»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

maanantaina

HAJ Photoblog

20-vuotias poika Lahdesta, blogissa kuviani tapahtumista, bileistä ja ihmisistä ympärilläni, välillä jopa minustakin. ;)
# Henri

sunnuntaina

Keep calm and follow us

Kaksi vantaalaistyttöä, amis ja lukiolainen, kirjoittavat omasta elämästään sekä pohdinnoistaan isojen kuvien kera.
# Johanna & Leila

lauantaina

my thoughts and dreams

18-vuotias torniolaistyttö kirjoittelee milloin mistäkin, eli kyseessä on siis aika lifestyletyylinen blogi.
# jessica

AMIGOS

Kaksi 14-vuotiasta tyttöä läheltä Oulua kirjottelevat yhteistä, vasta aloitettua blogia, joka on vasta alussa mutta johon yritetään kovasti panostaa, jotta blogi pyörähtäisi kunnolla käyntiin.
# Sara ja Julia

perjantaina

Music makes me high

15-vuotias oululainen lukiolaistyttö, jonka intohimona ovat liikkuvat kuvat eli videot ja musiikki,
sekä tietysti myös kaikki kauniit asiat.
# Heli

torstaina

The world behind the lens

Olen 16-vuotias tyttö Salosta ja pidän valokuvauspainoitteista lifestyleblogia. 
Blogissani puhun kaikesta maan ja taivaan väliltä, mitä milloinkin mieleeni tuleekaan.
# Jonna

keskiviikkona

Pullopostia kotiin

Suomen talvea pakoon rinkka selässä ystävällisten ihmisten keskelle? Yes please! 
Yksin reissaava seikkailijanalku toteutti viimein pitkäaikaisen unelman ja lentää liihotti Australiaan yhdeksäksi kuukaudeksi reissaamaan, työskentelemään ja tutustumaan maailman ystävällisimpiin ihmisiin!
# Elina

tiistaina

Olive flavored

20-vuotias tyttönen Oulusta, ammatiltaan valokuvaaja ja ensi keväänä myös puutarhuri. Purkaa täyttyviä kuva-arkistojaan ja kirjoittaa arjestaan, hurahtanut kynsien laittoon ja käsitöihin. Kärsimätön ilopilleri, joka vastailee mielellään kysymyksiin ja tekee toivepostauksista totta.
# Laura

maanantaina

DIY design

Sisustukseen ja DIY-projekteihin keskittyvä blogi, jossa projektien lisäksi löytyy inspiraatiokuvia ja omaa sisustusta.
Myös isoja ja hyvälaatusia valokuvia blogista löytyy, sillä harrastuksena pidän myös valokuvaamista.
# Bunny

sunnuntaina

Ilmoitus

Tämä blogien esittelijä lähteekin tästä jouluiselle lomamatkalla ja on poissa kylmän Suomen maankamaralta 23.-30.12., ja pitänee myös "omaa hermolomaa" vuoden vaihteen ajan. Tällä aikavälillä bloggerin pitäisi hoitaa hommat ja julkaista itsekseen etukäteen väkertämäni ja ajastamani esittelyt.

Ihanaa joulua ja uutta vuotta kaikille!

ps. Vähän lukuja: 6 kuukautta ja 22 päivää olemassa oloa, yli 125 000 sivukatselua, 150 julkaistua blogiesittelyä, 105 blogger-seuraajaa, 5 bloglovin-seuraajaa ja 5 blogilista-seuraajaa. Niin pitkälle en jaksa, että rupeisin miettimään, kuinka monta tuntia oon yksinäni näiden tekemiseen käyttänyt. Kevääksi pitäisi varmaan hommata joku pätevä apuri ainakin yo-kirjoitusten ajaksi, jottei tarvitsisi karsia kummastakaan.

ps.2. Jos joku miettii noita mainoksia, joita tänne rupesi vähän aikaa sitten putkahtelemaan, niin kyllä, joitain niitä klikkailemalla saatan hyvällä lykyllä tienata muutaman sentin. Ajattelin, että siitä voisi koitua tällaiselle persaukiselle nuorelle hiukan motivaation nostatusta pysyä aktiivisena tämän sivuston kanssa, kun muuten tuppaa käymään vähän puuduttavaksi.

