»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

perjantaina

You'll always find happiness

15-vuotias tyttö Oulun seutumilta pitää blogia elämästään. Blogi pitää sisällään videoita, kuvia sekä kirjoitusta liittyen harrastuksiin, eläimiin, leipomiseen, musiikkiin, kavereihin ja lähes kaikkeen siitä mitä 9. luokkalaisen elämään kuuluu!
# Ansku

torstaina

hidden place

Pääosin onnellisuusjuttuja ja hieman tuumailuja, nuttura takussa ja välillä hymyä. Osa jostain, näe!
# Anni-Leo

My life

My life -blogia kirjoittelee pian 17-vuotta täyttävä pikkukaupungin tyttö, joka käy lukion toista luokkaa. Pyrin kirjoittelemaan mahdollisimman usein. Tervetuloa seuraamaan elämääni pikkukaupungissa!
# Lagri

My Blog My Art

Piirrustelua tietokoneella ja käsin. Tekniikoiden esittelyä, ajatuksia, tutoriaaleja ja 
piirtämiseen liittyviä asioita, sekä töiden esittelyä.
# nica

What Ever? It's My Life!

What ever? It's my life! -blogi on pian 16-vuotiaan musiikkia, kesää, jäätelöä (ja kameraansa) rakastavan Pohjois-Savolaisen valokuvaajatytön aikaansaannosta. Bändin treenejen ja tallilla pyörimisen jälkeen jäävä aika vietetään kavereiden kanssa syvällisiä puhuen, nauraen ja juhlien. Kolmen tunnin mittaiseksi venähtävät kynttiläillalliset tietokoneen kanssa ovat tuttu juttu, ja juuri siitä syystä suunnitelma "arvosanojen parannus" kuulostaa mahdottomuudelta. Tervetuloa seuraamaan elämää laiskan perfektionistin näkökulmasta.
# Riikka

When you feel alive

Kohta autokoulun aloittava 17-vuotias tanssia harrastava tyty kirjoittelee monipuolisia postauksia mahdollisimman usein koulun ja reenien ohella. When you feel alive on kuvapainotteinen blogi, mutta tekstiäkin löytyy! :-)
# ttiia

keskiviikkona

Crazy Couture

Juuri omilleen muuttanut tyttö kertoo elämästään, jota lähellä ovat kauneus, muoti ja muut hömpötykset. Blogista löytyy paljon päivän asuja, tutoreita, videopostauksia ja jopa leivontajuttuja! :-)
# Suvi

tiistaina

karoliinas

15-vuotias tyttö Rovaniemeltä. Rakastan shoppailua & vaatteita ja kirjottelen lifestyle-/muotiblogia. Blogistani löytyy juttua ja kuvia harrastuksista, ostoksista, kavereista, ihan perus arjesta, eri tapahtumista, matkoista ja kaikesta mahdollisesta! Postaan yleensä päivittäin, joten pitkiä taukoja ei ole. Pidän myös valokuvauksesta joten siihenkin liittyen löytyy juttua! :)
# karoliina

maanantaina

kuiskauksissa

Vähän sieltä täältä kotoisin oleva 17-vuotias takkupää jakaa pieniä hetkiä elämästään ja rakkaudesta.
Tunnelmointia, hellyyttä ja muita kommelluksia, pärähtäkää mukaan!
# aurinkosuussa

Maddy's Sketchbook

Piirroksia lähinnä lyijykynillä toteutettuna. Satunnaista askartelua, haasteita ja kilpailuja sekä väline-esittelyjä. 
Höpinää arjen kohokohdista ja silloin tällöin myös kameralla leikkimistä. Kiinnostuksenkohteina vieraat maat, lentopallo, hevoset ja musiikki.
# maddy

Jos elämä ois helppoo

16-vuotiaan lukiolaisen hyvät ja huonot hetket, vaikea isäsuhde, anteeksiannon vaikeus ja 
lähimmäisten tärkeys. Valokuvaus on myös tärkeänä osana.  
# Kira

lauantaina

Just go with it

Just go with it -blogi on kohta 15-vuotiaan turkulaisen tytön kuvapainotteinen lifestyleblogi. Tekstiäkin löytyy sen mukaan mitä on lähipäivinä tapahtunut. 
Kuvien aiheina yleensä oma pukeutuminen ja 'päivän asu', mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta! :)
# Kia

Say it singing

15-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyleblogiinsa kuulumisiaan ja ajatuksiaan viimeisen peruskouluvuoden tohinoiden keskellä. Sydäntäni lähellä ovat mm. ystävät, shoppailu, kirjoittaminen, laulaminen, tanssi ja viikonloput. Valokuvausharrastuksessa apuna toimiii Nikon D3100. 
# Sara

torstaina

depressed but well dressed

Depressed but well dressed -blogi on Matildaksi nimetyn vapaasieluisen nuoren naisen blogi. Blogin aihepiireihin kuuluu tiivistettynä muoti. Hyvänä kakkosena tulee ulkomailla matkustelu ja sen jälkeen kauneus.
 Jokainen näistä aiheista kuuluu Matildan tarkasti suunniteltuun tulevaisuuteen, mutta tavoitteita ei ole vielä täytetty. Tämä blogi on kätevä tapa seurata, miten käy. 
# Wanderlust

sunnuntaina

misty grey

Blogi, jota 16-vuotias tyttö täyttää paperinpaloilla, loputtomilla ajatuksillaan ja vaatekapistuksilla. Blogi, jolla on loputtomasti tulkinnanvaraa.
# ella

