»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

torstaina

Follow your own star

Tästä valokuvausblogista löytyy paljon kuvia hyvinkin erilaisista tilanteista. Kuvia näpsitään kaikkialta ja kaikesta. Myös tynkäkynnet ovat suuressa osassa tässä blogissa.
#Ronja

keskiviikkona

Beyond the Time

Blogi kertoo 16-vuotiaan, Kaakkois-Suomen koleista kolkoista kotoisin olevan lukiolaistyttösen päähänpistoista. Minkäänlaista rajaa en ole blogilleni laittanut, joten blogistani löytyy asiaan origamitaitteluohjeista kynsiin, muotiin ja kaikkeen mitä ikinä mahdankaan keksiä siltä väliltä.
#Jenni Maria

tiistaina

Little Princess Inside Me
Little Princess Inside Me - blogia kirjoittaa tänä vuonna 15- vuotta täyttävä Sipoolainen tyttö. Aiheina on poikaystävä, shoppailu, ystävät yms.
# Prinsessa Sara

sunnuntaina

walking in the air

15-vuotias naisenalku, joka tykkää syödä herkkuja, eikä ota paineita ihonsa hoidosta. Rakastaa sitä tunnetta, kun aamulla ei joudukaan nousemaan kello 6.30. Yrittää olla hyvä koulussa, vaikka oikeasti ei voisi vähempää kiinnostaa. Ajelee valkoisella Solifer Retrolla ympäriinsä unohtaen kaikki risteyssäännöt. Omistaa maailman parhaan perheen ja parhaat ystävät, parhaan kameran ja parhaat lemmikit, mutta ei maailman parasta ulkonäköä. Tälle tytölle jokainen lukija ja jokainen kommentti on tärkeä. Kuka hän on, sen saat selville vain lukemalla!
 #Lottahh

kristallista

Palasia 20-vuotiaan jyväskyläläisen suomen kielen opiskelijan elämästä, eli värikkäitä valokuvia, kirjavia kirjoituksia, ajelehtivia ajatuksia ja suussasulavia syötäviä.
# Krissu

lauantaina

Vanity Clouds

vanityclouds.blogspot.fi
Kirjoittajana toimii 19-vuotias rokkimimmi, jonka pään on vallanneet lävistykset, seeprakuosi ja auttamaton turhamaisuus. Kyseessä siis ulkonäkö- ja materiapainotteinen lifestyle-blogi barbeja ja poneja ihannoivalta "my way or highway" -ihmiseltä. Panostan kuvien ja tekstin laadukkuuteen. Sisältää paljon ostoksia, asuja, meikkijuttuja, "photoshootteja", videoita ja ajoittaisia pohdintoja.
# Noora Vanity

torstaina

iidaa20-vuotias graafisen alan opiskelija pitää blogia jossa esittelee valokuviaan, piirroksiaan ja normaalia elämäänsä. Hän pitää kauniista asioista, kulttuurista ja hänen sydäntään lähellä on tee, kirpputorit, tatuoinnit ja söpöt mekot. Blogissa pääsee tutustumaan myös kaupunkiseikkailuun, elokuviin ja hänen ystäviinsä. Luvassa on arvioita erilaisista ihastuttavista ja vihastuttavista elokuvista, levyistä ja kirjoista.
#Iida

tiistaina

Vivez votre vie

Olen 16-vuotias tyttö ja opiskelen ensimmäistä vuotta hotelli-, ravintola- ja catering-alaa. 
Rakastan kuvien ottamista ja musiikin kuuntelua, joten niitä blogissani esiintyy aika paljonkin.
# Sara

maanantaina

Coloration

15-vuotiaan tytön valokuvaus- ja lifestyleblogi.
Haaveammattina olisi valokuvaaja ja suuntana peruskoulun jälkeen lukio ja sitten opiskelemaan valokuvaajaksi.
# Siiri

lauantaina

Find beauty about everything


Olen 16-vuotias Hyvinkääläinen lukiolaistyttö. Kirjoitan lifestyle-tyylistä blogia ja intohimojani ovat shoppailu ja kosmetiikka (teen esimerkiksi itse geelikynsiä). Harrastan myös urheilua ja vietän aikaa ystävieni kanssa milloin missäkin. Matkustelen paljon.
#Marty

perjantaina

Ilmoitus: Uusia kasvoja esittelijöissä!

