»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

maanantaina

Emergency Exit


http://www.flickr.com/photos/quinnanya/4187846894/


Nainen, kakskytjotain, Etelä-Suomesta. Terapiaa on takana useita vuosia, armaan Kelan mielestä jo tarpeeksi, joten yritän selvitä käytännössä yksin harvojen omakustanteisten terapiakertojen tukemana. Papereissa on ollut leimaa jos toista: masennus, ahdistuneisuushäiriö, epävakaa persoonallisuus. Lisäksi diagnosoimattomana mukana pyörii syömishäiriönpoikanen. Olen avovaimo, korkeakouluopiskelija ja osa-aikatyöntekijä.
#Pakenija

tiistaina

Better late than never


 Better late than never- blogi on 17-vuotiaan Porilaisen koulukiusatun nuoren tytön blogi. Blogissa näkyvät niin kuvat, musiikki, mielipiteet, meikit kuin toivepostauksetkin. 
#Riikka

maanantaina

Master of your own life


Hei olen Henna. Asun pienenpienellä paikkakunnalla Tampereen varjossa. Kirjoittelen lifestyletyylistä blogiani rennolla otteella. Valokuvaus on ollut minulla jo pitkään harrastuksena ja se tuleekin esiin blogissani. Valitsen myös aika tarkasti mitä puen päälleni  ja oma tyylini onkin yksi aika iso osa blogiani. Valmistun keväällä merkonomiksi, jonka jälkeen olisikin tarkoitus lentää pesästä pois ja muuttaa poikaystäväni kanssa yhteen.  
# ♕Henna

torstaina

I got a feeling!

16-vuotiaan elämää rakastavan, toimittajan työt aloittaneen lukiolaisen lifestyleblogi kera hyvälaatuisten kuvien! 
#Viivi

sunnuntaina

Zeninan

Muotia, kosmetiikkaa, matkustelua ja sopivasti muuta huuhaata. Monenlaista juttua arjesta juhlaan vauhdikkaan tamperelaisen nuoren naisen elämästä.
# Niina

Kamerakuiskaaja


Valokuvia elämästä, elämää valokuvauksesta. 16-vuotiaan tytön käteen kasvoi kamera ja maailma alkoi siitä lähtien ikuistua kuviksi, joita sinäkin voit nyt saapua pällistelemään! Kuvien lomasta löytyy myös tekstiä elämästä linssin takana, enemmän tai vähemmän.
#ira

perjantaina

I am a Cliché

Parikymppinen kouvolalainen raivaa itselleen tulevaisuutta medianomina, haaveilee suurista ja tuntee välillä ulkopuolisuutta. Keittelee itselleen sekametelisoppa-tyyliä ja hankkii pieniä piristysruiskeita materiasta ja erilaisista askarteluprojekteista.
#Laura-Janica