»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

lauantaina

Jemina Kristina Elisabeth

17-vuotias pienessä lukiossa opiskeleva tyttö kirjoittelee pikkukaupungin arjestaan kuvilla ja huumorilla maustettuna. Arkeeni sisältyy kavereiden ja poikaystävän kanssa hengailua, haaveilua, hyvää ruokaa, hauskanpitoa, uuden oppimista, shoppailua, kaikenlaista taiteilua sekä paljon muuta!
# Jemina

maanantaina

Värifoto

Aikuistuva teinityttö kuvailee joka toinen päiväistä elämäänsä. Tykkää huulirasvasta, valokuvaamisesta ja kaikista maailman väreistä - lukuunottamatta harmaata. Katselee mielellään painajaisia ja tahtoisi tulla isona joksikin, mutta salaa pelkää ettei osaakaan.
# Saoja

Oranssissa turkissa

Täysi-ikäinen tyttö ahkeroi abivuottaan ja elämäänsä varten kirjoittajalukiossa, sisäoppilaitoksessa, sekä vähän siellä ja täällä. Kirjoittaa kiireen salliessa opiskelustaan ja elämästään kahden kämppiksen kanssa, tykkää koirista ja näyttelemisestä, toimii alkoholi- ja tupakkamoralistina, eikä osaa rakastua muotiblogeihin.
Kyseessä ei siis ole muoti-, masennus-, leivonta-, teini-, kirppis- tai mikään erikoinen superblogi, vaan julmaa pohdintaa ja uuvuttavaa päiväkirjallisuutta aiheesta "mitä tänään tein".
# Minerva

sunnuntaina

What all I think about everything

Parin viikon päästä 15-vuotias tyttö Etelä-Suomesta kirjoittaa itseään kiinnostavista asioista, jotka vaihtelevat uusista ostoksista ja muodista aina matkoihin ja kuulumisiin asti.
# Maria

Emilia Christine

13-vuotiaan tyttösen blogi Suomen aurinkoisimmasta kaupungista. Blogissa paljon arvontoja, erikoispostauksia, ja myös videoihin törmätään! Tähän lifestylepainotteiseen blogiin kuuluu niin asuja, vinkkejä, kuin hyviä ja suuria kuvia.
# Emppu

perjantaina

Tavan elämää

Tavan elämää kertoo, kuinka elämä paiskoo mutta aina löytyy se juttu joka lopulta pistää hymyilemään. Huumorilla kirjoitettua tosipohjaisia juttuja. Teksti on välillä aika ronskia, eikä kaiketi sovi paidan helmoissa pyöriville. Kuvia ei ole mutta tekstiä piisaa!
# Peppone

torstaina

Seuraa?

Seuraa nappauksia ja koukutuksia Bloglovinin, Blogilistan tai Bloggerin avulla. :) Jos joku haluaa.

keskiviikkona

Meten blogi

Kohta 16-vuotiaan Nurmijärvellä asuvan tytön blogi, joka sisältää isoja kuvia kuulumisien kera! Blogissa tulee myös esille tulevaisuuden suunnitelmia ja muita juttuja, mitkä ovat ajankohtaisia minun elämässäni. Yleensä kirjoitan sopivan mittaisia tekstejä ja postauksiin laitan välillä myös musiikkia.
# Mette

Self Inflicted

Self Inflicted on lifestylea, raakaa realitya. Blogipoikasta pystyssä pitää 17-vuotias poikatyttö lulreettinen, tai ihan oikeessa elämässä vaan Neea. Self Inflicted, tai lyhemmin vain äf-ii on kuvia, tekstiä, ääntä, videota ja musiikkia. Ripaus kansainvälisyyttä ja pirteä ote maustavat blogia.
# lulreettinen

tiistaina

Elämäni hulluna

Keskellä metsää asuvan 17-vuotiaan hullun provosoivia ja sopimattomia mielipiteitä lähinnä tekstin muodossa, mutta kesän mittaan myös videona. Olen outo, mutta Siperia opettaa.
# Emmi

NINA'S PHOTOS
capturing life in photographs

22-vuotiaan pienessä maalaiskunnassa asuvan, oman elämänsä polkua etsivän pohdiskelijan valokuvauspainotteinen blogi, joka sisältää hyvälaatuisten kuvien lisäksi tekstiä, erikoispostauksia, satunnaisia ostoksia, ajatuksia sekä tuntemuksia elämästä.
# Nina

maanantaina

A Closed Mouth Catches No Flies

19-vuotiaan jatko-opiskelupaikasta haaveilevan pikkupalleron ajatuksia, tiedotuksia elämän eri aloilta, sekä askartelu-, kynsi- ja kauneusjuttuja.
# TIA

When good is not enough

16-vuotias täysin suomalainen tyttö kirjoittaa itselleen rakkaalla kielellä, englannilla. 
Postaan itselleni tärkeistä asioista, omista projekteistani kuten piirustuksista, kirjeistä, skräppikirjoista ja virkkauksista. Löytyy unelmia, musiikia, joskus jopa niinkin tavallisa asioita kuin kenkiä ja asusteita.
# JadeDragon

Anillani

15-vuotiaan tytön blogi, josta löytyy DIY-juttuja, päivän asuja, ostoksia, arvosteluja, vaatekollaaseja sekä laidasta laitaan kaikenlaista iloista ja värikästä!
# Anniina

Sinä riität

Blogia kirjoittaa 16-vuotias tyttö pikkukaupungista. Tämä lifestyle aiheinen blogi sisältää kaikkea maasta taivaaseen; muotia, musiikkia, valokuvausta sekä elämän suuria kysymyksiä. Kuvat ovat isoja ja hyvälaatuisia ja teksti helposti luettavaa. Haluan kirjottaa blogia omalla tavallani, ja mielestäni se myös näkyy!
# Ronttu

PS. I love Shoes

Blogin kirjoittaja on 20-vuotias kenkiä rakastava lähihoitaja. Blogin aihepiirinä on lifestyle, joka sisältää kaikenlaista asukuvista ostoksiin ja päivän tapahtumiin.
# Minka

sunnuntaina

Kuiskaus tulevaisuuteen

Blogi kertoo pian 15-vuotiaan tytön elämästä, niin hyvistä kuin huonoista päivistä. Postauksia värittävät erilaiset isot ja hyvälaatuiset kuvat, sekä mahdollisesti myös videot. Joskus blogissa esiintyy myös pieni perhoskoira sekä erilaisia hevosia.
# Hannaleena

Dream It

Blogia kirjoittaa 16-vuotias lukiolaistyttö maaseudulta. Haaveena olisi Lontooseen (tai edes jonnekin päin Englantia) muuttaminen, sillä tämä kaupunki vei lomareissuilla blogin kirjoittajan sydämen. 
Blogissa on enimmäkseen lifestyle- ja muotijuttuja, eli siellä on postauksia niin päivän tapahtumista, vaatteista kuin ostoksistakin, mutta myös muunlaisia postauksia on ja lisää tulee. Blogissa esiintyy myös paljon kuvia bloggaajan pikkusiskosta, kahdesta kissasta ja saksanpaimenkoirasta. Lisäksi on tulossa DIY-juttuja sekä kertailuja & kuvia edellisistä Lontoon matkoista ja suunnittelua seuraavasta!
# iℓℓa