»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

keskiviikkona

feel this moment


Ysiluokkaa käyvän tyttösen blogi, jossa hän kirjoittaa häntä kiinnostavista aiheista isojen hyvälaatuisten kuvien kera. Harrastan koripalloa ja lähinnä sydäntä on Robinin musiikki♥ Näistä, ja ripauksesta muusta (kaverit,ruuanlaitto,valokuvaus,vaatteet,kynnet,shoppailu) kerron blogissani. Joskus jos innostun saattaa sekaan eksyä erikoispostauksia tai videoita.
#Heini

tiistaina

Heart-rending

16-vuotias rokkimimmi kirjoittaa siitä, millaista on elää masennuksen, ahdistuneisuushäiriön ja monien muiden ongelmien kanssa. Koska pään sisällä liikkuu synkkiä asioita, tekstikin on useimmiten sen mukaista.
# Anna

sunnuntaina

Better late than never


Porilainen 18-vuotias naisenalku, jonka elämä pyörii poikaystävän, ystävien ja harrastusten ympärillä. Asun Turussa tällä hetkellä opiskelujeni takia. Kirjoja ja lukemista rakastava kirjailijan alku kirjoittaa enimmäkseen omasta elämästään ja mielipiteistään. Mitään en keksi, kerron asiat avoimesti niiden oikeilla nimillä niinkuin ne ovat. Musiikki, kuvat ja toivepostaukset ovat suuressa roolissa. Blogista löydät mielipiteitä, kokemuksia, harrastuksia, toivepostauksia, asiaa kosmetiikasta, blogin facebook-sivun.
# Riikka

keskiviikkona

FrillycakesBlogi rakkaudesta kaikkeen söpöön, vaaleanpunaiseen ja tyttömäiseen. ♥
Ruudun takana kirjoittelee 26-vuotias yksinhuoltajaäiti, jonka mielestä ei ole koskaan liian vanha pukeutumaan röyhelöihin. Blogissa näkee lolita- ja hime-tyyliä, söpöilyä, kissoja, japanilaisia juttuja, kuten bentoja (pakattuja lounaita), herkkuja, peruukkeja, nettishoppailuaddiktin löytöjä ja muita ihanuuksia päivien piristykseksi. Postauksista löytyy aina paljon paljon kuvia. ^__^
Frillycakes löytyy myös muista sosiaalisista medioista!
# Saija Sasetar

tiistaina

Everybody talkskaikkipuhuu.blogspot.fi
Everybody Talks on blogi jossa 20-vuotias sairaanhoitajaopiskelija fiilistelee pääasiassa snoukka- ja lonkkarijuttuja, liikuntaa, siistejä kenkiä ja vaatteita ja no millon vähän mitäkin. Välillä teen myös videoita ja aina on mukana kuvia :-) !
# eerika

sunnuntaina

Katuvalokuvia


Katuvalokuvia suurella tunteella. Blogia pitää kolme vanhaa ja yksi karvainen mies.
# Julius Töyrylä

Tervehdys vuoden 2014 puolelta!

Hei kaikki Joko nappaa?:n seuraajat, niin uudet, vanhat kuin vierailijat! 

Vuosi vaihtui ja meininki täällä on aikalailla erilainen, kuin vielä joskus vuosi sitten - eteenpäin kuitenkin mennään, vaikka tahti onkin hidastunut. Uusi esittelyjä julkaistaan aina kun riittävästi aikaa ja motivaatiota riittää, mutta lienee sanomattakin selvää, että meillä esittelijöillä riittää paljon tekemistä omissakin elämissämme ja ensisijaisissa blogeissamme.

Tähän mennessä on julkaistu melkein 250 esittelyä ja jonossa on lähes 100 blogia odottamassa vuoroaan. Tuon esittelyjonon selvittäminen raahaa siis reippaasti jäljessä, ja lienee sanomattakin selvää, etteivät julkaistut esittelyt ole aina ajantasalla. Ei kuitenkaan ole esittelijöiden vastuulla selvittää blogin uusia tietoja, mikäli jokin on ehtinyt esittelyn kirjoittamisesta sen julkaisuun mennessä muuttua. Tiedot kuitenkin päivitetään, kun ajantasalla olevat tiedot vinkataan kyseiseen esittelyyn.

Pieni pyyntöni on, että mikäli törmäätte täällä luettavaa etsiessänne blogiin, joka on lopetettu, laittakaa siitä kommentti kyseiseen esittelyyn, niin poistamme turhan esittelyn. Sama pätee kun teemme esittelyjä: jos blogin linkki ei toimi tai blogia ei ole päivitetty moneen kuukauteen, blogi lasketaan lopetetuksi, eikä esittelyn tekoon nähdä mitään syytä.

Ja hei, vastatkaa toki tuohon sivupalkin kyselyyn aiheesta, että pitäisikö tällekin sivustolle tehdä fb-sivu vai ei (se meinaisi ainakin lisänäkyvyyttä esitellyille blogeille). :)


Hyvää vuoden alkua kaikille!


ps. Tuo aakkosjärjestyslista on taas päivitetty ajantasalle tähän asti julkaistujen esittelyjen osalta.

maanantaina

HennaEmiliaan

 Blogin kirjoittaja on lähes 16-vuotias tyttö, joka jakaa niin ilot, kuin surutkin maan ja taivaan väliltä blogissaan. Kamera kulkee matkassa aina, välillä tosin jää vähemmälle käytölle.
#Henna-Emilia