»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

sunnuntaina

rocking around the clock

Olen se tavallinen 18-vuotias tyttö, joka lukiosta valmistumisen jälkeen jäi ilman jatko-opintopaikkaa. Vielä toistaiseksi pidän majaani Vaasassa ja työskentelen pikaruokaketjussa, mikäs sen tavallisempaa? 
Blogissani nähdään arkeni iloja, suruja sekä jotain siltä väliltä, ja yhdistän myös rakkaan harrastukseni, valokuvaamisen, isoksi osaksi blogini kokonaisuutta. Lisäksi kintereilläni roikkuu (välillä vähän liiankin) iloisesti vuoden ikäinen labradorinnoutaja. :)
# Heini

Heini Elisa Pauliina

Olen pisamapäinen tyttö pienestä tuppukylästä nimeltä Jämsä. Kirjottelen itselleni tärkeistä asioista, kuten musiikista, jääkiekosta, kavereista ynnä muusta villistä elämänmenosta. Rakastan valokuvausta ja mukana matkassa roikkuu Nikon D3100. Pari kertaa viikossa käyn seurassa pompottelemassa koripalloa koulun, kavereitten, valokuvauksen, perheen, lukemisen sun muun ohella. :)
# Heini

torstaina

I'm Pandora. I'm useless.

Rakastan syksyä. Villapaitoja, pipoja ja ekoja pakkasia. Sitä ku saan juosta kotiin vesisateessa, vaihtaa lämpimät vaatteet päällee ja sytyttää kynttilät teetä siemaillessa.
Miksi kerron tälläistä? Koska ketään ei kiinnosta kuulla kuinka vanha olen ja missä asun, kun vuodet vierivät ja asuinpaikat muuttuvat joka tapauksessa. Jos kuitenkin haluat tietää ja sinua kiinnostaa lukea hieman persoonallisempaa tekstiä höystettynä milloin minkäkin laatusilla kuvilla, käy tsekkaamassa.
# Hetu

Mary

Parikymppinen nainen Etelä-Suomesta kirjoittelee elämästään ja mielenkiinnon kohteistaan. 
Blogissa eniten esillä ovat vaatteet, kauneus, juhliminen, liikunta ja ruoka. :)
# Mary

you know my name, not my story.

14-vuotias pirteä tyttö Hämeenlinnasta kirjoittelee elämästään. Blogista löytyy juttua vaatteisiin ja ulkonäköön liittyvistä asioistahin sekä omiin ajatuksiini ja tekemisiini liittyvää juttua, sekä pyrkimys hyviin kuviin ja siistiin ulkoasuun.
# milla

tiistaina

It's hard to be a diamond

Valokuvaajaksi pyrkivä tyttönen Helsingistä kirjoittelee kaikkea elämästään, mielipiteistään, oudoista ajatuksistaan ja muusta sellaisesta. Lisäilen myös paljon kuvia matkan varrelta! Hieman erilaiseksi kehuttu/haukuttu blogi.
# Jassu

maanantaina

Äiti oon elossa.

19-vuotiaan matkailijan blogi Madridista, Espanjasta. Blogin alkupuolella kuvailua elämästä Luxembourgista, mutta suurimman osan ajasta tulen viettämään Madridissa. Sisältää seikkailujen jakamista, ihmissuhteiden päivittelyä sekä varman kulttuurishokin! 
Pinnallisuudet ja lifestylekerronnat eivät mahdu elämääni mukaan, vaan pyrin antamaan mahdollisimman aidon kuvan unelmien toteuttamisesta maailmalla. :) Tervetuloa mukaan matkaan!
# Linda

sunnuntaina

Filled with visions

Paljon höpinää ja sitäkin enemmän valokuvia. Kaikki valokuvat ovat pääosin itse kuvaamiani, mutta välillä joukkoon eksyy netistä bongattuja yksilöitä. Puhetta niin urheilusta, lifestylestä, matkailusta kuin syvällisemmistäkin aiheista. Sekä paaaaljon musalinkkejä!
# Johanna

perjantaina

annadele

1997 syntyneen rovaniemeläistytön valokuvauspainotteinen lifestyleblogi. Tekstiä tulee siitä, mitä päähän putkahtaakaan ja siitä, mikä on itselle tärkeää.
# annadele

