»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

perjantaina

Under a Starry

Kaksi 16-vuotiasta lukiolaista kirjoittelee monipuolista lifestyleblogia. Kiinnostustenkohteita ovat harrastukset (pesäpallo, lumilautailu, ratsastus, kitara), shoppailu, muoti, kauneus, valokuvaus, musiikki sekä matkustaminen, vaikka kumpikin meistä reissailee todella harvoin.
# Vuokko & Sinja

torstaina

Clouds come down

15 vuotta täyttävä tyttö jakaa pieniä palasia elämästään kuvien kautta blogissaan. Elämään kuuluvat kaverit, musiikki, kamera, valokuvat, koulu, hevoset sekä kaikenlainen turhuus!
My blog is also written in english.
# JONNA

keskiviikkona

Sanahäkki

Nuoren tytön ajatuksia novelleina ja runoina.
# veera

lihaliemi

Parikymppisen helsinkiläisen päiväkirjamainen blogi. Tämän kategorioiminen on hankalaa, tekstit ovat nihkeää itseäni koskevaa yksinpuhelua itseotetuilla valokuvilla höystettynä. Blogi on pysynyt pari vuotta pystyssä ilman yhtäkään mainostelua, jotenkin se on silti saanut lukijoitakin! Olen töissä sairaalassa, lesbo, taantunut ja pelaan mielelläni lautapelejä. Tiedän etten ole hauska.
# 0utonauha

maanantaina

You're Young Until You're Not

Tyttö, joka rakastaa musiikkia, kynsilakkoja, kynttilöitä, kirjoittamista, tuunailua, neulomista, teetä,
kaunista taivasta, kirjoja ja vähän kaikenlaista muutakin.
# Supernova

sunnuntaina

Taskuvarkaani

"Elämää hillerin tassun alla.."
Kahden hullunkurisen ja aivan mahtavan frettitytön elämää ja kommelluksia lähietäisyydeltä seurattuna. Kirjoittajana toimii täysi-ikäinen nuori naispuolinen taiteilijanalku ja fretinomistaja Helsingistä. Frettiperhe tulee kasvamaan uusilla, mitä ihastuttavimmilla jäsenillä aina keväisin. Blogin kirjoittaja on omistanut puolet elämästään freteille ja lajikohtaisen tiedon hankkimiseen ja oppimiseen, jos siis haluat tietää freteistä aivan mitä tahansa, kysy rohkeasti! Blogista löytyy kuulumisten ja näätien tempausten lisäksi hyödyllistä faktatietoa freteistä.
# Syanidi

lauantaina

the photos on my wall

Tunteita, musiikkia, valokuvia, runoja(ni), ihmisiä, iloa, surua ja ehkä pieni raapaisu pinnallisuutta.
# Janina

perjantaina

Midnight City

Kerron blogissani kaukosuhteestani intialaiseen poikaystävääni, jonka kanssa olen ollut yhdessä 2 ½ vuotta, sekä muutenkin omasta elämäntyylistäni. Rakastan muotia, vaatteita, valokuvaamista, leipomista ja matkustelua. Jos mielenkiintosi heräsi, käy ihmeessä tsekkaamassa! (:
# Milla

keskiviikkona

Joutsenpäiväkirjat

Olen 15-vuotias syrjäkylän tyttö, kirjoitan paljon tunteista ja ajatuksista, riippuen päivästä missä tunnelmissa. Joskus surullista, joskus iloista, joskus ikäväntäyteistä. Blogista löytyy tekstin lisäksi myös piirustuksiani ja valokuviani. Esillä on paljn myös isosiskoni kuolema ja sen käsitteleminen eri tavoin: milloin kirjoittaen, piirtäen tai musiikkia kuunnellen.
# Maria

tiistaina

Lokakuutamo

17 kesää elämää katsellut maanläheinen espoolaistyttö valokuvaa ja kirjoittaa päiviensä mieleenpainuvimmista hetkistä. Tarkoituksena on olla mahdollisimman positiivinen ja löytää elämästä paljon hyvää, mutta inhimillisyyden vuoksi myös huonoja päiviä löytyy.
# Iida

maanantaina

Girls just want to have fun

Erilaisia hetkiä, tunteita, harrastuksia, vaatteita, kavereita ja kuvia kolmen 15-vuotiaan
pikkukaupungin tyttösen elämästä.
# tiitu, pinja & kiia

sunnuntaina

Niin kauan kuin hengitän

Niin kauan kuin hengitän on 18-vuotiaan runoilijasielun taideblogi, joka sisältää erilaisia runoja omasta elämästä ja sen ulkopuolelta, oivaltavia inspiraatiopätkiä, novelleja sekä valokuvailuja vuosien varrelta aiheesta kuin aiheesta.
Lilja

lauantaina

Kohta on jo aamu

Kohta on jo aamu kuvaa 18-vuotiaan lukiolaistytön elämää poikaystävän ja kaverien seurassa sekä esittelee päivän asuja, shoppailulöytöjä, herkullisimpia kokkailuja, mitä mielikuvituksellisimpia valokuvailuja, uusimpia musalöytöjä tuntemattomien ja tunnettujen artistien joukosta. 
Tulevaisuus on täynnä haasteita ja lukion jälkeen tämän runoilijasieluisen keijukaistytön olisi tarkoitus mennä armeijan palvelukseen. Blogista löytyy siis kaikille jotakin selkeiden kuvien, persoonallisten tekstien ja monipuolisten postausaiheiden ansiosta.
# Lilja

perjantaina

helyes

Pian 25-vuotias nainen kirjoittelee elämästään, johon kuuluvat tiiviisti kaksi koiraa, kissa, mies ja
kaikenlaiset käsityöt ruoanlaittoa unohtamatta.
# helyes

torstaina

Handmade by helyes

Olen tehnyt harrastusmuotoisesti koruja vuodesta 2010. Korublogissani Handmade by helyes esittelen valmiita koruja, otan osaa haasteisiin ja päivittelen muutenkin kuulumisia korurintamalta.
# helyes (Heidi Y.)

