»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

maanantaina

Essi Iida Annastiina

 16-vuotiaan Kemiläisen lukiota käyvän tytön lifestylepainotteinen blogi. Postauksia lähinnä arjestani, ystävistä, shoppailusta, tanssista, matkailusta ja muusta tyttöhattarasta. Pyrin bloggaamaan mahdollisimman monipuolisilla ja hyvälaatuisilla kuvilla (joihin käytän Nikonin D3100 järjestelmäkameraani), sekä teksistä liittyen päivieni tapahtumiin.
 #essiidastiina

lauantaina

Enchantment Of Satin
enchantmentofsatin.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa 23-vuotias goottityyliin hurahtanut neitokainen. Puolitoista vuotta sitten aloitin vaatetusalan artesaaniopinnot uudessa koulussa, sekä samalla jätin taakseni tutut kotikulmat ja muutin kohti uusia seikkailuja. Samalla sysäyksellä sain idean lähteä kirjoittamaan tätä blogia uudesta elämäntilanteestani. Kirjoittelen blogia lifestyleajatuksella, mutta silti suurin painopiste postausaiheissa on vaatteiden suunnittelussa/teossa, tuotekuvissa, tyylissäni ja musiikissa/bändissäni. Haluan rajata blogini aihehaarukkaa mahdollisimman vähän, koska tykkään kirjoitella blogiini mahdollisimman laajasti aiheista, jotka ovat lähellä sydäntäni! 
# Lady Satin

perjantaina

Miss Mobica's Lair

21-vuotias tyttö Oulusta, opiskelee arkkitehtuuria. Tälläinen taiteilijasielu, pikkaisen nörtti. Välillä tykkää pukeutua alieniksi.
# Mobicca

.:Analog Trash:.

Olen parikymppinen naisenalku Iisalmesta ja höpäjän mm. kynsistä, kengistä ja vaatteista, eli ylipäätänsä kaikesta mikä miuta kiinnostaa ja mitä miun elämään olennaisesti kuuluu. Välillä saattaa tulla ihan järkevääkin asiaa esim. mielipidepostausten muodossa.
# Lady Narcissa

keskiviikkona

TokiDoki TokiMeki
Kahtakymmentä ikävuotta kovaa vauhtia lähestyvä tyttö Porin metsistä kirjoittaa kimaltelevasta elämästään. Sisältönä blogissa muun muassa VIP-vierailuja paikallisiin yökerhoihin, kimalletta, rusetteja ja eBayostoksia, sekä ikuisuusprojekti nimeltään YO-tutkinto.
Isona minusta tulee kaunis ja säihkyvä timantti. Tavoitteenani on kirjoittaa maailman söpöintä blogia!
#Shinkuu

maanantaina

benita's

Blogia kirjoittelee 18-vuotias laukkufriikki Vaasasta. Lifestyleblogi, jossa kuvia on enemmän kuin tekstiä. Postailen siis yleisesti elämästäni ja kaikesta mikä siihen kuuluu: yhteiseloa poikaystävän kanssa, sisustusta, asuja ja shoppailuja, ystäviä ja juhlimista sekä perhe ja elukat. Tulevaisuudessa blogiin on myös luultavasti tulossa enemmän diy-projekteja. :)
# Benita

torstaina

Satiinitaivas

Satiinitaivaasta löydät kaikkeen käsillä tekemiseen hurahtaneen esteetikon ompeluksia, askarteluja, valokuvia ja kaikkea mikä inspiroi. Kirjoittaja on pukuompelija, joka haaveilee myös puusepän ja sirkustaiteilijan urasta. Sarjakuvahahmo Nemi on suurin idolini! Muita rakkauden kohteitani ovat esimerkiksi steampunk, Tim Burtonin elokuvat, metsä ja luonto, kissat, ystävät ja kaikenlainen enemmän tai vähemmän syvällinen pohdiskelu.
Käy siis peremmälle...
#Lady Selena

keskiviikkona

Photografella

15-vuotiaan valokuvaajan ammatista haaveilevan tytön valokuvapainotteinen blogi.
# Eltsu