Sunny days Dark nights

15-vuotias pirtsakka Helsingissä asuva tyttö kirjoittaa valokuvapainotteista lifestyleblogia. Kuvat ovat isoja & selkeitä ja tekstiäkin löytyy! :)
# Martina

Glistening Dreams

Kaikkeen kimaltavaan hurahtanut 17 -vuotias, abivuottaan suorittava torniolaistyttö kirjoittaa intohimonaan meikkaus, kynnet, hiukset, vaatteet ja kaikenlainen muu kauneushömppä. Mukaan mahtuu myös tavallinen opiskelijan arki juhlimisineen.
# Eliisa

West Virginia

Ihan pian 15-vuotias viimeistä peruskouluvuotta käyvä tyttö Oulun seudulta. Blogini on enemmän valokuvapainoitteinen, mutta kyllä siellä tekstiäkin jonkin verran vilahtelee!
# Essi

lauantaina

piece of weakness

Sosiofobiasta, ja lukuisista peloista kärsivän väsyneen, ahdistuneen ja turhautuneen pitkäaikaistyöttömän nuoren naisen ajatuksia ja tuntemuksia elämästä.
# pows

perjantaina

Chocolaterice

14-vuotias Etelä-Suomesta kotoisin oleva tyttö kirjoituksia elämästään maan ja taivaan välillä. Tekstiä on, sekä isoja & selkeitä kuvia. Rakastaa valokuvaamista, k-pop-musiikkia, mangaa ja animea.
# Miimahhh

keskiviikkona

Cherry Shoe Love

Kertomuksia 20-vuotiaan neitokaisen elämästä ja vaatekaapin sisällöstä. Rakastan elokuvia, muotia ja matkustelua. Kuvia vaatteista ja shopaholicin uusista ostoksista.
# Emilia

tiistaina

raindrops

Blogia kirjoittaa 13-vuotias turkulainen, elämäniloinen tyttö. Blogi on lifestyletyylinen ja sisältää paljon isokokoisia, hyvälaatuisia kuvia, tekstiä sekä toisinaan myös epämääräisiä höpötyksiä ! :D
# pihla

maanantaina

A cup of a morning coffee

Kuuentoista Oulusta. Kirjoittelen milloin mistäkin mitä mieleen juolahtaa. Linkin takaa löytyy enemmän asiaa kuin voi sanoin kuvata. Huolella tehty ulkoasu, laadukkaat kuvat sun muut. Tsekkaile ihmeessä!
 # bells/esssi

King cool

Lifestyletyylinen rennolla, humoristisella otteella kirjoitettu blogi kertoo elämästä, koulustressistä, tanssiharrastuksesta, kavereista ja shoppailusta kahden lukioikäisen tytsyn silmin. Ja koska meitä authoreita on kaksi, myös postaustiheys on taattu!
# Jenni & Cisse

perjantaina

lots of fairy dust

Kolmetoistavuotiaan turkulaisen tytön lifestyletyylinen blogi, joka sisältää paljon suuria, hyviä kuvia, videoita, tekstiä sekä ajatuksia. Pyrin päivittämään blogiani usein, vaikka se ei aina olekaan mahdollista. :-)
# amanda

torstaina

Jäisellä peltikatolla

Abiturientti ja ikuinen eksistentialistinen kriisi. Taivastelua asiasta ja asian vierestä. Elämä kävisi tylsäksi ilman kieroon kasvanutta, ironista huumoria. Tulevaisuutta hulluna kissatätinä odotellessa. 
# Tiina

keskiviikkona

välähdyksiä

Olen vuonna 1996 syntynyt haaveilija Jyväskylästä. Elän, itken ja nauran, ajattelen liikaa ja liian vähän. 
Blogini kertoo minusta molemmilta puolilta, syvältä ja pinnalta kuvien kera. En ole laiha, en kaunis, enkä mikään massabloggaaja, mutta ehkä juuri se voi kiinnittää huomiosi. Olen minä. Yritän kasvaa yli koulukiusaamisesta ja oppia elämään.
# Niina

tiistaina

tuhat sanaa ja yksi kuva.

Olen nuoren naisen alku Etelä-Suomesta. Unelmoin. Kirjoitan. Runoilen. Soitan. Urheilen. Iloitsen. Rakastan. Mietiskelen. Opiskelen. Itken. Stressaan. Salaan asioita. Kirppistelen. Nauran.
Tärkeitä minulle ovat perhe, ystävät, musiikki, luonto, luottamus, rehellisyys ja aitous. Tämä on julkinen päiväkirjani. Tervetuloa kurkkaamaan tuntemattoman elämään.
# anonymos