»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

tiistaina

Ilmoitus

Blogien esittelijä on opintomatkalla Liettuassa 31.10. - 2.11., joten esittelyt jatkuvat viikonlopun puolella.

Fuck You

1995 syntynyt taivaanrannanmaalari, jonka ajatukset eivät aina ole niitä hienoimpia. Blogissani julkaisen ajatuksiani ja ideoitani. Blogin nimestä huolimatta pyrin olemaan iloinen ja yritän välittää sen myös blogiini - toisaalta blogi kertoo elämästäni, eikä se aina vain yksinkertaisesti ole aurinkoista.
# Liisa

sunnuntaina

pieces of diamonds

Vuonna 1998 syntyneen tytön lifestyleblogi, joka painottuu pääasiassa kuviin. Postauksia tulee vähintään kerran viikossa.
# Emma

lauantaina

HELLO THAILAND

17-vuotiaan tytön vaihtariblogi Thaimaasta. Kuulumisia ja paljon kuvia tuhansien hymyjen maasta. Thaikkuhommeleiden lisäksi pälätän blogissani sillon tällön urheilusta, ja muutamia asukuviakin saattaa eksyä joukkoon.
# Vaula

Shellfishness

Yleissivistävän laitoksen uhriksi joutunut nuori kyynikko höpöttää omastaan ja muiden elämästä, sekä suuresta jännittävästä maailmasta, jonne allekirjoittanut toivoo joskus lähtevänsä. Paljon kuvia, paljon tekstiä, vähän asiaa.
# hknbloo

perjantaina

Oonan monta elämää

Diagnooseista, häiriöistä ja itsetuhoisuudesta. Rakkaudesta, itsenäisyydestä mutta myös yksinäisyydestä. 
Mielipiteistä, ajatuksista, avoimmuudesta sekä häpeämättömyydestä. Mustasta kahvista, tupakasta ja alkoholista. 
Kuningaspytonista ja avomiehestä. Ulkonäöstä, piirtämisestä ja sisustamisesta. 
Kaverittomuudesta, henkisestä-, sekä fyysisestä pahoin- ja hyvinvoinnista. Iloista ja suruista, hyvästä ja pahasta. 
Mutta ennen kaikkea toivosta parempaan elämään.
# Oona

torstaina

Take me to neverland

Blogia kirjoittelee pian 17-vuotias elämää rakastava parturi-kampaajaopiskelija, joka haaveilee mahdollisten ja mahdottomien unelmiensa toteuttamisesta. Sydäntä lähellä ovat valokuvaus, ystävät, opiskelijaboksi, kokkailu, kaikenlainen hiustenlaitto sekä ihan vaan elämä ylipäätänsäkin.
# jenny

keskiviikkona

Kettu Muuttuu

19-vuotias, kroppaansa kyllästynyt nuori nainen aikoo kerrankin ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä töitä unelmakropan saavuttamiseksi! Tavoitteena saada lihaksia esille ja rasvaprosenttia pienemmäksi, muuttaa ruokavalio terveellisemmäksi ja lisätä liikunnasta saatua iloa - loppuelämäksi.
# Kettu

tiistaina

Slip of the Tongue

16-vuotias tuppukylässä asuva lukiolainen, joka kirjoittelee lähinnä omasta elämästään ja rakastaa muun muassa metallimusiikkia, ystäviään, kirjoittamista ja kaikkia pieniä kivoja juttuja. Blogissa vastaasi tulee myös mielipiteitä ja jonkinlaista pohdintaa, kuvien ja musiikin kera.
# Hanna

Norsunluusydän

Norsunluusydän on moniaiheinen lifestyleblogi, joka ei kuitenkaan koostu orjallisesti jokapäiväisistä päivän asuista tai kampausvinkkivideoista. Kirjoituksen aiheet koostuvat kaikesta elämääni liittyvästä. 
Tällä hetkellä pinnalla ovat esimerkiksi koulun kautta valokuvaus, ensi syksynä vietettävät häät, runojen ja muiden tuotosteni jakaminen, musiikki, vaatteet sekä muut kauneusjutut. Tervetuloa!
# Pinja

lauantaina

smiling allowed

smiling allowed -blogia kirjoittelee yläasteikäinen valokuvauksesta kiinnostunut tyttö kaupungista nimeltä Kouvola. Blogi keskittyy siis pääasiassa valokuviin, mutta niiden kera nähdään myös aina pieni pätkä tekstiä ja välillä musiikkia.
# juulia

perjantaina

Kokeile Mua

20-vuotias avovaimo kirjoittelee elämästään anonyymisti! Kirjoitan rehellisesti, eikä mulla ole tarvetta kaunistella asioita. Aiheina mm. parisuhde, liikunta, työt ja kodin leikkiminen. Blogini on tekstipainotteinen, joten kuvia ei juurikaan ole.
# scattered