MY WAY

16-vuotiaan lukiolaistytön valokuvapainotteinen blogi. Kuvat ja kirjoitukset on lähinnä omasta elämästäni, harrastuksistani ja kavereistani, sekä meikeistä, hiusjutuista ja ostoksista sun muista. :-) Höpöttelen fiiliksen mukaan, enkä väännä pakolla turhaa tekstiä - postailen omien aikataulujeni mukaan, joskus useammin, joskus harvemmin. Linkittelen myös paljon musiikkia ja myös videopostauksia on tulossa. Enjoy!
# nelli

lauantaina

brilliant life

Kaksi 16-vuotiasta tyttöä kirjoittavat yhdessä lifestyleblogia. Postauksia tulee melko tiuhaan tahtiin 
ja niitä täydentävät monet kuvat!
# kaisa & nekku

perjantaina

Vimmu

Läpeensä hellyyttävä omituinen höpöttäjä. Toisinaan täysi vittupää. Se, joka tahtoo tehdä kaikki muut iloisiksi ja levittää onnellisuutta ympärilleen niinkuin mehiläiset siitepölyä. Maaliroiskeet paidanreunalla eivät haittaa ja kuluneet kengät kertovat elämästä. Sataneljäkymmentäyhdeksän senttiä ja kengänkoko kolmekymmentäviisi. Ei osaa laulaa eikä jaksa edes yrittää. Oman elämänsä epäonnistunut perfektionisti. Itseironinen, mutta herkästi loukkaantuva tuittupää. Skeptinen ja pessimistinen realisti, jonka iloisuutta ja optimistisuutta ihmiset sanovat ihailevansa. Ottakaa nyt minusta selvää?
# Vimmu

torstaina

My Secret Life

Lukion juuri aloittanut espoolaistyttö kirjoittelee elämästään, koulunkäynnistään, ystävistään, harrastuksistaan,ja kaikesta mitä mieleen tulee! Kirjoittelen blogia itseäni varten joten postailen melko tiheään tahtiin. Vanhempana voin sitten lueskella omaa blogiani ja muistella menneitä. Valokuvaus on mielestäni hauskaa ja siksi kuviakin on blogissa paljon. Toivottavasti löydätte blogistani uutta luettavaa !
# ooniiis

keskiviikkona

Karde's diary

20-vuotias neljättä vuotta opiskeleva nuori nainen satakunnasta, kertoo elämästään ja pohtii ajankohtaisia asioita.
# Kati

tiistaina

Confused.

16-vuotias tamperelainen muusikonalku jakaa ajatuksiaan, omia covereita,
sekä paljon kuvia. Minua kuvaavat hyvin sanat outo, temperamenttinen,
 erilainen ja huumorintajuinen.
# jenny

perjantaina

BreakAge

Punatukkaisen 16-vuotiaan tyttösen valokuvauspainotteinen lifestyleblogi. Käyn lukiota, valokuvaan, käyn salilla, hengailen kavereiden kanssa, kuuntelen musiikkia, shoppailen ja joskus myös tuunailen vaatteita. Oon tyyliltäni vähän rockahtava, usein myös aika tämmöne vaihteleva. Postailen silloin kuin tekstiä ja kuvaa ottaa irrotakseen, yleensä siis vähintään kaksi kertaa viikossa.
# marpsu

keskiviikkona

Hevoselämää

13-vuotiaan esteratsastuksesta kiinnostuneen tytön sekä 10-vuotiaan poniruunan blogi.
Pyrin päivittelemään blogia melkein joka päivä kuvien, videoiden sekä hyvien ja mielenkiintoisten tekstien kera!
Koitan myös tehdä erikois- ja videopostauksia mahdollisimman paljon.
# -vepsu-