Unicorn ate my sock

Kahden 14-vuotiaan tytön kuvapainotteinen lifestyleblogi. Löytyy paljon kuvia, yleistä hömpötystä, videoita ja musiikkia, sekä juttua urheilusta, kavereista, meidän kiinnostuksista ja matkustamisesta. Postataan useasti viikossa ja myös erikoispostauksia tulee aina välillä.
# Ninni & Veera

keskiviikkona

Keep your hands in the air

16-vuotias vantaalainen lukiolaistyttö kirjoittelee valokuvapainotteista lifestyleblogia. Juttua löytyy laidasta laitaan. Yleensä postaukset kertovat normaaleiden päivien kulusta, mutta välillä sekaan mahtuu myös lukijoiden toiveita ja syvällisempiä pohdiskelutekstejä.
# Pauliina

sunnuntaina

Ilmoitus

Tänne tulee nyt parin kolmen päivän hiljaiselo, sillä näiden esittelijöiden tekijän (minun) täytyy hetkeksi aikaa keskittyä sata prosenttisesti ylioppilaskirjoituksiin.

Jos joku muu sen sijaan kärsii tylsyydestä ja kaipaa jotain pientä tekemistä, niin saa kantaa kortensa kekoon ja vaikkapa hiukan mainostaa tätä sivustoa. Tällä hetkellä ei pahemmin tuota esittelyjonoa ole, vaikka mielelläni julkaisisin näitä tahdilla yksi tai kaksi esittelyä per päivä. Luettavaa etsiville enemmän esiteltäviä blogeja tarkoittaa parempaa mahdollisuutta hyviin tärppeihin, ja lukijoita etsiville enempi näkyvyys tietää enemmän uteliaita silmiä. Ja jos joku sattuukin kunnostautumaan tuossa mainostamisessa tms. oikein kunnolla, niin saa kyllä kymmenen pistettä ja papukaijamerkin (kirjaimellisesti, haha)!

Palailen tuossa ensi viikon puolivälin jälkeen, siihen asti heihei!

Enjoy the moment

Elämään rakastunut 17-vuotias lukiolainen purkaa inspiraatioitaan ja hyvää oloaan blogiin tekstin ja kuvien muodossa. Hyvän fiiliksen jakaminen ja ihmisten piristäminen on parasta. Myös erikoispostaukset, DIY-jutut sekä uusien asioiden kokeileminen ovat blogin keskeisiä aiheita, mutta mukaan mahtuu myös liikuntaa, musiikkia, matkustamista ja pinnallisuuksia. 
# iina

perjantaina

Emme me pimeää pelkää

18-vuotias abiturientti pikkukaupungista kirjoittaa lifestyletyylistä blogia. Tatuoinnit, lävistykset, jalkapallo, futsal, shoppailu, kengät, metalli sekä oma tyyli niin pukeutumisessa kuin kirjoittamisessa. 
Vähän oman tien kulkija, joka ei muiden mielipiteistä piittaa.
# Nina

torstaina

Sparkle On Everyday

Kohta 14-vuotiaan tytön lifestyletyylinen blogi. Mukaan mahtuu juttua niin koirista kuin muodista, kosmetiikkaa ja musiikkia unohtamatta. Liikunta on lähellä sydäntä ja pieniä DIY-projekteja tulee myös tehtyä. Videoitakin nähdään ja lukijoiden toiveita toteutellaan! :)
# maria

tiistaina

Second Heartbeat

18-vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi. Blogista löytyy mm. juttua kavereista, kynsistä, mun ihanista hauvavauvoista, päivän asuja, meikkijuttuja, paljon isoja ja hyvälaatuisia kuvia, sopivasti tekstiä ja kaikkea mitä ikinä keksinkään sinne laittaa.
# Rhea Helmi María

lauantaina

impossible dreams and beautiful nightmares

Kamerointia, syömistä, positiivisuutta, opiskelua, liikuntaa, vaaleanpunaista, elukoita, kiukkukohtauksia, musiikkia, hömppää, laiskottelua, arjen onnea, blondiutta, kavereita, chillausta pikkukaupungissa.
# Elli

