»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

sunnuntaina

I'll keep on growing 'till I find myself

Kata, 18-vuotias nuori nainen pääkaupunkiseudulta, joka kirjoittaa blogiinsa arkisesta elämästään ja höystää juttuja runsaasti valokuvilla. Välillä pinnan päältä, välillä syvempää.
# Katsku

lauantaina

My state of mind´s all purple
Blogin pitäjä on vastikään 20 vuotta täyttänyt lukiolainen Tampereelta. Jos mun johonkin genreen on mun blogini pistettävä, niin se on fiilistelyblogi. Tarinoin ja turisen kaikesta kivasta ja kaikista kivoista. Hehkutan milloin mitäkin, enimmäkseen musiikkia ja jotain violettisia juttuja, mm. vaatteita ja sisustuselementtejä. Fiilistelen uusia bongaamiani artisteja, esittelen viimeisimmät levyostokseni ylistävin sanoin ja teen elämänpituiset postaukset festareista ym. hauskoista tapahtumista. En sitten millään osaa pitää juttujani lyhyinä, joten jos olet pitkien tekstien ystävä, TERVETULOA!
 #Elamilia

perjantaina

Absolutely Life

Lifestyleblogi, joka kertoo 17-vuotiaan lukiolaistytön elämästä. Kirjoitusten aiheina mm. tyyli, shoppailut, elämäntyyli, koulu ja kauneus. Kirjoittaja itse on hurahtanut kaikkeen makeaan, romanttisiin elokuviin ja matkustukseen. Blogi sisältää siis kirjoituksia suoraan elämästä - joskus huonoista päivistä, joskus hyvistä päivistä. Välissä myös aiheellisempia asiapostauksia. Varmaa kuitenkin on, että kirjoittajan intohimot nousevat näkyvälle paikalle. :)
# lotta

torstaina

Pieni Baskeripää

Blogi 14-vuotiaan ihmisen ajatuksista, kokemuksista ja mielipiteistä. Rakkautena teatteri, 
kirjoittaminen ja valokuvaus!
# Anna-Maija

keskiviikkona

Sini Art

Lukionörtin piirrosblogi vähällä tekstillä varustettuna - ja sekin vähä englanniksi. 
Myöhemmin tulossa myös arvontoja/kilpailuja!
# st

Every moment with usKahden lahtelaisen kaveruksen lifestyle tyylinen blogi. Me ja lähestyvä 20-vuoden ikäkriisi yhdistettynä töihin ja arkielämään, joka pitää sisällään liian vähän vapaa-aikaa, mutta silti liikaa menoja joista ei kuitenkaan voi luopua. Työ, ystävät, muoti ja kauneus, shoppailu ja ruoka; näistä katetaan rakkaudella tämä blogi. 
#Sini ja Johanna

tiistaina

simply susannanMuotiin hurahtaneen lukiolaistytön ajatuksia ja pohdintoja aiheesta, omien kynsinäpertelykuvien ja kaiken muun mahdollisen kameran eteen sattuneen kera. Oma tyyli tulee seuraajille selväksi, kuten myös omat mieltymykset ja haaveet.
#Susanna

perjantaina

You, Me & Our life


 Kaksi 97- syntyistä tyyliä rakastavaa tyttöä Mikkelistä kirjoittaa lifestyleblogia, johon sisältyy mm. kavereita, harrastuksia ja valokuvaamista.
# Jenny & Matleena

keskiviikkona

Love - and everything is possible

Blogia kirjoittelee 16-vuotias tyttönen.
Kirjoitan niin vakavista ja oikeista asioista kuten huorittelu, mutta myös kaikista mieltä painavista asioista sekä ihan perus päiväpostauksia.
#Karita

sunnuntaina

Team James

15-vuotiaan heppatytön blogi, jonka aiheena puolivuotias pinto ori.
Blogi kertoo elämästämme, Jamesin koulutuksesta ja kaikesta meille tapahtuvasta, niin hyvästä, kuin huonostakin. 
Kuvia joka postauksessa. Olette enemmän kuin tervetulleita seuraamaan blogiani.
#jjonnaa

perjantaina

Peek into my life

23-vuotias kahden lapsen äiti kirjoittelee lähinnä lapsiperheen arjesta ja kaikesta siihen liittyvästä.
Tässä taistellaan myös masennusta vastaan, joten siitäkin tulee varmasti kirjoitettua.
#Jenina