Toivottakaa tervetulleiksi Katja ja Leena, jotka toimivat tästä (tai oikeastaan jo eilisestä)
eteenpäin "Joko nappaa?":n blogiesittelijöinä ja jakavat kanssani tämän sivuston tuoman painolastin! Heidän apunsa tarkoittaa, että vaikka itselläni seuraavat 3-4 kuukautta tarkoittavat lähes 24/7 -pänttäämistä, sen ei pitäisi näkyä esittelyjen julkaisutahdissa - kaikkien blogiesittelyistä kiinnostuneiden kannattaa siis pysyä mukana!

Oikean sivun reunaan on ilmestynyt kohta "Henkilökunta", josta löytyy nyt oman pärstäni lisäksi kohdat myös meidän uusille vastuullisille.


Omalta osaltani suuri kiitos ja iloa urakkaan, Katja ja Leena! 

# Helmi

You´re the Reason I Smile


Positiivista asennetta ja elämäniloa täynnä oleva kohta puolin 15-vuotias tyttö Turusta kirjoittelee itselleen tärkeistä ja kiinnostavista asioista. Harrastan valokuvausta, joten blogi sisältää paljon kuvia. Kuvaamisen lisäksi elämäni on liikuntapainotteista ja tapahtumarikasta. Joku voisi sanoa, että elämäni on kuin vaaleanpunaista hattaraa. Blogista löytyy omia mielipidekirjoituksia, kuulumisia, kuvia, videoita ja paljon kaikkea muuta!
 # Saara Hannula

torstaina

Sandra Cristel

15-vuotias tyttö Etelä-Suomesta kirjoittelee lifestyleblogia.
Kerron harrastuksistani, kavereistani, viimeisimmistä ostoksista ja kaikesta itseäni kiinnostavasta.
# Sandra

keskiviikkona

Helli Pippasen blogi

Elämästä nauttiva 21-vuotias turkulainen avautuu mielipiteistään huumorin voimalla ja kuvaa asujaan. 
Matkustelen välillä, sisustan kotiani uudelleen ja napsin kivoja kuvia. Harrastan salilla käymistä ja jumppaamista tavoitteenani kesäkunto. Kirjoittelen siis toisinaan myös siitä!
# Helli Pippanen

tiistaina

Ynnä piirtää

Piirustuksia millon mistäkin.
# Ynnä

Ilmoitus: HAETAAN KEVÄTAPULAISTA!

Pääasiassa haen apulaista nyt lähestyvälle keväälle (/lopputalvelle, alkaen heti kuin mahdollista), mutta mikäli intoa riittää, saa sitä keväänkin jälkeen jäädä tänne kakkosmiehen(tai -naisen) rooliin.

Reilun puolen vuoden verran tätä olen yksin pyörittänyt ja nyt ollaan siinä pisteessä ettei oma aika kerta kaikkia riitä siihen 5-8 blogiesittelyä per viikko -tavoitteeseen.

Iällä, sukupuolella tai muilla sellaisilla ei ole väliä, MUTTA: 

Hakijan on oltava
...ehdottoman luotettava (mielellään ehkä oma blogi tai muu tapa todistaa, että on oikea ihminen eikä huijari)
...rehellinen ja kommunikointikykyinen
...aktiivinen ja oma-alotteinen (ei unohtele velvollisuuksia ja kun kiireitä on luvassa, tekee työt etukäteen)
...omaa etua tavoittelematon ja tasa-arvoisesti ihmisiin suhtautuva

Hakijan on osattava
...kirjoittaa (lähes) virheetöntä suomen kieltä
...käyttää Bloggeria
...tehdä kuvakollaaseja esim. Picasalla (tarvittaessa voin opettaa käyttämään)

Hakijalla on oltava
...blogger-tunnukset
...tietokone, jolla saa otettua printscreen-kuvia
...mahdollisesti jonkin verran visuaalista makua/tulkintakykyä (kollaasikuvien valitsemisessa & sommittelussa)
...ehkä hiukan liian paljon turhaa aikaa, tai vähintään tarpeeksi aikaa tehdä näitä blogiesittelyjä - älä hae, mikäli aikaa ei tule olemaan!