For a pessimist I'm pretty optimistic

21-vuotias opiskelija Turusta kirjoittelee huvikseen millon mitäkin. Sisällöstä näkyy innostus tatuointeihin ja lävistyksiin sekä rakkaus kissoihin. Postauksia piristää (tai ainakin kovasti yrittää) niin valokuvat kuin musiikkilinkit!
# Roosa

twenty-four

Yhdysvalloissa asuva, elämää rakastava, ekologiaa opiskeleva taiteilijasielu ja seikkailija. Asiaa löytyy kuvataiteista, matkustelusta, vapaaehtoistyösta, tieteistä ja elämästä ihan noin yleensäkin.
# Nisha

perjantaina

Et Cetera

15-vuotias valokuvaamista harrastava tyttö kirjoittaa blogia, jossa on paljon valokuvia, kuulumisia ja joskus myös syvällisiä pohdintoja, aivan täysin kirjoittajan mielialan mukaan. Rakastaa kielten opettelua, uusia kokemuksia, matkustelua ja lukemista.
# Marika

torstaina

Blumenwies

Endorfiinikoukussa olevan nuoren naisenalun elämää mm. urheilun, leivonnan, valokuvaamisen ja musiikin innoittamana. Monipuolisesti lifestyleä varustettuna suurilla kuvilla ja ripauksella tekstiä.
# Elina

tiistaina

sanski's

Viimeistä vuottaan lukiossa viettävä tyttö kertoo elämästään, haaveilee mallin töistä, lakkailee kynsiään ahkeraan tahtiin ja haluaisi matkustaa maailman ympäri.
# sanski

sunnuntaina

Written by Minna

Lukiolaisen tytön elämää ja haaveita. Rakastan musiikkia ja Disney-leffoja, soitan pianoa ja valokuvaan. Tykkään myös näperrellä kaikkea pientä nukkekotiin. Tervetuloa seuramaan elämää ei-niin-suuressa kaupungissa. :)
# Minna

Sugarapple's

19-vuotiaan nuoren naisen lifestyletyylinen blogi. Vietän nyt välivuotta ja etsinkin itselleni töitä. Blogissani on postauksia laidasta laitaan, päivänasuja ja ruokajuttuja! Unelmanani on omistaa aito Louis Vuitton laukku. Esittelen myös ahkeraan ostoksiani ja blogissa on myös paljon kuvia kavereista. Bilepostauksia unohtamatta!
# Essi

the winner takes it all

15-vuotias espoolainen tyhjäpäätyttönen kirjoittelee blogia vähän kaikesta, mitä mielessä sattuu pyörimään. Harrastuksena valokuvaus ja jillailu. Blogeja kirjoitellut jo monta vuotta, tämä on kuitenkin ihan uusi. Rakastan kavereiden kanssa olemista, luontoa, valokuvausta, kirjoittamista, elämää ja eläimiä.
# Katianna

lauantaina

Heaven is a Dancefloor

Pian 18-vuotias tyttö Savosta bloggailee päivistään tekstin, kuvien ja videoiden muodossa. Blogin sisältöön kuuluu mm. kengät, satunnaiset asukuvat, ystävät ja vaikka mitä muuta!
# Janika

turn a little faster

14-vuotias tytteli Lieksasta kirjottelee kavereista, koulusta, eläimistä, musiikista.. ihan melkeinpä kaikesta. Sydäntä lähellä on valokuvaaminen, kaverit, suklaa, eläimet, musiikki ja korkokengät!
# .:jenni:.