»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

tiistaina

World of Chaos

"Nuoren äidin jatkuvaa kamppailua lihomista ja rapistumista vastaan. Epätoivoista räpiköimistä maailmassa, jossa kaikki perustuu ulkonäköön ja laihuuteen.
Mukaan mahtuu perhe-elämän arkea, syömishäiriöstä toipumista sekä valitusta omasta ulkonäöstä ja siitä, kuinka mitään ei ole koskaan tarpeeksi."
#Bea

torstaina

Smoke and Mirrors

"Peilien takaa heijastuu kuvajainen tummiin pukeutuneesta neidosta, jolla on kauneutta tavoittelevia universaalisia unelmia."
#Nebula

tiistaina

V for Valerianae

V for Valerianae kertoo rockhenkisen kissanaisen elämästä, joka ei aina ole ollut siitä helpoimmasta päästä, mutta keskittyy täysillä tulevaan, vaikeuksista vahvistuneena. Kirjoittaja opiskelee ravintolakokiksi, joten ruuanlaitto ja leipominen on lähellä sydäntä. Blogi sisältää myös kosmetiikka- ja kauneudenhoitojuttuja, syvällisempääkin settiä, paskat kirppislöydöt postauksia, luonnollisesti kissoja, ruokajuttuja ja milloin mitäkin. Vaikka blogi voi ensisilmäyksellä vaikuttaa hyvinkin synkältä, se on kuitenkin pohjimmiltaan täynnä elämäniloa.
#Valerianae