaasissa! :)

Laura kirjoitti...

http://oliveflavored.blogspot.fi/

20 vuotias tyttönen Oulusta, ammatiltaan valokuvaaja ja ens keväänä myös puutarhuri. Purkaa täpötäyttyviä kuva-arkistojaan, kirjoittaa arjestaan, hurahtanut kynsien laittoon sekä käsitöihin. Kärsimätön ilopilleri, joka vastailee mielellään kysymyksiin ja tekee toivepostauksista totta.

Kirjoittelen omalla nimelläni eli Laura

Kategoriat: Valokuvaus, matkailu, 18-25 vuotias, käsityöt, askartelu, kynnet, lifestyle.

Haluan bannerikuvan esittelyyn ja sen löydät helpoiten tästä: http://1.bp.blogspot.com/-GZXYTRZ_MSQ/TsTonHjmE8I/AAAAAAAAAao/Tphg3RfJ-s0/s640/laura+kopio.jpg

Salla kirjoitti...

Niin siis Helmi, jos voit tsekata tuon ikähaarukan, sillä täytän tasan 3kk päästä 18v. :)

Helmi kirjoitti...

Njoo no ehkä se menee silti tuohon 15-18-vuotiaisiin, kun se periaatteessa kattaa myös 18-vuotiaat ja muutenkin menee vielä vähän alakanttiin kun ei ihan vielä ole se maaginen täysi-ikäisyydenraja ylittynyt, nää on kyllä vähän hassut kun eivät ole niin tarkkoja. :)

Kiia kirjoitti...

k-onni.blogspot.com

15 vuotias tyttö Turusta, eli yläkoulua käyn. Aina yksi postaus on yksi aihe onneen.

Nimimerkkini on oma nimeni, eli kiia.

Kategoriat: valokuvat, 15-18vuotias, lifestyle, DIY

Blogin kuvia saa käyttää kollaasissa! :)

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 457   Uudempi› Uusin»