»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

keskiviikkona

Polkuja pitkin

Kamera kolmantena jalkana.
Elämää unelmien toteuttamiseksi.
Pieniä asioita ihaillen.
Unohtamatta lukiota, seiväshyppyä ja ystäviä.
#Julia

Elly´s Way
Elly's Way on helsinkiläisen lukiolaistyttösen muoti- ja lifestylepainotteinen blogi, jossa esiintyy myös diy-projekteihin ja kosmetiikkaan liittyviä postauksia. Blogin pääpaino on suurissa ja laadukkaissa kuvissa, mutta panostan myös viihdyttävään tekstiin. 
#Elina

Em's Story

Olen Emilia 15v. Käyn yläasteen viimeistä luokkaa ja asun pääkaupunkiseudulla. Asukuvia on paljon, sekä myös arkipäivääjohon kuuluvat urheilu, koulu, kaverit, shoppailu ja kaikki muu tyttömäinen. Inspiraatiota asuihini saan classisista ja tyylikkäistä yhdistelmistä. Tervetuloa!
# Emilia Josefiina Adele

Hämärässä Huhtikuun

Tunteiden myllerryksessä elävä, Peter Pan -syndroomalla maustettu -92 syntynyt pieni keskostyttö kirjoittelee omaa satumailmaansa blogiavaruuteen.
#huhtikuu

Shitty days and anxious hours

Shitty days and anxious hours -blogin mielenvikainen nuori nainen kirjoittelee satunnaisesti vähän kaikesta. Pääpaino on kuitenkin hieman pirteämmillä asioilla, kuin blogin nimestä voisi päätellä!
# sofianna

tiistaina

d a m n h o o l e y

damnhooley.blogspot.fi
harmonista, runollista, euforista, infernaalista, lohdutonta, makaaberia, elämänjanoista, julmaa, empaattista, onnellista, hetkellistä, moraalitonta, onnetonta, sekavaa, traagista, unenomaista, melodramaattista elämää, juuri teille
#ELSALION

elsewhere

14-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Asustelee tällä hetkellä Kaliforniassa ennen, kuin palaa takaisin Tampereelle. Tykkää shoppailusta, urheilusta, hyvästä ruoasta, valokuvauksesta, matkustelusta ja kauneudenhoidosta. 
#Sara

lauantaina

NEVERMIND

Blogia kirjoittaa 12-vuotias, monen  mielestä ikäistään kypsempi ja rohkea tyttö, joka rakastaa unelmoimista, matkustelua, vapautta, valokuvaamista ja iloisia ihmisiä. Tekstiä kirjoitetaan rennolla otteella ja kuvat ovat hyvälaatuisia.
#kaisa

Try to walk in my shoes

Lifestyletyylinen blogi, jossa kaikkea maan ja taivaan välillä, pieniä paloja elämästäni. Yritän päivittää usein monien kuvien kera. Postausten aiheet ovat mitä sattuu, riippuen sen hetkisistä fiiliksistäni.
# Amanda

perjantaina

Ronja's

Parturi-kampaajaksi opiskelevan tytön lifestyle - ja tyyliblogi, joka sisältää paljon päivänasuja ja muita kuvia.
#Ronja

tiistaina

Tahtoisin olla minä
16-vuotias media-assistentiksi ensimmäistä vuotta opiskeleva tyttö pieneltä paikkakunnalta, pitää blogia puhtaasta halusta kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja mielipiteiden jakamiseen. Tällä hetkellä tavoitteena on saada yliote vaikeasta masennuksesta ja suoriutua koulusta kunnialla loppuun.
 Kirjoitan suorat mielipiteeni ja kerron ongelmistani avoimesti blogissa. Lisäksi blogi sisältää biletyskuvia sekä tekotaiteellisia kuvatuksia mistä milloinkin.
#Eeva

maanantaina

ainoasi

Aino ja kamera leikkivät maailmalla. Tämä leikki sopii kaikille, ja hiekkalaatikolla on vielä tilaa.
#aino

Ansquliini


ansquliini.blogspot.fi

21-vuotias tättähäärä alias Ansquliini kirjoittelee omalla tyylillään, omasta elämästään. Haaveena omakotitalo keskeltä ei mitään.
Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, tarkoituksena pitää meininki mahdollisimman rentona. Eniten kuitenki esillä viime aikoina ovat pyörineet eläimet, leivonta, häät ja sisustus, eli aika peruskauraa. :)
# Ansquliini

perjantaina

The Realm of Maria

therealmofmaria.blogspot.fi
22-vuotias naisen alku kirjoittaa ajatuksistaan ja elämän pienistä yksityiskohdista. Vahvasti mukana blogissa on avomies, lemmikit, materialismionnellisuus, sisustus- ja hiusjutut. Kirjoitan usein isoilla kuvilla höystettynä. Tervetuloa!
#Maria

torstaina

Sonja's

98-syntynyt tyttö Satakunnasta nimeltä Sonja. Kirjoittaa lifestyleblogia.
Tykkää valokuvaamisesta ja aina välillä käy kuvailemassa kavereittensa kanssa.
#Sonja

tiistaina

Crushingskyscraper


Täysi-ikäisen jätkän kirjoittelua elämästä: välillä aika flow-fiiliksellä, joskus jopa runoilua, höystettynä mielestäni hyvillä kappaleilla.
#Crushingskyscraper

lauantaina

Kuroi Diamond

Kuroi Diamond on 15-vuotiaan tytön lifestyleblogi, josta löytyy enimmäkseen juttua tavallisesta elämästä. Erikoisuutena tässä blogissa kerrotaan myös bloggaajan anime- ja mangaharrastuksesta, johon sisältyy myös cosplay. Toisinaan blogissa on myös juttua muodista ja vaateista, sekä ehkä tulevaisuudessa DIY-juttuja.
#KikiGabriella