»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

maanantaina

BLESSED WITH A CURSE


Mona, 22, Helsinki
Blogialoittelija. Sekavaa höpinää elämästä ja arjesta yleensäkkin. Vaatteita, niittejä, mustaa, plattari popoja ja pipoja. Rakkautta, poikaystäväni ja pieni koirani. Intohimoa, ruokaa, musiikkia, keikkoja ja tatuointeja.
# moonaks

perjantaina

Asenteena eleganssi


Helsingissä lukiota käyvä semiasenteellinen mopotyttö kirjottaa jokapäiväsestä elämästä ja sen iloista ja vastoinkäymisistä, huumoria unohtamatta. Kirjottaja rakastaa motocrossia, musiikkia, kirkkohistoriaa ja kypsennettyä paprikaa.
# Riikka-Maria

tiistaina

over the rainbow

15-vuotias lentopalloilija ja valokuvauksesta innostunut Etelä-Pohjanmaalainen kirjoittelee elämän asioista
#Neea

keskiviikkona

Päänympärysmatka


15-vuotiaan POJAN blogi!! Eroaa vähintään sukupuolen puolesta monista muista blogeista jos ei muuten. Kirjoituksissa esiintyy iloa ja hilpeyttä, kaiken näköistä söpöilyä tyttöystävän kanssa ja millon mitäkin kummaa säätöä... Kuvat ovat pääasiassa ja ne toimivat tekstin värittäjinä.
Usein aiheena on mm. meikkaaminen tai jokin muu "ei niin poikien juttu". Erilaisesta pojasta siis on kyse. Mielellään jos joku liittyy lukijaksi, niin saa mainostaa omaa blogiaan ja suurella todennäköisyydellä ansaita uuden lukijan. 
# FaLlInGvEiL

tiistaina

sunnuntaina

Something else

Something else -blogia kirjoittaa 22-vuotias oululainen muikkeli, joka opiskelee sisustus- ja kalustesuunnittelua, on 2-vuotiaan tytön äiti sekä ei-niin-helppo-aviopuoliso eräälle kiltille hevimörölle. Blogissa käsitellään ihan perus elämää, joka potkii välillä päähän ja välillä sitä päästään jopa potkimaan takaisin.
# senna