Apulaiseksi valittu henkilö saa halutessaan sivun oikeaan laitaan lyhyen esittelyn itsestään samaan tyyliin kuin tuo omani. Muuta palkkaa tästä ei sitten saakaan, kuin rutiininomaisen harrastuksen, hyvän mielen ja varmaan musta itelleen kaverin.

Mikäli nuo hakijakriteerit ainakin osapuilleen täyttyvät, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pienivarpunen(at)hotmail(piste)com, niin pian kuin vain pystyt.  
Vapaamuotoisuudella tarkoitan sitä, että kerrot jotain itsestäsi, taidoistasi ja valmiuksistasi tähän hommaan. Takarajaa ei käytännössä ole, mutta mitä pikemmin saan apulaisen, sitä nopeammin esittelytahti saadaan kuntoon. Valitsen yhden tai kaksi potentiaalisimmalta tuntuvaa henkilöä, mikäli hakijoiden määrästä on valinnanvaraksi asti. 
Email-osoitteen suluissa olevat kohdat muutettava @ ja . -merkeiksi.

Jos et itse koe olevasi valmis tehtävään mutta haluaisit jotenkin olla avuksi, ole kiltti ja levitä sanaa (esim. kopioimalla yllä olevan kuvan blogiisi) Yhden tai kahden apulaisen löytyminen tarkoittaisi sitä, etteivät omat kiireeni (mm. opiskelut, yo-kokeet ja yliopistohaut) vaikuttaisi erityisesti tämän sivuston blogiesittelyjen julkaisemisen tahtiin. Jos apulaisia ei löydy, kevättä mennään eteenpäin arviolta 0-3 esittelyä per viikko. On se abivuosi raskas.

ps. Viime viikko oli malliesimerkki liian vähästä ajasta keskittyä esittelyjen tekemiseen, kun ajan veivät opiskelu, liian monet päiväunet sekä monen päivän mittainen ulkoasunmuuttamisprojekti tuolla toisen blogin puolella. Pahoitteluni.

maanantaina

Blood Donation

16-vuotias kymppiluokkaa levottomana käyvä tyttö Oulusta/Haukiputaalta kirjottelee pääosaksi ulkonäköjutuista, normaaleista arkipäivistä ja viikonloppujen maailmanvalloituksista.
# Ynnä

torstaina

Jennas

19-vuotias välivuotta viettävä tyttö Turusta kirjoittelee vaatteista, shoppailusta, kengistä ja muusta mukavasta. Kaverit, tanssi, pikkuinen chihu-vauvani, matkustelu ja sisustaminen ovat myöskin usein blogissani näkyviä aiheita.
# Jenna

tiistaina

Little talks

19-vuotias liiketalouden opiskelija kirjoittelee elämänsä arjesta, villeistä viikonlopuista, avartavasta matkailusta, shoppaluista (useimmiten heräte-semmoisista), päivän asuista ja musiikista. Blogin aihepiiri ei suinkaan rajoitu vain edellä mainittuihin aiheisiin vaan juttua tulee laidasta laitaan yleensä kuvilla höystettynä.
# Mirre