Sofia Nina Helena

Valokuvia 19-vuotiaan tamperelaisen tytön elämästä
# Sofia

tiistaina

Unknown to me

16-vuotias joensuulainen liiketaloutta opistekeleva tyttö kirjottelee elämästään. Blogissa esittelen enimmäkseen kuvailuja, treenejä, hankintoja ja kaikkea mitä mieleen tulee. Tällä hetkellä sydäntä lähellä ovat shoppailu, urheilu, musiikki, poikaystävä, kaverit, valokuvaaminen ja leipominen.
# ccarita

maanantaina

seven days a week

14-vuotiaan tytön kuviin painottuva lifestyleblogi, jonka postauksia ei kannata ottaa liian vakavasti.
Postauksia ainakin kahdesti viikossa, joskus jopa parikin kerrallaan.
# Anzku

sunnuntaina

Sonic Wave

18-vuotias keskisuomalainen lukiolaistyttö kertoilee itsestään, koulunkäynnistään, vapaa-ajan tekemisistään, hankinnoistaan, tulevista tapahtumista ja kaikesta mitä ikinä sattuukaan keksimään. Pyrin panostamaan hyvien kuvien lisäksi myös tekstiin. Päivittelen blogiani silloin kun siltä tuntuu, jotta homma toimii eikä mene pakkopullaksi. :)
# Sanni

lauantaina

Dancing on Roses

13-vee tyttö kirjottaa elämästään ja kaikenlaisesta tanssista shoppailuun. 
Postailen elämästäni, kavereistani, asuistani ja kaikesta mitä keksin tai pyydetään. Blogissa keskeisessä osassa on kauniit kuvat, joten teksti ei välttämättä aina ole runsasta.
# Annamari

perjantaina

Nina Laine

Olen 17-vuotias suomenruotsalainen helsinkiläistyttö. Lisäilen blogiini asukuviani ja kirjoittelen 
arkielämästäni, sekä kaikenlaisesta muusta mitä ikinä mieleen tuleekaan.
# Nina

Take a moment of my life

17-vuotiaan lahtelaisen lukiolaistytön elämänjanoinen lifestyleblogi, jossa päivät värittyvät kauneuden, muodin, unelmien, liikunnan, hyvinvoinnin ja opiskelun parissa. Blogissa käy myös ilmi, kuinka hukassa ihminen voi olla aikuistumisensa kanssa ja välillähän siinä käy niin, että metsään mennään kolisten. Yritän raapustella tekstejä pilke silmäkulmassa rennolla otteella, mutta kuitenkin asiaa. Myös lukijoiden mielipiteitä ja toiveita tekstien suhteen otetaan huomioon. Klikkaa itsesi sisään! :)
# Salla

tiistaina

Sugary Tears

Tämä 21-vuotias hullujenhuoneella seikkaillut naikkonen tietää, että elämää on mutalammessa räpiköimisenkin jälkeen. Taiteellinen sielu, vähän hankala ämmä, romantikko, tunneherkkä. Kirjoittelen blogissani arkipäivästäni, mielipiteistäni, sekä välillä kerron myös ajoista, jolloin olin psykiatrisella osastolla. Valkoisenpaimenkoiran omistaja, materialisti, sekä ikuisen tunteiden vuoristoradan kyydissä istuva asiakas.
# Tanyah

A Swiss Jossu

Parikymppinen nuori naisen alku, joka kyllästyi omaan kotikaupunkiinsa ja halusi vaihtelua. 
Toisin sanoen halusi pitää välivuotta tietyistä ihmisistä, lumesta sekä koulusta. Päätti lähteä etsimään itseään vähän kauemmaksi, Sveitsiin ja löysikin kohta itsensä Au paurina 10-vuotiaalle pojalle.
Jäljellä on 9 kuukautta, jonka jälkeen kaikkien mutkien, matkojen, seikkailujen ja ongelmien kautta päätän lähteä kotia oman avomiehen luokse. Vaikka sydän ei vieläkään tiedä, missä koti on.
# Johanna