keskiviikkona

matildanna's

17-vuotias tyttö länsirannikon suunnalta höpöttelee elämästään! Törmäät blogissani postauksiin leipomista vaatteisiin, ne ovat intohimoni. Kirpparisaaliit, vaatteet, omat reseptikehitelmät sekä DIY-projektit tyhmällä huumorillani sävytettynä, ne on blogini pääosassa.
Höpöttelyjäni ei aina kannata ottaa turhan vakavasti, sillä ainakaan tämä postailija ei itseään niin vakavasti jaksa ottaa!
# matildanna

tiistaina

nelli kenttä

16-vuotias juuri kotoaan pois muuttanut ikuinen pohdiskelija harrastuksinaan valokuvaaminen, hiustenvärjäys, maalaaminen ja ihmisten provosoiminen. Inhoaa pinkkiä väriä, mutta omistaa pinkit hiukset. Käy Helsingin kuvataidelukiota, asuu parhaan kaverinsa kanssa, rakastaa hyvältä tuoksuvaa kosmetiikkaa ja kissoja. Enemmän tai vähemmän lifestyle-&valokuvausmeininkejä.
# nelli

maanantaina

on the end of comfort zone

Lifestyleblogi, jota kirjoittaa 17-vuotias tyttö fiiliksen mukaan. Asuu Vaasassa, haaveilee Vanseista ja taistelee "köyhä opiskelija" -stereotypiaa vastaan ostelemalla vaatteita ja itkemällä myöhemmin, kun ei ole rahaa. Vastapainoksi on paljon kirpparijuttuja ja välillä randomvalitusta elämästä. Juhliminen on myös ihan fine.
# Essi

sunnuntaina

Ruokasotaa!


ruokasotaa.blogspot.com

16-vuotiaan kokki-leipuri-kondiittoriksi opiskelevan tamperelaisen tytön ruokablogi, johon sisältyy ruokaohjeiden lisäksi kaikkea muutakin, kuten esimerkiksi esittelyjä tapahtumista ja kahviloista sun muista. Jokaisessa postauksessa on hyvälaatuisia, itseotettuja postaukseen ja blogiin liittyviä kuvia.
# Veera

lauantaina

Just the way your mind makes it to be, Living my life with stories

Blogia kirjoittaa 17-vuotias unelmoija, joka haluaa oppia kirjoittamaan, muistamaan ja rakastamaan elämää.
Blogi sisältää kaikkea sitä, mitä mieleni silloin keksiikään, kun päätän avata tietokoneen ja kirjoittaa.
Valokuvailen myös sitä sun tätä ja kaikki sisältö kumpuaa suoraan väärinpäin kääntyneestä mielestäni.
# Rosie

perjantaina

Robinfanittaja

Faniblogi turkulaiselle nappisilmälle, Robinille. Yritän pelkkien uutisten sijaan bloggailla vähän eri
tavalla (toki niitä pelkkiä uutisiakin on) - näkemiseksi jää, miten onnistuu.
# Allu

torstaina

Life of Milja

17-vuotias ammattistartilla opiskeleva espoolaistyttö, joka kirjottelee arkipäivistään ja muutenkin elämästään, joka sisältää välillä myös vähän hömppäjuttuja.
# Milja

keskiviikkona

Take what you can

Olen lukion penkkiin jämähtänyt neito, jolla on videokuvaus-&valokuvaus-&random-aiheinen blogi. 
Rakastan matkustamista ja haaveilen Aalto-yliopiston elokuvauslinjasta sekä välivuodesta Balilla. 
Taide on kova sana.
# katkarapusalaatti

tiistaina

Lidled In

Lidled In on helsinkiläisen opiskelijan pitämä blogi, 
jossa arvostellaan kinnostavimpia Lidl-tuotteita rehellisesti ja rakkaudella.
# Saku

maanantaina

Memento Mori

16-vuotias amiksessa opiskeleva tyttö Tampereelta kirjoittelee muodista (pääosin omasta tyylistään)
sekä esittelee nappaamiaan valokuvia. Postauksissa on usein mukana myös musiikkia. 
Jos kiinnostaa hieman erialaisempi tyyli ja blogi, kannattaa kurkata!
# Veera

lauantaina

Annalle tuli mieleen

Kyynisesti ja humoristisesti maailmanmenoon suhtautuva naisihminen avautuu ajatuksistaan paitsi tekstin, myös liikkuvan kuvan muodossa. Erityisen lähellä sydäntä ovat leffat, muoti, musiikki, teemabileet, matkustelu ja tatuoinnit.
# annabanna