sunnuntaina

Paradise circus

Kaunista, outoa, ihmeellistä, hassua.. luettavaa laidasta laitaan 17-vuotiaalta lukiolaiselta. Lukijat puhukoot puolestani:
"pakko aina kommentoida, mä niin tykkään sun blogista. ihanan erilainen ja pysäyttävä noiden muotiblogien seassa kohteessa"
"Oon stalkannu sua jo pitkään. Nyt aattelin, et I'm 100% sure, et sä oot paras ja liityin lukijaksesi."
"mitä tekstii, hei oot mahtava!"
"Sä oot maija loistava kirjottaa. Ihan oikeesti kylmänväreitä selkärangassani!"
"i just loved it!!! yksi parhaimpia tekstejäsi ikinä!"
"Ihana, niin kaihoinen. Osaat sanailla niin kauniisti!"
"Jotenkin pystyn samaistuun sun teksteihisi. tai oikeastaan tunnen aina jotain kummallista sisälläni näitä lukiessa. oot ihana <3"
"Ihan mielettömän kaunis teksti, pakko myöntää :) Kuvailet niin nätisti ja mieleen syntyy niin selvä kuva kaikesta, aaah! Kiitos tästä!"
"Sinulla on ihana tyyli kirjoittaa! tekstejäsi on niin kiva lukea. :)"
# Maija

perjantaina

Katya's

19-vuotias helsinkiläistyttö kirjoittaa lifestyletyylistä blogia pääaiheinaan muoti, taide ja DIY-projektit. Jalassa minulla on usein korkokengät ja kaulassa roikkuu kamera. Edellämainittujen lisäksi intohimoihini kuuluvat tanssi, lukeminen ja shoppailu.
# Katja

torstaina

Uuden vuoden uudistus

Hei kaikki näitä blogien esittelyjä seuraavat ja sellaista omasta blogistaan toivovat! 

Jatkossa esittelyihin saadaan mukaan myös uusi lisäelementti: screenshot blogin etusivusta. Tämä ei korvaa esittelykuvakollaasia vaan toimii pelkästään lisäosana, lukuunottamatta niitä tapauksia, jolloin esittelyyn ei tule ollenkaan kuvakollaasia.

Mikäli blogistaan esittelyn saanut bloggaaja haluaa joskus tulevaisuudessaan päivittää esittelyssään olevan screenshot-kuvan (esimerkiksi ulkoasun muuttumisen yhteydessä), voi asian hoitaa ottamalla itse bloginsa etusivusta screenshot-kuvan ja lähettämällä sen url-linkin kommenttina sivulle, johon blogin alkuperäinen esittely on tehty.

Vanhoihin esittelyihin screenshot-kuvat ilmestyvät sitä mukaa, kun niitä ehdin tekemään.
Tähän tyyliin.

Hyvää vuoden alkua!

ps. Saa toki kommentoida: onko uudistus mielestänne "jee" vai "buu"?

Palapelin palaset

Kohteliaiden englantilaisten keskellä asuvan 19-vuotiaan au pairin blogi. 
Päivittäistä päivitystä niin au pair ajan ylä- kuin alamäistäkin. Maailman paras hostperhe ja parhaimmat au pair -kaverit tekevät tästä ajasta todella kokemusrikasta! Kuvia löytyy joka postauksesta enemmän kuin tarpeeksi.
# Nahi

Step by Step

23-vuotias oululainen toimittaja bloggaa elämästään Pohjois-Suomessa. Arkea, juhlaa, kevyttä hömppää ja vakavampaakin pohdintaa. Leffa- ja musiikkivinkkejä, plussakokoista tyyliä, kokkailuja, liikuntaa. Mukana kuvioissa myös avomies, kaksi kissaa ja koira. Elämässä niitä tärkeimpiä asioita ovat usein ne pienet, onnelliset hetket.
# Tiina

tiistaina

Hevosvoimia ja pieniä unelmia

Hevosvoimia ja pieniä unelmia -blogia kirjoittelee autoasentajaksi opiskeleva raskaana oleva 21-vuotias nuori nainen. Hevosvoimia parissa eri muodossa, arkea ja elämää, unelmia ja toiveita. Leppoisia ja kevyitä tekstejä, mutta myös syvällisempiä pohdintoja.
# Heidi