»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

sunnuntaina

Shadow life

Shadow life on katsaus lappilaisen "erillaisen nuoren" elämään. Millaista on elää pikkukaupungissa, jossa tummiin pukeutuvaa esteetikkoa katsotaan kieroon. Rakastan kenkiä, goottiestetiikkaa, tankotanssia, lohikäärmeitä, ompelua sekä korsetteja.
 #ShaDow

maanantaina

All or nothing

Vuonna -96 syntynyt tamperelainen tyttö kirjottelee lifestyleblogiinsa elämästään, johon kuuluu kaverit, ruoka, liikkuminen, vaatteet, shoppailu ja paljon muuta. Olen melko tyttömäinen, vaikka opiskelualana onkin autoala.
# Inka

Elilia Inrik

Nuori 20-vuotias nainen Jyväskylästä kirjoittaa blogia. 
 Tarkoituksena olisi aloittaa urheilullisempi elämä ja ryhtyä himoliikkujaksi.
# Elilia Inrik


lauantaina

Diary dreams of life


Sinitukkainen neitonen, jonka sydän sykkii raskaalle musiikille ja synkiöiden pukeutumistyylille. Hassu höpöttelijä, joka kirjoittelee vaatteista, kuin kiinnostuksen kohteistaan ja tarjoaa makupaloja elämästään. Opiskelee media- ja viestintäalaa, työskentelee freelancer valokuvaajana. 
#Lightness

Diamonds Aren't Forever

Tunnettu hiusvärien suurkulutuksesta, pärstässä killuvista metallinpaloista, parista leimasta, turun murteesta ja valokuvaus-innosta. Tottelee nimiä Jonna, Jonsu, Juice (tarpeen mukaan hellittelynimetkin käyvät). Murisee ja puree, jos sille päälle sattuu.
# Jonna

perjantaina

Kivuliainta on parantuminen

Sanna-Mari, 20-vuotias tyttö Lapista. Joku viisas joskus sanoi, että "Kivuliainta on parantuminen" ja siinä on siis blogini aihe. Parantuminen mielenterveysongelmista. Vaikeuksien yli kiipeäminen, putoaminen takaisin maan rakoon ja kaikkea siltä väliltä. Kirjoitan tärkeistä asioista, jotka olisi tärkeä saada ihmisten nähtäville.
# Sanna-Mari

torstaina

Myrikan Luutakomero

Olen 27-vuotias vaatetusalalla opiskeleva wiccaneitonen ja kirjoittelen lähes kaikesta: sisustuksesta taiteeseen, inspiraationlähteistä uskomuksiini. En lokeroi blogiani, sillä en halua rajata kirjoittelua yhteen ja tiettyyn aiheeseen.
Blogi sisältää asiaa niin uskonnostani, arjestani, sisustusprojekteistani, koulutöistäni, piirustuksistani, kuin yleisesti kiinnostuksenkohteistani. Se toimii myös interaktiivisena leikekirjanani, johon kerään kuvia ja kirjoitan minua inspiroivista asioista.
# Myrika

maanantaina

Otherstuffs.

Kaksikymppisen mustiinpukeutuvan muusikon elämää Helsingissä. Höpinää tatuoinneista, elokuvista, jokapäiväisestä elämästä ja ateismista, melkein aina kuvien kera! Huumori lorottaa jokaisen kerroksen läpi, ja synkät ja suloiset asiat lämmittävät sydäntä. 
#DaintyHare

keskiviikkona

Luurankoja kaapissa

Goottinaisen lifestyleblogi, joka kertoo myös elämän hankalista asioista ja niiden ylitse pääsemisestä. Blogista löytyy niin muotia, inspiraatiota, kuin kuulumisiakin.
# Leena

maanantaina

Small Town Girl


15-vuotias peruskoulun viimeistä luokkaa käyvä tyttö pienestä kaupungista joka haaveilee kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Blogi käsittelee joka päivän juttuja kuten unelmointia, liikuntaa, ostoksia, musiikkia ja muita menoja.
# Minna