torstaina

exceed your limits

15-vuotiaan tytön kuvapainoitteinen lifestyleblogi - kuulostipa se kuinka "ennalta-arvattavalta" tahansa. 
Rakastan valokuvaamista ja kameraani, matkustelua, ystäviä, perhettä, koiraani ja vaikka mitä muuta, mutta vähintään näistä edellä mainituista asioista tulen blogissani kertoneeksi.
# Anni

keskiviikkona

finger{p}rints

Ihan kohta täysi-ikäsen taiteilijaihmisen blogi. Kirjoittaja on lukion ohella matkalla kohti unelmiaan, niin suurempia kuin pienempiä! Blogi sisältää taidetta, matkailua, naurua ja kahvihetkiä. Joskus kärkkäistäkin mielipiteistä ei saa suuttua ja sekaviakin selityksiä löytyy. Enjoy!
# jenni

tiistaina

football around me

Penkkiurheilevan tytön blogi, jossa pyrin kertomaan monipuolisesti rakastamastani lajista, jalkapallosta.
# kkinnass

maanantaina

a girl from nowhere

18-vuotiaan lukiota käyvän naisen alun lifestyle/tyyli/valokuvausblogi. 
Postaan aina kun ehdin, pidän blogia vain itseni takia. Pääsisältö painottuu suuriin ja hyvänlaatuisiin kuviin.
# Sara (instagram: ruusukerotta)

sunnuntaina

Noraea

Psykiatrin urasta haaveilevan 17-vuotiaan lukiolaisen blogi, jonka sisältö painottuu oman tyylin kehittämiseen. "Tavallisten" tyylipostausten lisäksi seasta löytyy myös DIY- ja inspiraatiopostauksia. Itse bloggaajalta saa myös apua valokuvaamisessa, kuvien muokkaamisessa, HTML-koodeissa ja muissa näiden tapaisissa asioissa aina kun tarve vaatii.
# Nora

lauantaina

OFF THE WALLS

Blogi seuraa miesten vessojen seinien töherrys- ja keskustelukulttuuria. 
Sisältää kaikkea politiikan ja roisin pissakakkahuumorin väliltä.
# Late

ESITTELIJÄN HUOMAUTUS: 
Paino sanalla roisin huumorin sivusto, ei kaikkein herkimmille. Esittelykollaasin kuvat on valittu sieltä vähemmän roisista päästä.

perjantaina

In just two days tomorrow will be yesterday

Blogissa kaksi 96-vuonna syntynyttä tyttöä kertoo elämistään omilla tavoillaan. Suurin osa postauksista kertoo päivän/viikon kuulumisista, mutta myös erikoispostauksia löytyy. Blogia kirjoitetaan positiivisella mielellä, ja postauksissa esiintyy paljon kuvia sekä vaihtelevasti tekstiä. Suurin osa kuvista otetaan aloittelijan järjestelmäkameralla.
# miraminna

torstaina

Kätke raivosi nauruun

Kätke raivosi nauruun -blogia kirjoittaa 21-vuotias tyttö, joka elelee pienessä merenrantakaupungissa Lounais-Suomessa. Blogi keskittyy pääasiassa valokuviin, jotka käsittelevät elämääni, luontoa ja hätkähdyttäviä asioita. Kuvia täydentämässä ovat lyhyehköt tekstit ja musiikki.
# Pia

Ilmoitus

Olen poissa (opintomatkalla Kiinassa) 4.-10.10., joten en pääse tekemään blogiesittelyjä tällä aikavälillä. 

Kyseisestä matkasta kertova blogi löytyy alla olevan kuvan linkistä, mikäli kiinnostusta löytyy. Kyseessä on opintopäiväkirjamainen projektiblogi, jota kirjoittavat niin ryhmän oppilaat kuin opettajat (pienellä viiveellä tosin, sillä Kiinassa Google on yleisesti ottaen estetty, kuten tätä myötä myös blogger). Kyseinen opintomatka on osa lukiomme yhteiskuntaopin Kiina-kurssia, johon kuului myös Kiinan kielen alkeiden opettelu.


Mutta muilta osin ensi viikon paluuseeni asti näkemiin!

maanantaina

Enemmän kuin uniikki

Enemmän kuin uniikki -niminen blogini kertoo luonteestani enemmän kuin tuhat sanaa. 
Olen  omaperäinen 14-vuotias bloggaaja-aloittelija, blogini ulkoasu on vielä hieman kesken mutta teksti alkaa lähennellä oikeaa. Blogini tietää raikasta tuulahdusta monipuolisia valokuvia, leffa-arvosteluja sekä muita hauskoja asioita. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan pientä, vaatimatonta blogiani!
# Pauliina